Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ismerd meg jobban...

2009.04.28. 23:05 - Virgogirl

Elképesztő hype-ot gerjesztett a legutóbbi mémes játék - különösen a húzódozás miatt, remélem, az illető a férfiakkal máshogy bánik -, láthatóan sokan kíváncsiak vagytok a másikra, és persze saját magatokról is szívesen meséltek... Vagy csak én vagyok túl sokat itthon, és minden lehetőséget megragadok arra, hogy kommunikálhassak másokkal, akár csak virtuálisan is. Úgyhogy újabb játékot hirdetek, amiben mindenki részt vehet (sőt, bíztatom is rá az olvasókat). Szerintem elég egyértelmű lesz, de azért, ha valaki nem érti, akkor szóljatok.

1. Volt már valamid eltörve? Nem, és éppen ezért baromira félek is tőle.

2. Mire költenél egymillió forintot? Valószínűleg egy részét félretenném, pár százezer ft-ot az Állatkerti alapítványnak adnék, megvenném Z-nek a hőn áhított kukrit, magamnak pedig rendeznék egy hatalmas vásárló-partit (célállomások: Culinaris, Douglas, Lush...minimum).

3. Hány ajakápoló van a táskádban? Megszámoltam: hét tubus.

4. Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban? Állatorvos, biológus vagy antropológus.

5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban? A Kör teljesen kiborított.

6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? Ma délelőtt.

7. Mit láttál utoljára moziban? A Szörnyek az űrlények ellen című animációs filmet.

8. Hol van a számodra ideális álom-nyaralóhely? Szívesen mondtam volna Mexikót, de a sertésinfluenza miatt inkább áttenném a székhelyemet Japánba.

9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon? Az esetek nagy részében le van halkítva és csak rezeg, de egyébként a Sweet Home Alabama, ami az egyik kedvenc számom. :-)

10. Egy random furcsaság: roppantul szeretem a természet hangjait zene helyett hallgatni, a vízcsobogásra, csicsergésre, kuruttyolásra szuperül tudok dolgozni.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr661092640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

na,mindjárt írom én is :)
inkább most ide írom:

1. Volt már valamid eltörve? Nem. Le is kopogom...
2. Mire költenél egymillió forintot? Utaznék, hiteleket törlesztenék. Meg jótékonykodnék.
3. Hány ajakápoló van a táskádban? Most egy darab. (eperillatú Balea, amivégre használ is)
4. Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban? Kukás, benzinkutas.
5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban? Lángolierek ?
6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? Anyukámmal ma, apukámmal szombaton.
7. Mit láttál utoljára moziban? Az Egy boltkóros naplóját.
8. Hol van a számodra ideális álom-nyaralóhely? Olaszország...
9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon? Placebo vagy a Kontroll filmzenéje. Igazából nem tudom, mert leginkább rezgőre nyomom.
10. Egy random furcsaság: szentkép van az Agatha Christie (Poirot karácsonya) könyvemen...
@gallianori: igen, az a lényeg, hogy ide írjátok :-)
1. Volt már valamid eltörve?... Még nem, de kíváncsi lennék milyen érzés. :P:)
2. Mire költenél egymillió forintot? Fősulis életemre, a másik Életemre, az utazás kimaradhatatlan, meg olyan előadók külföldi koncertjére, akik sosem jönnek Mo.-ra, jövőre, és ha marad, akkor tartalékba. :)
3. Hány ajakápoló van a táskádban? Egy darab frissen vásárolt Garnier, ami ezen a napon igazán jól szolgált. (reggel még elég száraz volt az ajkam,most már nagyon puha, ez itt a reklám helye :))
4. Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban? Valami tanár szerűség.
5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban? [REC]. az brutál. de jó. :D
6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? Anyummmal msnen ma, szóban vasárnap, apámmal meg nagyonrégen.
7. Mit láttál utoljára moziban? Út a vadonba. (és képzeletben A zuhanást, mert az annyira szép!)
8. Hol van a számodra ideális álom-nyaralóhely? Finnország, nyáron (abban két hétben kb), Hailuoto szigetén. Írjam a koordinátákat is? :)
9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon? Hang nélkül, rezgőn van mindig, de az ébresztőm az a Ponyvaregény zenéje.
10. Egy random furcsaság: Itt Egerben épp eFeN van, és mi már ágyban vagyunk a csop.társ- /szobatárs- /lakótárs- /barátnőimmel, ami kétség kívül furcsa, de ez azért van, mert gyúrunk a szerdai QuiSO-ra (Quimby és PASO) :D
@ufozsi: melyik színű? nekem piros van - Garnier ajakápoló - és nagyon kedvelem; koordináták jöhetnek :-D

1. Volt már valamid eltörve?.nem ,nem is szandekozok h barmim fezsitsen gipszben:PP:)
2. Mire költenél egymillió forintot?huuu nehez:Pelutaznek vegre a megerdemelt nyaralasra EGYEDUL--mert igy mar sok nekem ami korulottem folyik a kornyezetemben!SOK SOK SOK RUHAAAAA.CIPOOOOTASKAAAAMINDENNN..tudom edoisztikusan hagszik de nobol vagyk,es kell!:D
3. Hány ajakápoló van a táskádban? huu 3db es mindegyik ugyan az,biztonsag kedveert!Neutrogena-s,bejonn pedig nem is nagyon szarad az ajkam!
4. Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban? amiota az eszem tudom divattervezo es remelem az is leszek,legalabbis torekszek ra!adj isten h tul legyek minden vizsgan mar....sikeresen persze!!!:P
5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban?Chuky v mi...az a voroshaju baba,ami tud beszelni es mindenkit mezsarol...jujjj sokkos!:PPP
6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? este mind kettovel,mert veluk lakok meg:))jo gazzzz:)))
7. Mit láttál utoljára moziban? Halalos Iram-ot...hat:SSS
8. Hol van a számodra ideális álom-nyaralóhely? San Francisco vagy Bali vagy Ibiza!egyikben sem voltam:((meg!)
9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon? Fergie egyik szama-amit Sex in the city betetdala!baratnom kuldte,o ra emlekeztett:)
10. Egy random furcsaság: :DDDimadok embereket figyelni,gesztusokat..mimikat ..kulonosen ha mas nemzetiseguek!:)))
jajj bocsi csak minidg errorozott azt hittem nem kuldte el:PP:SSSS
Hello,
Vajon ki lehet az a hiperzárkózott húzodozó? Hm, hm...

