Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Napicuki: Madonna és Mercy

2009.07.01. 11:52 - Virgogirl

Címkék: fotó érdekesség híresség napicuki

Madonna és újonnan örökbefogadott lánya, Mercy James - ez az adoptálás talán még nehézkesebb volt, mint az előző, hiszen először nem is akarták Madonnának engedélyezni, hogy magához vegye a kislányt. Rossznyelvek szerint az énekesnő ellenállhatatlanul nagy összeget adományozott Malawinak, ezért enyhült meg a bizottság...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr31219773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagyon odaadóan cipeli, de itt öregnek néz ki, azazhogy egy átlagos ötvenévesnek...
Nagy ez a kislány, nem?

Nekem tetszik ez a kép egyébként! :-)))

Bizottsság? Én azt olvastam, hogy a csodálatos ország legfelsőbb bírósága. Akik ugyan beleírták az ítéletbe, hogy bár nem állampolgár, és bár nem élt az országban, a szervezetnek adományozott összeg figyelemreméltó volta miatt... :-DDDD
Méltányosság, na. ;-)
Á Madonna egyre emberibb! Imádom!
Megnyugodtam, neki is van ripped jeans-e:-)
@Scala: 4 év körüli. Bizottság, bíróság... ritkán mondok ilyet, de teljesen mindegy, a kurva sok pénz a lényeg (miután megtudtam, hogy sznob picsa vagyok, úgy érzem, jogom van ilyen szavakat használni, mint kurva)
@Lisanne: sznob picsa :-)
(csak, hogy fokozzuk)
Jaj elszúrtam a címzettet, neked szól Virgo. :-D
Azt hiszem itt teszek pontot a végére. :-)
tetszik ez a kép, nagyon aranyos. és a fekete babák (kisgyerekek) olyan szépek!

de madonna így is letagadhatna pár évet, inkább egy 40-es nőnek látom, mint ötvenesnek.
@Virgogirl: Ezt ki mondta? Hülyeség.
És fel ne vedd! ;-)
@Scala: egy kommentelő - de nem csak rám, mindannyiunkra -, mert Avril Lavigne parfümje helyett a Chanelt és társait részesítjük előnyben :-D
@Scala: babe! nézd meg az Avriles parfümös posztot, aztán hahotázz egy nagyot és várom a véleményed! de oda írd!!!!:-)))
@Werity: Oké! :-) Értem.

MsGroutesque-nek: Megnéztem a Kalifornia királyát, és igazad volt Ewan Rachel Wood egyáltalán nem idegesítő a vásznon! :-)))
Bejött a film és jól hozta a karaktert. ;-)
@Scala: ó, nagyon örülök,h. tetszett :)) esetleg még érdemes megnézni a Tizenhárom c. filmjét, bár nemtom mennyire érdekel téged 13 éves amerikai kamaszlányok elzüllése, de nagyon jó film. és nem az a rózsaszín tinidráma :]
@Ms Groutesque: Megnézem azt is! Köszi a tippet. Most nagy dvd korszakomat élem.
A Frost-Nixont kezdem néhány perc múlva, a Teljes napfogyatkozás ma már megvolt.
Tök kóma vagyok napközben az éjjeli mozizástól, vasárnap óta nyomatom. Csak sportolnom is kéne valamit, úgyhogy inkább nem vettem ki semmit holnapra, Nixon után stop.

Bár a Miért éppen Alaszka? Harmadik évadot nem fogom tudni megállni. :-)))
@Scala: nekem a legjobb altatószer a film. Elkezdek nézni kb este 10-kor egy filmet, és 5 percen belül elalszok, úgyhogy mindig újra kell kezdeni, de soha nem jön össze:-)))
de komolyan, még a legizgalmasabb krimin is képes vagyok elaludni...
de mostanában a könyveken is bealszok, lehet, h fáradt vagyok???:-)
@Scala: ó a Frost-Nixonra kíváncsi vagyok, milyen volt?
@Werity: Valószínűleg alváshiányod van, igen! :-)
Velem akkor volt ilyen, amikor még nem vettem tudomásul, hogy napi 9 óra alvásra van szükségem. ;-)
@Ms Groutesque:
Képzeld még nem néztem meg, férjem kérte várjam meg vele, úgyhogy Miért éppen Alaszka? a sláger két napja.
Most fedeztem fel, hog ykiadták DVD-n, az első négy évadot.
Annyira belelovalltam magam, hogy kezdtem valóságosnak tartani a szereplőket, és gondolokodni felőlük, vagy úgy reagálni, mint ők. pl. mit válaszolna erre Maggie? Amikor a férjem szólt, hogy nem tisztítom a le a hűtőpolcot, mert kiöntöttem a karfiolkrém levest, erre Maggie stílusban mondtam, hogy nem kiöntöttem, hanem kiömlött, és tudok róla, csak muszáj meginnom a kávét, mert szédülök.
Szerencsére ő nem nézi, és fogalma sincs mitől lettem ilyen tűzről pattant.
Amúgy megjött a kedvem a természetjáráshoz, tábortűznél sütögetés, sátorozás, ház egy tó mellett. :-)

Ma este nézzük meg a Frost-Nixont, beszámolok. ;-)
@Scala: ez mókás =) hát én a Miért éppen Alaszkából csak 1-2 részt láttam, de az alapján nem fogott meg.
gyertek Tatára, az Öreg-tóhoz, itt lehet ilyeneket csinálni remekül ;]
oké, alig várom a beszámolót :)
@Scala: @Ms Groutesque: nekem először, amikor nagyon régen vetítették (talán M1?), akkor nagyon tetszett, most már inkább unalmas... persze, lehet, hogy majd újra teszek vele egy próbát (mint a 24-gyel... egyik barátnőm rajongó, és nem értette, hogy miért nem bírtam a negyedik rész után megnézni...)
@Ms Groutesque: A Frost_nixon jó film.
Hetvenes évek, és ahhoz hű is, szóval lassú, viccesek a telefonok, Frost szándékosan igen rosszul van öltöztetve (csíkos öltöny, pöttyös nyakkendő) idióta cipő, de ahogyan halad előre a film egyre jobb lesz. A feszültség is jobban átjön, mint pl. a Valkűrben (szintén eheti élmény). Richard Nixon beszólási tetszettek a legjobban, majd meglátod. ;-)

@Virgogirl: Egészen már, mint egy mostani sorozat a Miért éppen A.?.
Azt tudnám miondani, hogy lassúbb, mint amiket a mostaniak közül szeretek, de sokkal intellektuálisabb, mint amiket akkoriban forgattak (Beverly Hills, és a még gyengébbek)
/Bridzs, idézetek a rádióban Jungtól stb./ Jó társadalom és lékerajz, és nagyon emberi toleranciára nevel.
Sztem az első két évad imádnivaló, kissé morbid humorral. A harmadikat néhol untam sajnos, pedig az már nem csak nyolc részből áll, talán épp ez a baj, a nyolc részes poénokat húszba kellett elrejteni.

24: az első évad első részei talán nem olyan jók, de mindig felpörgök tőle, abszolút bírom. Azt vettem észre, hogy a páros évadok jobban tetszenek, mint a páratlanok. A munkahelyi fúrás és intrikák jöttek be az első négy évadból leginkább, sztem elég jól éreztetik a feszültséget, és ezt a fajta feszültséget ismerem. ;-)


süti beállítások módosítása