Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Sienna Miller a Boss Orange arca

2009.07.07. 05:28 - Virgogirl

Címkék: reklám parfüm illat jön



Sienna Miller a Boss Orange reklámjában (egyébként Miller biztosan tud valamit, a Vogue címlapján is ő díszeleg... tudom, jön az új filmje, a G.I. Joe, de azon kívül nem tudom, mivel hívja fel magára a figyelmet. Már a szerelmi ügyei se érdekelnek senkit).

A Boss Orange az első az azonos nevű márka parfümjei közül (az Orange a Hugo Boss sportosabb, fiatalosabb kistestvére). A parfüm főbb jegyei az alma, a narancsvirág, a jázmin, a szilva, a fehér barack, a szantálfa és az olajfa.

A reklám szerintem vidám, jól sikerült, egy ilyen fiatalosnak, bohémnak szánt parfümhöz jól illik ez az egyszerűség. Egyébként nekem ez az egyik olyan nyári illat, amire nagyon kíváncsi vagyok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr631230892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Épp tegnap látta ma parfüméria kirakatában, de nem volt időm bemenni kipróbálni. Majd pótolom,mert jó pár Boss parfümöt kedvelek.
@Gemini: Csak túl sokan használják, nem? Férjem nem tűr meg itthon Boss dolgokat, utálja.De azért megszagolom.
/Pedig egy tök jó cipőt találtam tavaly nov. az outletben./
A reklám jó, csak egy csöppet mesterkélt, de csak picit.
Igazából jól látom, hogy Sienna lesz az új Gwyneth Paltrow, nekem tökre a fiatal GP ugrott be.
kérdőjel lemaradt Jól látom (...)?
@Scala: jól látod:-) Nem ugrott be, hogy kire hasonlít, de te beletrafáltál:-)

Én is kíváncsi vagyok az illatára:-)
@Scala: Engem nem érdekel, hogy ki mit használ, ha nekem tetszik! :)
@SweetCandy: Köszike! :-)))
@Gemini:
Oké, tképpen igazad is van!

Milyen a Givenchy Ange ou Démon? Valaki szaglászta már, vagy még nem is hozzáférhető?
@Scala: ha jól emlékszem, édeskés, de lehet, hogy keverem a Thierry Mugler Angelével. Nem új illat, 2006-os
@Virgogirl: Ja vagy úgy! Érteeem.
@SweetCandy:
Én viszolygok Paltrowtól, amúgy... :-)))
@Scala: 3 változata van: Ange ou Demon : 2006-os, édeskés, virágos illat. Szerintem nem rossz, de nyáron semiképp sem ajánlom, ilyenkor sok.
Thierry Mugler Angel-je meg még inkább sok, sőt az nyáron már szinte sokk! :D
Ange ou Demon Tendre: 2008, az előző könnyedebb,frissebb változata. Szóval ez már inkább okés tavaszra, nyárra, de ezt nem próbáltam még.
És van a 2009-es változat, amiről Virgo posztolt, szerintem az lesz a legjobb. :) Persze nem lehet tudni, de nekem az összetevők alapján az tetszene leginkább. Aztán majd meglátjuk.
@Gemini: Oké, a legfrissebbikre gondoltam! :-)
közömbös volt egy darabig Sienna, aztán láttam a Factory girl c. filmben Edie Sedgwick szerepében, ott megkedveltem, korrekten eljátszotta a szerepet, a film is jó :) be lehetne sorolni a divattal kapcsolatos filmek kategóriájába is, Edie stílusikon volt, fantasztikus volt az a korszak.
a reklám nem jön be, nekem túl bugyuta, bolondozós, nem a stílusom.
@Ms Groutesque: Nekem az a bajom vele, hogy iszonyú antipatikus magánszemélyként, viszont színésznőként mindig lenyűgöz, hogy mennyire jó. Ennek ellenére nem tudom megkedvelni... vannak ilyen emberek az életemben
@Gemini: a Tendre változat szerintem nagyon finom:-) Az egyik kedvenc parfümöm:-)) Az újra is kíváncsi vagyok...szerintem be fog jönni:-)

@Scala: számomra közömbös:-)
Imádom ezt a nőt..:)
természetes,gyönyörű és szimpatikus.
@Scala: haha Big is utálja a Boss ingeket, szte szar a szabása!!!:-))))
ja és Boss parfümöt sem lehet venni neki! Ez alap.
Igen a Boss márka a multik "egyenruhája" lett. Ez olllyan gáááááááz!
@Werity: Bignek nincs rossz ízlése, svéd kocsi, no Boss.
Csak az ÉS-t nem értem... :-P
Nem úgy nem értettem.... :-DDDDDDD

De ne témázzunk többet erről, mert ez blogszabályzatba ütközik. ;-)
@Scala: ez nekem szólt?? ha igen, akkor vettem!
@Scala: @Werity: ???? Én iiiiiiiiis tudni akaroooooooooooom.
@Werity: És neked szólt, csak elfelejtettem azt is kattintani. ;-)
Sok fronton tevékenykedek ma, kevés sikerrel. :-)))
@Scala: jó már vettem és válaszoltam prájvétben.
@Werity: Köszi. :-)
@Virgogirl: ó te szegény: csak nem akartunk politizálni, mert akkor minket zártál volna ki. Már érted???:-)


süti beállítások módosítása