Mindenestre örülök ennek a postnak, és menten válaszolok, de nem érek most a végére, mert kávéznom kell én urammal, és teljesen illegitim, h. elkezdtem a válaszolgatást.
Szóval...
1. Volt már valamid eltörve?
Igen, a bal csuklóm, inkább reppedés, 9 éves koromban, korcsolyázáskor, amikor álltam a havon a teával megcsúztam, az iskolapálya volt felöntve. Két hétig volt gipszben. A gyógyulási idő végén lázas voltam (meghűlés) Nagyi vigyázott rám, nem volt hajlandó kimenni velem, ő szedte le a gipszet, lavórral és meleg vízzel.
Egy hét múlva az ambuláns sebész orvos fejét ne is próbáljátok elképzelni... de oda is Nagyi vitt, aki egy erős akaratú nő lévén, elnémította a pattogó dokit. A kontrollröntgen pedig tökéletes gyógyulát mutatott.
Azóta is emlékszem a szoba meleégére, és a lavórra, ollóra, amivel eltüntette a gipszet. Szegény már nem él. :-)))

2. Mire költenél egy millió forintot? Lakásfelújításra, kettőt is kell, úgyhogy fogok is. Még nem is lesz elég.

3. Hány ajakápoló van a táskádban? Mist nincs benne a sminkszettem, úgyhogy nulla. Ha az benne van, akkor abban van egy tégely körömvirágos Melkfettema Dm-ből, azt kenem már 9 hónapja. A tubusok nem váltak annyira be. Mindent ujjbeggyel szeretek kenni. :-)))

4. Mi szerettélvolna lenni gyerekkorodban? Filmrendező. /Talán/ És műfordító.

5. Horrorfilmek: A kört asszem nem láttam, illetve nem emlékszem rá, de mintha részleteiben megdermeszettt volna... az összes többin szétröhögöm magam! Tényleg.

Folyt. köv.

jav. repedés; és a műfordító a talán, a filmrendező, az nagyon! :-)
1. Volt már valamid eltörve? SZERENCSÉRE NEM.( Az összetört szívemet leszámítva.)
2. Mire költenél egymillió forintot? AZ ADÓSSÁGAIMAT RENDEZNÉM (na meg vásárolgatnék.)
3. Hány ajakápoló van a táskádban? 2.
4. Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban? Orvos.
5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban? AZ IDEGLELÉS-től először nagyon féltem. Azt hittem, hogy igazi történet.
6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? ANYUKÁM SAJNOS MÁR NEM ÉL, DE APUKÁMMAL MOST REGGEL.
7. Mit láttál utoljára moziban? MIÉRT ÉPPEN MINESOTTA?
8. Hol van a számodra ideális álom-nyaralóhely? MIAMI
9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon? A TELEFON ALAPCSÖNGÉSE.
1. Volt már valamid eltörve? Igen, a bal csuklóm. Elsős voltam, szakadó hóban mentem az oskolába, és szó szerint beestem a kapun. Nem fájt, csak az volt a fura, hogy lógott az egész karom, mint egy szárnyaszegett madárnak. Persze azért begipszelték, és kendővel felkötötték..ez utóbbi nem tetszett, nagymamás volt a kendő.
2. Mire költenél 1millió forintot? Adóssárgendezés,cicamenhely, utazás, és cipő,szoknya, cipő, szoknya...
3. Hány ajakápoló van a táskádban? 1, teavajas tégely, Loccitane.
4. Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban? Balett-táncos.
5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban? Nem igazán szeretem a horrorfilmeket, így csak ritkán nézek. Psycho
6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? Tegnap este/ma reggel.
7. Mit láttál utoljára moziban? A felolvasó
8. Hol van számodra az ideális-álomnyaralóhely? Van Büszkeség és balítélet túra Angliában!! Remélem, egyszer eljutok oda, és a kedvemért Colin is kiemelkedik a habokból, fehér ingben.
9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon? Nyári éjszakák by John Travolta.
10. Jaj, lemaradta a furcsaság...ez a balett-dolog még mindig foglalkoztat. :)
1. Volt már valamid eltörve?
Nem. Remélem, ez így is marad!
2. Mire költenél egymillió forintot?
Kifizetném a diákhitelemet(ezt meg is teszem hamarosan), a maradék pár százból meg talán lecserélném kicsi kocsim egy pár évvel fiatalabbra, vagy lekötném a jövőmre.
3. Hány ajakápoló van a táskádban? 1 db, Alverde körömvirágos.
4. Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban? Nem igazán gondolkodtam ilyesmin....talán megfordult a fejemben a tanítónő és a modell. :DDD
5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban? Fűrész.
6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? Ma reggel.
7. Mit láttál utoljára moziban? Marley meg én.
8. Hol van a számodra ideális álom-nyaralóhely? Gyönyörű,homokos tengerparton mindenképp! Bora-bora-ra elvihetne valaki! :DD
9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon? Sajátomon fogalmam sincs, a cégesen valami gyári,alap csengőhang.
10. Egy random furcsaság: itt írokálok, pedig már majd bepisilek vagy 5 perce. :DDD
@Scala: én is szoktam röhögni a horrorfilmeken! :) ezért volt jó a [REC], az nekem nagyon hatásos volt, rég "féltem" ilyen jót! :D ajánlom!:)
1. Még nem volt eltörve semmim (lekopogva)
2. törlesztés, házfelújítás,-tervezés
3. 2 db Vichy
4. Állatorvos, zoológus
5. Quarantine (kiskoromban Freddy Krueger-rel/Chucky-val voltak rémálmaim sokáig, lehet, hogy túl korán láttam őket)
6. Anyuval ma reggel, apuval egy hete
7. Bolt (magyarul Volt), családilag, 3D-ben
8. Forza Toscana
9. Schubert balettzene
10. holnap vizsgázom marketingből, de egyszerűen nem tudom rávenni magam a tanulásra...
Szia Virgo,

