Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Drew Barrymore

2009.04.15. 09:22 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

Drew Barrymore új filmjének, a Grey Gardensnek a bemutatóján - a stílusa szerintem tökéletesen illeszkedik a filmhez (ami, ha jól tudom, az ötvenes-hatvanas években is játszódik). Barrymore elegáns, kifinomult, és egy picit játékos ebben az Alberta Ferretti ruhában, egyedül talán a sminkjével van bajom, lehetne egy kicsit kevésbé erőteljes...

8/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr791065993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

jajj már megint ő!!!!!
Am itt tényleg nagyon , sőt szokatlanul jól néz ki. De hogy már minden újság címlapján minden 2. nap őt kell bámulni!!!!
@catwoman5: hááát, Jen Aniston még mindig "gyakoribb"... egyébként ez mindig a bemutatandó filmektől függ, és mivel ez tök új, számítani kell rá, hogy sok Drew Barrymore lesz... Pár hónap, és minden Megan Foxszal lesz tele (Transformers)
Bakter, az első képen nem ismertem fel, azt hittem, Tori Spelling....:)
Nagyon-nagyon tetszik ez a ruha..jól látom, hogy valamin áll a fenti képen? A sminkjével nekem nincs bajom, az amerikai háziasszonyok abban a korban tényleg ilyen erősen festették a szájukat, viszont a frizurája inkább a 20-as évek végét idézi, kevésbé tetszik, és nem is áll olyan jól neki. A fátyol meg ront az arcán..
Én meg azt unom, hogy folyton Liptai Claudiába, Hajdú-Sarka Katába és Angelina Jolie-ba ütközöm...Miért nem Meryl van a címlapokon?? Vagy most volt A Psota 80 éves..és a kutyát meg nem mozdította..
@ElisabethB.: nem tudom, hogy áll-e valamin, a többi képen nem láttam.

Igen, arról hosszasan lehetne értekezni, hogy ki mennyit van a címlapokon - és főleg, miért -, és hogy ki hiányzik róluk. Volt egy időszak, amikor lépten-nyomon Dobó Katába ütközött az ember... most sztem Erős Antónia lesz a sztár, meg az új (kritikusok által nagyon durván lehúzott) tinifilm, az Álom.net főszereplőnője, Labancz Lilla
ahh sztem neki barna hajjal jobb mint ezzel a szokevel,olyan sapodtka...de a ruha es fejdisz makulatlan,imadom ezt a korszakot,es neki jol is all!!!
@ElisabethB.: jaja de ami nálam kiveri a biztosítékot az oroszlánszonja meg ördögnóra minden újságban, de éppen ma lapszemléztem és a címlapokon háborogtam lásd Strange-nél

FuNtiK: nekem is nagyon bejön ez a 20-as évek beli style!!!!!
Nagyon csinos, nagyon jó formában van ezen a képen, csak a fátyol nem kéne az arcára. Fogyott is vagy csak a ruha előnyös? :)
@Virgogirl: Labancz már fel van kapva, külön pr csoport dolgozik a "hírnevén" :DDD Én már most unom, és utálom a ribanc kinézetű, buta fejét. :D
@Gemini: nekem se szimpatikus, de a valóságban biztosan egy okos, intelligens, kedvelhető, jópofa illető
jaj nagyon tetszik most. szép a ruha színe, ez az egész stílus bejön.
@ElisabethB.: ó igen, Merly Streep-et én is örömmel üdvözölném, de hát ő nem fogja birtokolni a címlapokat, amit meg is értek. =]
az a Labancz Lilla, fúj. kifejezetten csúnyának, butának látom a fejét, még egy személy, akinél nem értem a nagy hírverést.
KI az a Labancz Lilla? Csak nem a platinaszőke, nagy mellű maca tegnapi Indexen, a 'Véged van, Oroszlán Szonja' cikkben? :-D

