Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Napicuki: az Affleck-lányok

2009.07.22. 18:38 - Virgogirl

Címkék: fotó érdekesség híresség napicuki

Ben Affleckék nem nagyon mutogatják magazinban a gyerekeiket, nem készültek róluk tüncimünci, beállított, mesterkélt képek (viszont annál többször lehet őket, elsősorban Jennifer Garnert a lesifotósok képein látni, amint piacozik a lányával). Seraphinát mostanáig eléggé rejtegették, ez talán a második fotó, amit látok róla. Violet viszont már majdnem négy éves nagylány, és a szívem csücske... anyósom kedvence is ő :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr661261492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Én nem bírom őket...

Most nem a gyerekekre értem.
Am. ez a nő is csak három évig nézett ki jól... Durván lestrapálta az élet.
@Scala: hú legalább annyira kritikus vagy mint a pasik a kisbabás anyukákkal szemben. :-)

Hacsak nincs bejárónője és dadája az embernek, nem lesz kockahasa 6 hónap (?) után.

Tudom, Scala, Te biztosan rögtön elkezdesz edzeni majd ;-). Egyébként barátnőm hiába szeretett volna, ahogy elkezdett tornázni, apadt a teje. Nyílván úgy gondolta, hogy fél évig még felesleg maradjon rajta, minthogy a tejét kockáztassa.

Nekem egyébként meg szimpatikus a nő, legalább normális emberként viselkedik, nem műsztárként. Nem sok hollywood-i sztár jár piacra, azt hiszem.

Ja, és cukihusi a baba. :-)
@Scala:
elég kemény vagy:D

azért két gyerekkel otthon lenni,pláne úgy,h nem a dadusok vigyáznak rájuk,hanem tényleg a szülők szerintem elég húzós munka
@neomatsek: @Lisanne: Tényleg ez sztetek igazságtalan volt? :-)))

Piacra járni szeretek, és megértem Garnert.
Takarítani sztem nem ő szokott... Dada, vagy nagyszülő néha kell.

Angelina Jolie túlzásba viszi a formába lendülést, ne vegyük alapnak, de itt a környékünkön is, Magyarhonban, jóval gusztább kétgyerekes anyák szaladgálnak! Több is! Becsszó. És ő egy sztárolt, millió dollárokat kereső színésznő.
Nem vagyok híve a túlzott természetességnek, és önfeláldozó, anyatej szagú kismama hozzáállásnak, de neki szte, a génjei ilyen angolszászosan lehangolóak. Viszont, h. mondjak valami elismerőt: tök jó, hogy a babáit végighordta, nem vágatta ki, mint Victoria B. és Bitney, és Jen Lopez stb. :-)

Edzés és szülés: itt most nem csak arra utaltam, hogy nincs annyira formában, nádszálderékkal, úgy az egész...
Sztem én majd úszni fogok, viziaerobik ha lehet. És sokat aludni. :-)
De simán elhiszem, hogy rossz hatással van a sport az anyatej mennyiségére, bár van akinek eleve túl sok van belőle. A lényeg az ápoltság, és ahhoz nem kell keményen edzeni, valami kellemes lightos dolognak viszont bele kell férnie, hiszen az ember mozgásra teremtődött.
@Scala: tőled nem igazságtalan, tőled megszokott! :-DDD Égyébként kíváncsi vgayyok, hogyan fogsz sokat aludni pl. egy hasfájós baba mellett - berakod a gardróbba, mint egy ismerősünk ? :-)))

Én csak magamat tudom ismételni: gének, gének, gének. Garner sose volt az a ndászál, sőt, a vállait bármelyik díjbírkózó megirigyelhette volna (jelzem, nekem is szélesek a vállaim) Gének mellett pedig stylist, sminkes, kozmetikus, ezazamaz... de ezt más úgyis tudjuk. Én úgy tudom, hogy ő azért sokat mozog, személyi edzővel, de közben nem nagyon dolgozik, úh biztosan nincs rajta akkora nyomás, ami sztem nem is baj
@Scala: Én sem bírom ezt a csajt...de csak egyszerűen sosem volt szimpi és nem kedvesek a vonásai számomra. Nem is ronda, mert akkor meg valószínűleg azért lopta volna be magát a szívembe. :-D Valamiért nem kerek számomra.

Sokat aludni én is szeretnék baba mellett, de ez kevés embernél valósul meg...

@Virgogirl: igen a gének egyáltalán nem elhanyagolhatóak még gazdag berkekben sem. :-)

A gyerekek viszont zabálnivalóak - a pöttöm különösen. :-)
@Scala:
azért azt megnézem majd,h hogy fogsz két gyerek mellett sokat aludni:D
szerintem teljesen normálisan néz ki, csak nem megszokott, hogy hollywoodi sztár ilyen állapotban mutatkozik

a baba mellet azért nem sok idő marad tornára és alvásra ;o)
egy barátnőm szerintem szuperül csinálta, rengeteget sétált, gyalogolt a gyerekkel és így olvadtak le róla a plusz kilók. napi 1,5-2 óra gyaloglás már kardiónak is beillik abban az állapotban
@ailin: Séta abszolút zsírégető 50 perc után. :-)
@neomatsek:
@janettaylor: Egyedül nem fog menni, de muszáj megoldani, nekem lételemem, hogy eleget aludjak. Majd megszervezem. Az élet csak szervezés kérdése állítólag.
@Virgogirl: Nem fog fájni a hasa és kész! :-)
Ja és @janettaylor: Kicserélted a cipőt? :-)

Igen, a sosem volt szimpit megértem. Az Alias néhány évadában nem mutat rosszul, azért. De amióta együttvan Mr. agytröszt és színészgéniusszal sokat romlott meglátásom szerint. :-)
@Scala: hát én nagyon összekapnám magam annak a gyermeknek a helyében már most!!!
@Virgogirl: Na ugye! Akkor ezt meg is beszéltük! :-D
@Scala: ki ki, mert a blogspoton már régóta ez az avatarom, csak eddig mindig elfelejtettem, hogy itt is cseréljem. :-)
@Scala: @Virgogirl: :-D

Nekem semmi bajom Garnerrel és az nagyon szimpatikus benne, hogy sokat van a gyerekeivel:-) A kicsi nagyon édes:-))
@Scala:
Affleck-et én sem bírom,az az ember rémes:S

amúgy Jenniferről nem gondoltam volna,h megcsináltatta a száját,de egy riportban mutattak róla egy gimis képet,és azon a felső ajka sokkal-sokkal vékonyabb volt
@neomatsek: Tuti meg van csinálva, és még négy éve és olyan lesz, mint Julia Roberts. Típusra is van közös az arcukban, a szeplők is. :-)
én nem látom elhanyagoltnak a képen. Smink nélkül sok sztárocska sokkal rosszabbul néz ki. Amúgy teljesen felesleges szülés után összehasonlítgatni a nőket, mert valaki 1 hónap múva úgy néz ki mintha sose szült volna és még mindig nádszálkarcsú , valaki meg nem, és hozzáteszem hogy legtöbbször az első eset sem tesz érte semmit hogy jól nézzen ki...Az élet ilyen igazságtalan...Tök normális ha valaki ilyenkor nem teljesen magával van elfoglalva, azért anya. Ez nagyrészt a génektől, hormonháztartástól függ és kisebb részt az életmódtól. Persze ha már 1 éves a gyerek célszerű aktívabban sportolni és visszanyerni a szülés előtti testsúlyt, ha addig nem sikerült leadni a +kilókat. És persze a piciket is lehet órákig tologatni, de az nem mindenkinek elég...


süti beállítások módosítása