1. Volt már valamid eltörve? Igen, bár nem voltam tudatomnál, ugyanis a szülőcsatornán kifelé jövet, eltörött a jobb vállam, nagy gyerek voltam, na. :-)
2. Mire költenél egymillió forintot? Pfú, az a baj, hogy nem olyan sok ez, mint amennyi dologra lehetne költeni. Most lehet én is benyomnám a Diákhitel Kp-nak vagy eltenném a közös házunkra vagy megvenném azt a cuki kis old timer Minit. (Ezek persze mind különböző élethelyzeteket kivánnának.)
3. Hány ajakápoló van a táskádban? 1 db
4. Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban? pénztáros, nővérke
5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban? pont ezért nem szeretem a horrorfilmeket :-)
6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? anyukámmal tegnap este / apukámmal már régebben
7. Mit láttál utoljára moziban? nem emlékszem
8. Hol van a számodra ideális álom-nyaralóhely? én nem vágyom semmi egzotikus helyre, itthon is annyi gyönyörű hely van
9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon? valamelyik gyári
10. Egy random furcsaság: miért nem lehetek nappalis diák (másképp: miért kell dolgoznom, olyat amit nem szeretek - a választ tudom, csak költői kérdés volt :-))
na hát :)


1. Volt már valamid eltörve? a fogam, amikor biciklizés közben elütött egy autó (mindketten kb. 10zel mentünk, de én felkenődtem a szélvédőre.)

2. Mire költenél egymillió forintot? visszafizetném a diákhitelt, ruhákra, szép dolgokra, utazásra, de valamennyit félretennék

3. Hány ajakápoló van a táskádban? 3

4. Mi szerettél volna lenni gyemekkorodban? Sebész vagy szülésznő

5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban? Kör 1-től. 12 évesen láttam moziban és a mai napig utálok rágondolni :S

6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? anyuval tegnap este, apuval ma reggel

7. Mit láttál utoljára moziban? Nem kellesz eléggé-t

8. Hol van a számodra ideális álom-nyaralóhely? USA

9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon? ATB- Humanity

10. Egy random furcsaság: ha egyedül vagyok állandóan magamban beszélek :))
1. Volt már valamid eltörve? Nem.

2. Mire költenél egymillió forintot? Ha csak úgy az égből az ölembe hullana, akkor pénteken indulnánk Isztambulba, júliusban pedig Dublinba és a legjobb helyről néznénk a U2 koncertet. Vagy megvenném ezt: www.doubletakeart.com/cgi-bin/dtg/dtg.sla?ca=x&hc=5&cc=dtg&fr=0&al=&ac=&pg=&ai=00133*11737 vagy ezt:
www.doubletakeart.com/cgi-bin/dtg/dtg.sla?name=L%27automobile+(Automobile)+by+Salvador+Dali&lp=150951130686101216210&ai=00133*11563&ca=x&o=d&cc=dtg

3. Hány ajakápoló van a táskádban? Egy.

4. Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban? Orvos.

5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban? Passz, azt hiszem egy klasszikus horrort sem láttam még.

6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? Hétfőn.

7. Mit láttál utoljára moziban? Slumdog millionaire

8. Hol van a számodra ideális álom-nyaralóhely? Világkörüli út. Próbáltam csak egyet választani, de nem tudok, próbáltam arra is gondolni, mit választanék, ha kizárólag egy helyre juthatnék el a hátralévő életemben, de annyira nyomasztó a felvetés, hogy inkább nem erőltetném.

9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon? A kettes számú sms hang, diszkrét pittyegés.

10. Egy random furcsaság: Nincs szaglásom.
@mici˙: Imádom Dalit, meg úgy alapjáraton a szürrealizmust. Ezt a két képét nem is ismertem, a L'Automobile tetszik jobban.
Totál nincs szaglásod?? :O Ez komoly??
@Gemini: ezek egyáltalán nem a híres művei közül valók, nem csodálom, hogy nem ismerted. a nagy Dalí albumomban sincsenek benne, de pont ezért még az elérhető kategóriába esnek. (persze én is akkor adnék ki rá nyugodt szívvel 4-5ezer dollárt, ha az ölembe hullana az a pénz...)

