Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Melyik a menő - Kim Kardashian

2009.08.11. 17:53 - Virgogirl

Kim Kardashian nemrég lecserélte sötétbarna fürtjeit egy jóval világosabb árnyalatra - annak ellenére, hogy a világos jobban áll neki, jobban illik a bőrszínéhez is, mégis a sötéttel különlegesebb volt. A világossal olyan tizenkettő-egytucat dögös miami cicus feje lett....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr651303213

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

miami cicus:-D A szőkére szavaztam:-P
alapvetoen a deli tipusu, sotet boru, sotet haju, sotet szemu lanyokat kedvelem. most megis a szokere voksoltam. telleg jobban all neki :)
JLo ugrott be...én a sötétre szavaztam, mert úgy tényleg különlegesebb. :-)
@janettaylor: szintén.
a JLo hasonlat is jó, mindkettejüknek termetes valaga van.
@gallianori: még az is beugrott, hogy nem igazán kedvelem a sötét szem és szőkés haj kombinációt. Természetellenes számomra. :-S
olyan nincs, h egyik sem, mert én azt nyomnám!:-P
Nagyon gáz mindkettő.
@gallianori: tudom, de a barna szem és szőke haj nekem: nem kerek. :-D Nem kell kéknek lennie - lehet zöld is, csak barna ne. Az ritka a természetben. Nem kizárt, de nem sűrű. :-)
Melyiket is válasszam? A jobb oldali, az a jobb
@janettaylor: JLo nekem is beugrott! :-) De én szeretem.
@Werity: Először nekem is hiányzott a mindkettő uolyan gomb. :-)
Szerintem szőkén üdébb, és jól illik a bőre színéhez ez az árnyalat. (De én elfogult szőkepárti vagyok....)
én nem vagyok szőke párti,és gyakran elég hülyén néz ki,amikor egy eredetileg sötét hajú lányka szőke,de legalábbis világosabbra festeti a haját,de nála szerintem pont jó lett,tetszik rajta ez az árnyalat

jó kis ellenpélda Kat von D,aki szintén megjelent ezen a bemutatón,és iszonyatosan nézett ki a platina szőke hajával,pedig a fekete hajszínnel igazán dögösen nézett ki
@neomatsek: Elismerem, hogy vannak kivételek, Ditta Von Teese, Angelica Huston, Hófehérke, stb.. maradjon csak fekete/sötétbarna :)
@janettaylor: ha jól emlékszem, Cindy Crawford is olyan árnyalatú.

@gallianori: mi van, trióra bővül a vékonyság-fetistiszta duó??? :-DDDD
A két képe közül jobb a szőke, mert előnyösebb a smink és a frizura, de alapvetően jobb sötétbarnán.
Pl. itt: m.blog.hu/cs/csecsebecse/image/2009.3/090316kim_kardashian2.jpg
@Virgogirl: naná! az emberek csak azért terjesztik, hogy a vékonyság csúnya és senkinek sem tetszik -a tervezőket kivéve-, mert ők maguk nem képesek vékonyak lenni.
van erről még egy csomó teóriám, de most nem traktálnálak vele : )
@gallianori: azért vékonyság és vékonyság között is van különbség. Én meg már kinőttem abból a korból, hogy vékony/vastag dichotómia alapján ítéljem meg az embereket :-)))
@gallianori: Ez így van! :-)
De @Virgogirl: a ropi nekem sem tecc. ;-)
@Virgogirl: nyilván. nem egy felszedett kilótól lesz valakiből a legutálatosabb barátnőm meg ilyenek, de a ferdítéseket nem bírom. kihalóban az őszinteség.
@gallianori: Őszinteség téma: Imádlak! :-))))
Egy kg :-DDD, az nem is látszik... Kettő már igen. :-)
@Virgogirl: trió:-)))
@Scala: nekem viszont a ropi tecc!:-)

Kíváncsi vagyok, anyám holnap mivel fog terrorizálni... már rettegek előre. (mmint ehhez a témakörhöz kapcsolódóan)
@Werity: nekem van egy tippem... szegénykém.

@gallianori: ok, de a hatalmas valag meg a telt nőies formák nem egymás szinonímái (bár sok nő boldogabb lenne, ha azok lennének)
@Virgogirl: elvesztettem a fonalat. ha kitisztultam agyilag, visszatérek ide.
egy nagydarab nő is lehet csinos és kívánatos, ha sportos és feszes a teste. de ahogy egyszer már kifejtettem ez max. 28-32 éves korig tartható, utána is van választása fogyókúra vagy menthetetlen eltehenesedés.

nekem általában nincs bajom a nagydarab nőkel, csak a rinyáló nagydarab nőkkel, akik nem képesek felfogni, hogy a siránkozás és a megmagyarázás és a kifogáskeresés nem éget kalóriát. és miközben arról beszélnek,hogy nem tudnak lefogyni vágnak még egy szelet süteményt.
@mici˙: Osztom ezt a véleményt, az elsvasodást tenném hozzá, mint egészségtelen és bőrgyilkos hatást.
De nekem 20-21 éves olyan évfolyamtársnőm is volt, aki 40-nek nézett ki.
És nem tagadom, hogy a genetika visszavetheti az embert bármilyan elszánt is legyen (bár általában nem az).
@Scala: hú, annyi mindent tudnék írni, de ma amúgy is bal lábbal keltem, ezért inkább nem teszem...

de mindenkinek fel kell mérni reálisan a korlátait. vagy ki kell állni egy döntés mellet, ha a kaja és a tespedés a fontos, akkor azt kell vállalni, de akkor nem kell arról pofázni,hogy de szeretnék ledobni pár kilót. van egy típus aki örökké csak szóban fogyókúrázik és edz, ne ezek tipikusan a "ledobni pár kilót " szófordulattal élnek


süti beállítások módosítása