Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

A képes bizonyíték... (update)

2009.05.25. 13:09 - Virgogirl

...arra, hogy Angelina Jolie nem csak és kizárólag fénnyel táplálkozik! Igaz, úgy néz arra a szelet tortára, mintha valami különösen undorító űrlény lenne, de láttam olyan fotót, amin tényleg megeszi. :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr391142561

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Egyél Angelina, egyél!!! :) És mennyivel jobban néz ki sötét hajjal! Már ez is sokat javít rajta. :)
Inkább régi képeket nézzünk róla! 34 évesen nem kellene így kinézni!!! Mintha végstádiumban lenne, tényleg sajnálom :((.... A haj meg szerintem paróka.
mert amúgy hány éves?

azért a keze se semmi :-s
pedig még anno nagyon jól nézett ki.
@cassiex: 34

@cicómicó: egészen biztos, hogy paróka, a kép a Salt forgatásának szünetében készült :-)
@Virgogirl: Köszi ezt a képet! :-D Megnyugodtam.
Evett egy falat cukor és zsír és liszt rossz kombinációt: csokitorta. :-DDD
Vagy az egészet megette?

A lényeg, miről szól ez a Salt, állandóan más a hajszíne benne? :-D
Sztem is jobb sötét hajjal.
... és szegénynek műanyag villával kell ennie.Nem szeretem a plasztik evőeszközt!
Érthetőek a magas amerikai mozifilm-színész gázsik! ;-)
na azért én kíváncsi lennék, miből is van az a torta? Tuti vmi biocuccos van benne, mínusz 20 kalóriával :-)
@Elanor09: attól, hogy valami bio, még nem feltétlenül (sőőőt) kalóriamentes. :-DDD
@Virgogirl: Én szeretem a bio sütiket, de az sztem nem így fest. ;-)
ezzel a fekete hajjal sztem úgy néz ki, mint a 40 körüli agyonszolizott riban.cok. bár az a bilincs mókás, ahogy csak úgy random lóg rajta =D
biztos nem sűrűn eszik tortát, meg nem is sokat, pedig elférne rajta.
Olyan, mintha sütőtököt enne.
@cicómicó: Elég égett sütő tök lenne akkor. :DDDD
@Gemini: Én rendszeresen sütöttem, és bizony van, hogy a héja, de maga a tök is így sül át.
@Virgogirl: nem azért írtam, hanem ahogy kinéz. :S ha ennyire sovány, tuti vmi nem stimmel.
@Scala: @Gemini: szerintem is jobb neki a sötét haj:-)
Photoshop!
Az nem lehet, hogy ő eszik!
virgo szval láttál konkrétan olyan képet, amikor a szájjába teszi a kaját, vagy esetleg meg is rágja, netalántán le is nyeli?
Á az kizárt!
Itt is csak piszkálja...
@Faith_Gunn: tuti, h PS:-)
@Virgogirl: de csak bekapja, nem biztos, hogy lenyeli!
Scalanak irtam a Saltrol a masik angelinas postnal.
@zerosize: ennél több képet már hadd ne keressek :-DDD
@zerosize: Köszi, nézem mindjárt.