totál nincs, azért ez nem olyan nagy tragédia, csak "random furcsaság" LOL
@mici˙: volt egy ilyen kolléganőm, neki is mondtam: rossz lehet, ha a jó illatokat nem érzi az ember(tavaszi eső, a kedvesé, egy finom étel, stb.), de hasznos, ha rossz szagokat sem érzel(csövesek BKV-n, ffiWC,stb.)
azért nekem hiányozna...
1. Volt már valamid eltörve? Igen, a kezem 4x is. Az volt ezek közül a legdurvább az volt amikor kettő volt egyszerre begipszelve.
2. Mire költenél egymillió forintot? Utazásra!!!
3. Hány ajakápoló van a táskádban? 1 rózsaszín labello
4. Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban? divattervező, lakberendező, építész, egy időben tanár
5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban? háát..csatlakozom micihez, én se láttam még klasszikus horror filmet
6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? Ma
7. Mit láttál utoljára moziban? Együtt
8. Hol van a számodra ideális álom-nyaralóhely? Nagyon szeretnék eljutni Indiába, az USA-ba.. Izraelbe is elszeretnék menni egyszer, bár ez mostanába kicsit veszélyes lenne
9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon? Mika : My interpretation
10. Egy random furcsaság: erre nehezen tudok válaszolni.. talán az, hogy arra a szóra, hogy "les" vagy "ibolya" kitör belőlem a nevetés :))
@ElisabethB.: Képzeld, rám is rámjött a balett idén!!! És én is akartam balettáncos lenni, de még most is akarok! :-DDDDDDDDDDDD
@mici˙: Én nem látom a képeket... :-(
Lehet a Google Chrome-mal van a baj?
@-Maya-: nekem is vannak ilyen szavaim, néha percekig gondolkoznom kell azon, hogy valőban létezik az, hogy 'labda' vagy csak én találtam ki, és nincs is semmi értelme :-)

@Scala: majd indítunk egy Old Girls tánccsoportot ;-P
@quika: és beengedtek rá??? egyébként de rohadt fiatal vagy...
@Virgogirl: Köszi, megnyugodtam akkor. Puszi. :-)))
@Virgogirl: felvesztek engem is a balett-csoportba?
@gallianori: Te vagy a legalkalmasabb szerintem! Ezt még meg kell fontolnunk... :-D
(mottó: a fiatal és fenyegető tehetségek következetes, kegyetlen és demoralizáló eltaposása!)

Nem,én nem vagyok ilyen, elég ha velem megcsinálták (nem balett) illetve sok ilyet látni. ;-)
Gyere!!!
@Scala: @Virgogirl: aha. látom mi a baj. a *-nál úgy érezte a bloghu, hogy vége a linknek és nem húzta alá a mögötte lévőket.
extra kíváncsiak ctrl c-zzenek :o)))

de semmi extra, csak két ismeretlen dali kép,
néha kutakodunk ilyen témában, mert van egy bántóan üres falunk, de nem hiszem, hogy egyhamar Dalí fog lógni rajta, még litográfia formájában sem
Ooo ez aranyos, ha egyszer már bejelentkeztem, beszállok :)

1. Volt már valamid eltörve? -Nem. Mindig csak szakadtak a szalagjaim, nem mintha az jobb lenne.
2. Mire költenél egymillió forintot? -Fogalmam sincs. Elraknám kamatozni. Ja, és végigenném az ország összes kiemelkedő éttermét.
3. Hány ajakápoló van a táskádban? -5. Carmex, MAC, Bioderma.
4. Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban? -passz. alulmotivált voltam. :)
5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban? -soha nem félek horroron, inkább elnevetgélek rajtuk. A Cloverfield viszont a kézikamera miatt tetszett, majdnem féltem.
6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? -Anyukámmal tegnap, márcsak vele tudok.
7. Mit láttál utoljára moziban? -a Puskás filmet.
8. Hol van a számodra ideális álom-nyaralóhely? -japánba mennék, de nem csak 2 hétre.
9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon? -a Skins c. sorozat zenéje. Meg Yarah Bravo.
10. Egy random furcsaság: Arany kezem van, ha vásárlásról van szó. Minden amit kiszúrok magamnak, általában le van értékelve, így van 36 pár cipőm is, amiből ha 4 párat vettem teljes áron. Néha elrángatnak kabalának vásárláshoz. :)
@bagaela: :-))) a Cloverfield nekem is nagyon tetszett!
1. Volt már valamid eltörve? nem, félek is,h. milyen érzés lehet.
2. Mire költenél egymillió forintot? shoppingolnék: ruhák, könyvek, cipők, sminkcuccok, DVDk, mindenféle ilyesmik. vagy talán vennék egy designer táskát.
3. Hány ajakápoló van a táskádban? egy meggyes Labello.
4. Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban? tetoválóművész, baleseti vagy plasztikai sebész, postán dolgozó nő :D
5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban? hm, nemtom...de a Kör rám is hatott :] meg a Félelem.com, mert még elég kicsiként láttam.
6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? ma.
7. Mit láttál utoljára moziban? régen voltam utoljára...nem is emlékszem.
8. Hol van a számodra ideális álom-nyaralóhely? New York, Tokió, vagy Irán. érdekel sok arab ország. és kíváncsi lennék a déli amerikai államokra, pl. Tennessee-re, ahol a blues és a country kialakult.
9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon? Kés/alatt főcím.
10. Egy random furcsaság: imádom a krétapor illatát =) értelmesebb nem jut eszembe.
@Ms Groutesque: a karrierálmaid között azért elég nagy a szakadék :-DDD
@Virgogirl: igen, tényleg :D hát már egyikre sem vágyom. meg tehetségem sem lenne egyikhez sem ( jó, postán biztos képes lennék dolgozni) :)))
1. Volt már valamid eltörve? Nem. Talán a kis lábujjam.
2. Mire költenél egymillió forintot? Utaznék, de egy részét betenném a bankba.
3. Hány ajakápoló van a táskádban? Majdnem mindegyik táskámban van 1 db.
4. Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban? Ruhatervező, író, mérnök.
5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban? Mindegyiktől nagyon félek :)
6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? Anyukámmal ma.
7. Mit láttál utoljára moziban? Watchment.
8. Hol van a számodra ideális álom-nyaralóhely? USA, Japán, India stb.
9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon? Nálam állandóan rezgőn van. A hangja amúgyis csak sima gyári telefonhang lenne. Kifejezetten idegesít körülöttem az állandó fülsértő "telefonzene", sajnos a munkatársaimnak ilyenek vannak.
10. Egy random furcsaság: mindig azon töprengek, mit szúrtam el aznap, gyakran érzem magam hülyének és szintén szeretem a kréta illatát, meg a filctollakét is, néha a radírt is szagolgatom munka közben.
@nyuszisz: én is majdnem mindent megszagolok, mindig. Van amit meg is rázok, hogy milyen hangja van. Élmény velem bevásárolni :-D Volt egy ismerősöm, aki mindent megnyalt, és csak azután vette meg/kezdte el használni. Pl. a szappanról is az alapján döntött, hogy milyen íze van. :-)
1. Volt már eltörve valamid? Lekopogom, még nem, remélem nem is lesz.
2. Mire költenél 1 millió forintot? Vennék 1-2 dolgot, elutaznék az egész családdal közösen, valamint a maradékból rendeznék egy baromi nagy bulit a barátaimnak.
3. Hány ajakápoló van a táskádban? 2db Labello
4. Mi szerettél volna lenni gyerekkorodban? Régész majd színésznő.
5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban? Nem igazán bírom a horrorokat, ezért nem is nagyon nézek, mert mindegyiktől kiver a frász, de nem semmi volt az Ideglelés illetve a Kör.
6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? Fél órája.
7. Mit láttál utoljára a moziban? Miért éppen Minnesota
8. Hol van a számodra ideális nyaralóhely? Bármelyik tengerpart, de a Balaton bármikor.
9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon? En Vogue : Free your mind
Furcsaság: utálom hallani ahogy valaki kortyol vagy rág :-)
@tide13: huh, a "lókortyok" engem is kikergetnek a világból
@Virgogirl: ezt a lókorty kifejezést nagyon szeretem, olyan találó tud lenni a hangos gluggyogásra.
engem a csámcsogás is kikészít.

A másik, félhülyének nézhetnek, mert olyan dolgokat kell (értsd: késztetést érzek rá) megfogdosnom, mint a másoló szalagja, próbababa, cipő felsőrésze, radír, stb. egyszerűen meglátom és meg kell tapintanom. biztos megakadtam valamilyen fejlődési szinten, de szeretek fogdosni.

Van még heppem, ha már fura dolgokról beszélünk. szeretem hallgatni, ahogy kopog a táblán a filc (régen a kréta). szeretem azt is, amikor valaki ceruzával ír füzetbe. olyan kellemesen hátborzongató nekem.

@Scala: nagyon merevek az izmaim, úgyhogy szerintem pár próba alatt rommá szakadnék.

@Virgogirl: igen, én sem tudom, miért...nem kellett volna, nem véletlenül volt 18 karikás. Hát egenn...idén lépek a huszas éveimbe :)
@gallianori: A filc és tábla hangot én is nagyon szeretem. :-)))
Folytatom:
6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? Már csak anyuval tudok, ma 12h30 körül, de kizárólag a társasházi közgyűlésről volt szó, úgyhogy kihagytam volna azt a telefont... Túlidegeskedi, még mindig a szabálytalan építkezés...

7. Utoljára moziban a Made in Hungáriát láttam. :-)

8. Ideális nyaralóhely: Málta és Bregenz, itt már voltam.
Ami nagyon izgalmas még, Zöldfoki Szigetek, Sri lanka (szebbik nevén Ceylon)

9. Csengőhang: valami a regiszterből, nyugtató, senkinél nem hallottam még magamon kívül (mondjuk a telefonomat sem láttam még másnál...)

10. Egy random furcsaság: macskakaját tettem három napja a lépcsőházba, hogy ne kelljen plusszba megmásznom a három emeletet, amikor a kerti tálat töltöm meg. Az anyamacska állapotáról úgy értekezünk hétfő óta a szomszédnőmmel, Évivel, mintha orvosi konzíliumot tartanánk. sajnos szegény nincs jól. Megyek is és kutakodom a neten. ;-)
a ceruza sercegését én is szeretem, és a táblára írást is, mindenfélével.
@nyuszisz: @Scala: @gallianori: és amikor "megcsúszik" a kréta, vagy a köröm a táblán? Az a hang pl. rémálmaimban se jöjjön elő...
@Scala: + mindenki, akinek feltett szándéka, hogy még életében eltáncolja a hattyú halálát..
Már régóta keresgélek, de nem találtam olyan csoportot, ahol hajlandóak lennének "nyugdíjasokkal" is foglalkozni..pedig igazán nem törnék Popova Aleszja babérjaira, de annyira szeretném kipróbálni..

Aki látta a Miért éppen Minnesota c. filmet: érdemes megnézni, vagy tucatvígjáték?
@Virgogirl: hű :S
mint amikor megcsúszik a villa a tányéron...
ezek tényleg szörnyűek.
1. Volt már valamid eltörve? Nem, hál' Istennek.