Angelina, That's a good girl! :-))) Eszik, rág, lenyel!
Hú,nagyon tetszik a haja szine.Ez milyen szin lehet?Mert olyan ezüstös feketének látszik.
Hát ez nem igaz! Leül kajálni két dolog között, erre a szájába bámulnak, és még azt is kifogásolja az igen tisztelt publikum, hogy milyen pofát vág tele szájjal! Na pápá humorérzék... Óóóó bictos anorekcijás amé nemér bokkájig a csöccse és nem azt lehet rajta kritizálni a tisztelt műítész hölgyek-uraknak, hogy júj mijjen hájjas...
Egyéegyéegyé foggyáfoggyáfoggyá, kell-e ennél jobb tömegparáztatás?
@sorica123: minden rendben veled amúgy? de most komolyan... Olyan furán agresszív vagy.
Amúgy minden rendben, csak nagyon nem szeretem, ha valakinek a szájába matatnak, miközben eszik. Attól olyan furán agresszív leszek, nem is értem, miért...
@sorica123: én se... a képnek, bejegyzésnek egyébként voltak előzményei is, de azok felett - úgy tűnik - elsiklottál...
@Virgogirl: amúgy láttam az előzményeit is, röviden annyi, hogy volt Jolie-nak valóban egy nagyon szíjasan sovány korszaka - azóta se igazán tudni, hogy csak elfelejtett enni, vagy szisztematikusan éheztette magát. Én valahogy karakterre inkább azt nézem ki belőle, hogy frankón elfelejtette.
Bár senkinek sincs az orrára írva, ha ilyen baja van, ismerek olyat, akinek van élete, munkája, szakmája - a munkahelyi stressz meg a saját maximalizmusa hatására bulémiás lett. Nem ugyanaz, mint az an, de laikus számára olyasmi.
Na mindegy, bocs, valóban magyarázatra szorul, miért bosszant ez engem ennyire. Azon borult tkp a bili, hogy ha valaki 'kövér' (=nem ötvenkilós feszeshúsú remegő nádszál), akkor fogyjon le. Ha meg vékony, akkor júj, biztos ana.
Ez egy felől azért ciki, mert, a celebritás, színész, akárki híresember nem tamagocsi. Ember az is, van belőle is nagyobb darab, hórihorgas, kicsi, mindenféle. És ilyen elemi szinten tényleg 'matatni' valakinek a szájában, mikor eszik...? Jó, ez meg az én ideg-elmém, evő embert én bántani nem tudnék.
Másfelől meg pont ez az, amire amúgy ahogy megfigyeltem, háklis is vagy. Hogy agyon manipulálják az emberek agyát, hogy miért nem vagy jó pont emberformának (talán nem rejtély, hogy én is a gyári Rózsaszín Párduc alakúak itthon nem túl nagy táborába tartozom).
Na abbahagytam:)
@sorica123: ebből azért mindig nagy vita van itt, AJ-vel kapcsolatban meg különösen, elsősorban azért, mert nagyon sokak szerinte egészségtelenre éhezteti magát (ezt nyomatják a külföldi lapok is); szerintem meg csak ilyen alkat, aki, ha egy kicsit is fogy, akkor tényleg nagyon inas lesz - egy barátnőm és az egyik nagynéném is ugyanez a kategória -, és nem hittem róla, hogy nem eszik semmit és hülyére éhezteti magát.
A fotó azért került fel - a viccesnek szánt kommenttel együtt -, hogy jé, tényleg eszik, nem éhezteti magát (persze, ettől még lehet ezt továbbgondolni, hogy ja, most tuti megeszi, aztán meg kipurgálja magából ilyen-olyan módszerekkel).
Engem minimálisan sem zavar, hogy valaki kövér (vagy annak mondott), sovány (vagy annak mondott), szilfid, csontos, ikszlábú, egészen addig, amit nem csak ez alapján engedi magát megítélni, illetve - divat és stílus szempontjából - nem vesz fel előnytelen cuccokat. Mariah Carey szerintem nem egy gusztustalan dagadt disznó - mert tuti vannak olyanok, akik ezt mondják -, viszont rohadtul zavar, hogy csupa olyan ruhát vesz fel, amibe cipőkanállal kell beleszuszakolni.
Irigylem azokat, akiknek nem kell diétázni, fogyózni, tornázni vagy odafigyelni arra, hogy mit csinálnak, elsősorban azért, mert én más típus vagyok. De ettől nem érzem magam kevesebbnek, se többnek (na jó, időnként igen), és nem ez alapján alkotok valakiről véleményt, hogy jó ember-e vagy sem. És rettenetesen zavar, hogy ha valaki ez alapján lesz a "jó" vagy a "rossz" dobozban, még akkor is, ha ez a saját ítélete.
Nagyon kevés emberre mondom azt, hogy fogynia kellene, azt, hogy hízhatna, annál többre :-)
Anyu például ma előadta, hogy csak öt kilóval szeretne több lenni, de már egyszerűen nem tud több csokit/tésztát/kenyeret enni. Hétvégén egy nagyon jóképű pasi barátom ugyanezt adta elő...
@Virgogirl: na látod ez az. Nagyanyám is ilyesmi szikár forma volt, tőle örököltem. Jó, ő még sportolt is meg ő spec nem is evett rendszeresen, csak mikor eszébe jutott.
@Virgogirl: Amióta ide járok, kedvenc szavam a szilfid. :-)
@Scala: azt hittem, a diszkvalifikált, vagy mi, amit sose tudok megjegyezni :-D
@Virgogirl: Indiszponált cicuka, indiszponált. ;-)


süti beállítások módosítása