2. Mire költenél egymillió forintot? Kevés, de feltuningolnám az ügyvédi irodámat!

3. Hány ajakápoló van a táskádban? Nekem rúzsok: 10 db

4. Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban? Balerina

5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban? A szem.

6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? Tegnap anyámmal telefonon.

7. Mit láttál utoljára moziban? Egy boltkóros naplója ( jajj ne nézzétek meg pasival, totál h el fog hagyni azon nyomban)

8. Hol van a számodra ideális álom-nyaralóhely? Olaszország, Spanyolország, Portugália - ezekre a helyekre visszatérő vagyok.

9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon? Egy sípolás ( munkám miatt diszkrétnek kell lennem)

10. Egy random furcsaság: utálom, ha egy kövér nő fornettit eszik!
@Gemini: én is Dali és szürrealista kedvelő vagyok. Talán ez vmi defekt?:-)
@FuNtiK: Légyszi mesélj a divattervezősdiről! Nagyon érdekel. Hol tanulsz? és egyáltalán, szval minden érdekel , ha nem vagyon nagyon indiszkrét. Egyébként bocsáss meg, ha nagyon letámadtalak a témával.
@catwoman5: hopsz, egy újabb balerina, összejön a végén a társulat :-)
@Scala: b*szki most olvasom h te is balett.
Én már azon gondolkodtam, hogy megrendelem a neten a kinézett kis rózsaszin balettcipőt, de hogy fogjak hozzá?
Am hol lehet balettt tanulni, mmint könyvből??:-)
Az old girls balett csoport meg q jó ötlet.
Lehet még jelentkezni a társulatban???
Én némi kortárs elemekkel hozzá tudnék járulni a koreográfiához. :-))
Volt már valamid eltörve? Nem (húzódások akadtak, meg gipsz is...)

2. Mire költenél egymillió forintot? A családomra (magamat is beleértve :))
3. Hány ajakápoló van a táskádban? 2 (labello, lush) + 1 rúzs MAC

4. Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban? állatorvos, régész

5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban? Réges régen a Nyolcadik utas a halál hozta rám a frászt a csendjeivel (ma már csak mosolygok magamon, de film attól még nagyon jó)

6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? Egy órája

7. Mit láttál utoljára moziban? Taken (azt hiszem Elrabolva a magyar címe)

8. Hol van a számodra ideális álom-nyaralóhely? Erdőben, Provance-ban

9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon? rezgés/ Chopin

10. Egy random furcsaság: Imádok az Andrássy úton végigmenni napsutésben, délelőtt, bármilyen évszakban (csak süssön a nap).
@catwoman5: :))semmi gond...en most a Modart-Divat akademia hallgatoja vagyok!nagyon bejon de nagyon nehez...utso evet sztnem Parizsban befejezni ha minden jol megy es ott is maradni vmilyen modon!nem torekszek sajat markat tervezni v ilyesmi,eleg ha vki alatt dolgozok...lenyeg ami lennyeg divattal sztnek foglalkozni!nincs ugy specko sajat stilus vonalam..mindig mas jonn v is ihletett kapok es ugy szuletnek a rucik vagyis a kollekcio!itt semmikeppen nem szten maradni,mert itt csak elnyojak v egyszeruen zarkozattak!masrezst ami itt ithon csinalnak szamomra mar kisse uncsi..ez az urban -letisztult stilu...mindenki ezt nyomja!igy roviden ennyi!koszi az erdeklodesed..pedig nem szandekom ezzel folvagni,mert tudom h sokat kell tanulnom es akarok is !
amugy h h ilyen profil keped vann??v h csinaltad???:)))
@catwoman5: A Hársfa utca és asszem Barát utca sarkán van egy balett cuccokkal foglalkozó bolt, állítólag oda érdemes benézni, VII. vagy VIII. kerület. :-)))
Én ott veszek majd felszerelést.
Talán a Jókai Klubban van valami ilyesmi foglalkozás, művészi torna és jazz balett elemekkel vegyítve.
A kolléganőm járt 23 évesen egy házaspárhoz, akik a VI. kerületi lakásukban rendeztek be egy szobát tükrökkel baletteremnek. Eg yamolyan nagy polgári lakást képzeljetek el. Ez már két évtizede volt, de lehet ma sem reménytelen találni valami ilyen lehetőséget. ;-)

Amúgy pedig szívesen olvasnék a balettosok mindennapjairól. ;-) Egy ismerősöm szülei balettáncosok, pl. egy olyan anyukának miben más az élete. Van olyan háztartási feladat, amit nem csinálhat? Mennyit kell edzeni pl. egy nap vagy szabadság alatt? Mit lehet még sportolni mellette (sztem úszás, aztán slussz, nem?)
Az állandó fogyókúra alap, azt tudom. ;-)
@FuNtiK: Gratulálok!!! én stylistnak akartam oda jelentkezni, de a munkám miatt már nem fér bele a tanulás. Így autodidakta módon tanulom...;-)
Itthon valóban nem lehet " betörni" és én is unalmasnak találom a magyar tervezők munkáit. Viszont Párisz meg óriási falat, bár ha van kapcsolatrendszered, akkor ok.
Miket tanultok egyébként???

Avatar: amikor kommentelsz megjelenik egy szöveg, hogy szeretnél avatart a hozzászólásod mellé, aztán rákatt és katt katt katt...
@Scala: kösz babe! én a neten néztem ki egy "édibédi" halványrózsaszín klasszikus cipellőt.

Am imádom a balettet, tudom sokan nem szeretik, de én meg tudok halni egy klasszikus balettelőadáson. Bár a szegedi kortársoktól is láttam már 2x a Carmina burana-t na azon is majd elélveztem, ui a CB az egyik nagy kedvenc zeném.

Nekem iszonyat tetszenek a balett táncosok alakja rengeteg képem is van a gépemen. Ha gondolod nézek neked könyvet ezzel kapcs-san, ui engem is érdekel.

am kicsit gázos lenne 30 évesen tütüben bohóckodni a rúd mellett a tükör előtt, de nagy gyerekkori álmom.
Egyelőre a Bikram és a power jógát gyúrom. Nem gondoltam volna még pár éve h egyszer rá bírom magam venni a jógára, de egyre jobban tetszik:-)
lányok, jön szegedre a Bejart Balett...:o)
@ctwmn: nem feltétlenül kell hozzá tütü (bár ollyan cukki)
@ctwmn: A tütüt őkis csak előadáson hordják, és nem is mindegyiken Pl. Hattyúk tava igen, Giselle hosszabb szoknya.
Ez ne tartson vissza!
Linkeld be a cipőt légyszi! :-)

Én is imádom a szép balett előadásokat, ápr. 19-én voltam a Hattyúk taván. Aleszja Popova és Vladimir Arhangelszk. Nagyon szép volt. Az egész.
Én a Szentpétervári Ballett Intézet (asszem az a Bolsoj Balett) előadását szeretném egyszer megnézni, ha lehet többször is.
@mici˙: Mikor lesz az előadás? Hol az operában vagy szabadtéri? Ja, most látom a linket.

@ctwmn: ohh majd akkor gratulalj mikor befejeztem es kezemben lezs a diplomba!huu hat igen ha tanulni fogok Parisban akkor minden azon leszek h vmi lehetoseget megragadjak!de ez mind csak tervek es almok:)
huu hat igy sok mindent...szabasst,anyagismeret,stilust,varrast igy minden amit kell tudni ehhez...szal aki azt hiszi h divattervezo csak rajzol az nagy tevedesben van,mert szinten tudni kell alapszerkezsteseket es szabasmintakat kesziteni es varrni is tudni kell!szal minden!!!de sztem meg ne adj fol a stylistsagot...mert minden megvaltozhat,szal ne add fol..!amuyg itt nem is kell stylis papir mert akinek van kis finom is jo izles,siman mar annak nevezheto!mert itt annyi stylis van akiknek fogalmuk sincs..ugy ertem ezek a Lakatos mark feleket...nem is tudom h honnan potyant ki ez az ember??
@FuNtiK: jahh es koszi a profil kep segitsegeben...:)))hala erte!
@FuNtiK: jav .:))jahh es koszi a profil kep segitsegeben...:)))hala erte!
@Lisanne: alakul a balett-csoport.
: )
Na, akkor én is coming-outolok egyet:

1. Volt már valamid eltörve?

Igen, az egyik gyűrűsujjam, és a fejem. És a bal bokámban úgy szét vannak szakadva a szalagok, hogy lötyög a lábfejem (műteni kéne, de nincs hat hetem gipszben élésre).

2. Mire költenél egymillió forintot?

Lekötném, a gyereknek.

3. Hány ajakápoló van a táskádban?

Egy se.

4. Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban?

Oviban pénztárosnő és űrhajós, ált. iskolában állatorvos, gimiben állatorvos és kórboncnok.

5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban?

Chucky meg Freddy. Utóbbi miatt két hétig a kutya mellé költöztem éjszakánként.

6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel?

Nemrég jöttem haza tőlük.

7. Mit láttál utoljára moziban?

Volt. A gyerekfilm.:)

8. Hol van a számodra ideális álom-nyaralóhely?

Ha helyet kell mondani: Mártély. Amúgy meg mindegy, csak csend legyen, víz és természet, lehetőleg kevés emberrel.

9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon?

Valami francia szám a telefon memóriájából.

10. Egy random furcsaság: régebben szerettem mezítláb közlekedni a városban (a Mekikbe jártam lábat mosni), imádok menet közben olvasni (és mégsem megyek neki senkinek), és énekelni.
@FuNtiK: ebben igazad van, mmint stílista:-)
am van egy q jó oldal, én innen tanulik rajzolni:divatrajz.hu/index.php?option=com_content&task=section&id=4&Itemid=273

varrni már 13 éves korom óta tudok, szabni nem, csak a Burdából.:-)

avatar: szivesen:-)
@ctwmn: hat ez nem semmi..hallod nem is kell menni tanulni d-tervezonek ha ilyen oldalok keszhez kapod neten:))ennyi...aki komolyan szten csinalni az tud annyi idot forditani ra es akkor kesz tervezo ennyi,bar papir nelkul..de mindenki tudja h kb.mire valo az...nalam megegyezik WC-papirral!:PP:SSS
@ctwmn: Ez fantasztikus egy honlap! Siófokon gyártják és terítik szerte a világban? Nem is tudtam. :-)))
Gondolom ugyanezt lehet kapni ott a Szövetség utcában is.
Akarom az összeset, olyan szépek. Nekem az edző spicc-cipők is tetszenek. :-)))
@mici˙: Közöltem itthon, hogy akarok menni Szegedre a Béjart Balettet megnézni. ;-)
@Scala: én is. bár sokan nem szeretik a modern táncot, de nekem bejön. remélem nem jön közbe semmi hirtelen jött konferencia a drágámnak?

Bregenz-be a szabadtéri operafesztivál miatt mentél? mit láttál? mi is voltunk arra túrázni, és ha már ott voltunk megpróbáltunk jegyet venni a toscára is, de már nem kaptunk a helyszínen.

@ctwmn: majdnem teljesen ilyenem volt apróbb méretben és világoskékben :-)
@mici˙: Hello, nem, nem az operafesztivál miatt, Párizsból visszajövet ott aludtunk egyet, láttad a Wolford gyárat? :-D

Szerintem az a hely minden igényt kielégít: kristálytiszta levegő, sportolási lehetőségek, gyönyörű természet, kultúra és számomra iszonyat meglepő, gazdag shoppingkínálat. Oda akartam menni három hétre az idén, de más lesz. Szintén tök jó, ráizgult a férjem is az ötletre.
De Bregenzet nem adom fel, el akarok tölteni arrafelé heteket.

Amúgy az új James Bondban is van a város, lehet felkapják a hígagyúak... :-(
@Virgogirl: Balettoztál szivi? :-)))
@mici˙: Ha mész a Béjart-ra, majd írsz előtte hol fogtok ülni? ;-)
Ja és Lányok! Voltam egy könyvesboltbn, egy Balettok könyve nevű kiadvány volt, Saxum Kiadó, leírása a sztoriknak, koreográfia ismerető, mikor volt a magyar bemutató. A Magyar Állami Operaház előadásai alapján, de jó vastag kötet. Érdekesnek tűnt, de most nem vettem meg.
Állítólag néhány éve volt egy könyv a lépésekről, mozdulatokról stb.
@Scala: óóó, még annyi mindent nem tudtok rólam...
Sajna a vizsgák miatt megkésve, de én is kitöltöm, mert tetszik:-)

1. Volt már valamid eltörve? Betörött a fejem 2 éves koromban- ha ez annak számít. A hegét máig viselem a homlokom közepén:-(
2. Mire költenél egymillió forintot? Diákhitel visszafizetés, utazás, shopping:-D
3. Hány ajakápoló van a táskádban? 1 db Aloe Lips
4. Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban? Gyerekorvos, tanárnő, modell, színésznő
5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban? Nem szeretem a horrorfilmeket, ezért nem is nézek.
6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? Fél órája
7. Mit láttál utoljára moziban? Halálos iram...imádom Pault és Vint:-))
8. Hol van a számodra ideális álom-nyaralóhely? Olaszország, Spanyolország, Görögország
9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon? Mindig más...most éppen: Nexx: Syncronize Lips
10. Egy random furcsaság: lefekvés előtt mindig ellenőrzöm az ajtókat és az ablakokat, h be vannak-e zárva:-D
Válasz erre
@Scala: én is erre gondoltam amikor láttam a filmben. de talán nem így lesz.
tényleg nagyon jó hely, és úgy tudom sok arisztokratának van a bodeni tó környékén házikója, nem hiszem, hogy véletlenül ;o)
@mici˙: Bírnám, ha valamelyikük kölcsönadná a házikót évente három hétre. ;-) Gyönyörű hely, úgy igaz! És Ti bejártátok az egészet?
1. Volt már valamid eltörve? bal csuklóm, lerántottak a fáról.

2. Mire költenél egymillió forintot? lakberendeznék, meg hát a ruhákcipők...:P

3. Hány ajakápoló van a táskádban? egy, Lush.

4. Mi szerettél volna lenni gyermekkorodban? talán állatorvos, majd akadémikus

5. Melyik horrorfilmtől féltél a legjobban? összesen egyet láttam: A kör. azóta nem bírtam megnézni többet.

6. Mikor beszéltél utoljára a szüleiddel? épp otthon vagyok...

7. Mit láttál utoljára moziban? Cselek

8. Hol van a számodra ideális álom-nyaralóhely? Anglia, Skandinávia, esetleg Franciaország.

9. Mi van beállítva csengőhangnak a telefonodon? Porcupine Tree - Normail

10. Egy random furcsaság: zeretek krétát és egyéb por állagú dolgokat enni, morzsolgatni
@Scala: hol láttad a könyvet??? És miért nem vetted meg!!!!!!!!
@ctwmn: MOm Park, Anima könyvesbolt, -1-es szint.
Igazából nem lenne időm olvasgatni, azért nem vettem most meg, de legkésőbb júliusban meg fogom, még a Béjart Balett előadás előtt.
@garam_masala: szia! Örülök, hogy megszólaltál te is... :-))) A krétaevés "hivatalosan" evészavarnak tekinthető (pica), de ha jól esik és nincs tőle bajod :-))

Virgo, jöhet az újabb kör! : )
Virgo! Csinálj már még ilyen játékokat! Ez tök jó!
Pl: hogy ma kin milyen ruha, bugyi... smink van?. V akármi..
Az Ourfashionösök csináltak ilyet, de azok olyan sznobok voltak:-)
@Scala: nem, csak egy rendezvény miatt a környéken voltunk és összekötöttük egy rövid vakációval. pár nap a hegyekben, kicsi mászkálás a tóparton. ennyi.

viszont amikor kocsikáztam a tóparti dugóban az jutott eszembe, hogy a balatonban is lenne potenciál, ha nem is ennyi, mint a bodeni tóban, csak okosan kellene fejlesztei
@mici˙: Útfelújítás volt, és szintén dugó, amikor ott jártunk. :-)))
Balaton: inspiráló szép hely lenne, lehetne, és reméljük lesz is. Pl. a Káli-medencében sok olyan házat, birtokot láttam, mairől lerí, hogy az év nagy részében használják. Szerintem ki fog alakulni.Nagyobb esély van rá, mint annak, hogy a főváros pesti része egyszer megszűnik büdi-mocskos-hányingerkeltőnek lenni.
@ctwmn: nem sznobok, ostobák!
@Scala: minden csak viszonyítás kérdése...


süti beállítások módosítása