Tetszi Drew, de a sminkje más kellett volna, hogy legyen. Nem a korhűség miatt (abban lehet igazatok van), hanem mert úgy elegásabb (lett volna). :-)
Szóval Virgonak mindenben igazad adnék. ;-)
@Gemini: Mintha össze lenne rittyenve testileg, sztem fogyott kicsit.
Nagyon csinos, jól áll neki ez a ruha. Nekem tetszik a sminkje is
@Virgogirl: He-he, ma láttam a Nők lapja címlapját: Dobó Kata van rajta. Óvatosan közelíts újságoshoz :)
@Brüsszeli csipke: igen, én is láttam, pont azért jutott eszembe :-DD
@Brüsszeli csipke: :-DDD
És a Patika Magazin címlapon is, mint a Hospice Alapítvány (tökjó dolog amúgy) önkéntese. Gondoltam valami tartalmas interjú, erre elmondja, hogy szeret kirándulni... Na, sarkítottam, de kb. :-D
@Brüsszeli csipke: én is láttam és majd elhánytam magam.
Holnap nem tom ki lesz a Glamour, v a Marie Claire címlapján?
Gondolom, nem ér bennünket nagy meglepetés!
@Brüsszeli csipke: Én meg is vettem a Nők lapját..:) Anyai örökség. És még el is olvastam az interjút..Megtudtam belőle, hogy DK New Yorkba jár feltöltődni..Hát, én is szívesen járnék.
A címlapokkal/címlaplányokkal/srácokkal általában az a problémám, hogy a velük készült beszélgetést sokszor érzem sekélyesnek, amit néhány óra akár el is lehet felejteni. Ez persze nem feltétlenül az interjúalany bűne, hanem a riporteré is. Olyan beszélgetéseket olvasok, nézek szívesen, ami hozzáad valami plusszt az életemhez, vagy felhívja olyan dolgokra a figyelmem, amiről még nem hallottam (nem feltétlenül Umberto Eco legújabb, filozófiai tartalommal megtöltött könyvére gondolok). De ha valakit az új szerepe/könyve/műsora egyebe kapcsán keresnek meg, általában elmondja, hogy az új "valami" csodálatos, most aztán igazán megtalálta önmagát, és mindenki csodálatos, aki együttműködött vele....Szóval :((
@ElisabethB.: ne csak az alanyt meg a riportert "hibáztassuk", hanem azt a célt is, ami miatt egy-egy ilyen interjú elkészül - általában, hogy egy új filmet vagy alapítványt, esetleg a születendő gyerekét "reklámozza". Meg persze, egy-egy ilyen magazinban nem mindig van helye a magvas gondolatoknak, inkább szórakoztatni és kikapcsolni akar (a sok okossághoz meg ott vannak a szakmai lapok, periodikák... azokban meg ritkán lehet Labancz Lillával vagy Dobó Katával találkozni... pedig érdekes kísérlet lenne :-DD)
@Virgogirl: Ördög Nóra publikációja az ÉS-ben..Hehe..
Igen, igazad van abban, hogy ezeket a képes női újságokat nagyrészt vonaton/buszon/metrón stb. olvassák és nem a világmegváltást várják tőlük. A szakmai lapok ára - főként ha többet is vennél - viszont elég borsos, és már egy jobb könyv is kitelik belőle. Mondom ezt annak ellenére, hogy van néhány olyan újság, amit gyűjtök..
Viszont az újságarcok hatása jól érzékelhető: ő lesz a követendő példa divatban/életvitelben/étkezésben..pedig igazából egy teljesen átlagos - sokszor átlag alatti vki, sic! - ezzel az erővel a szomszédnénitől is kérhetnénk életvezetési tanácsokat.
Attól meg külön feláll a hátamon a szőr, ha valaki a gyerekéből csinál pénzt..meg várandósnaplót ír...főként, ha egyébként nem is író, hanem mondjuk énekes.
lapszemle:glamour: Eva Mendes
Marie C: Beyonce
nagggyon változatos
dea sokk ami ért a cosmo: a barátok köztes zsófi . bikiniben
@ElisabethB.: várandósnapló: ettől én is kiakadok.
meg a d tóthkriszta lola v nem tom kivel az élet. kb vmi ilyen könyv címre emlékszem. De most ez kit érdekel? úgy őszintén

am Virgo, legalább egy héten, na jó, hónapban 1x csinálnál magyar lapszemlés , vagy magyar celebes postot.? Tom nem illik a színvonalhoz, csak feszültséglevezetésként, hogy tudjunk kit "ütni" :) olyan lenne, mint a boxzsák: aki feszült, az itt kiadhatná a mérgét. Bocs, tudom a te blogod. Csak vicc volt.
Úgyis ütjük őket...
@catwoman5: azt a lolásat én sem bírom :-)

NEM lesz magyar celeb. Ott a velvet rá.

Lapszemléből pedig Viát nagy szeretettel tudom ajánlani urban-eve.tk/
@catwoman5: @Virgogirl: ÉN is! Én is! Utálom azokat a Lolás írásokat!!!
És sztem a nő stílusa tüncizős-nehézkes, abszolút sekélyes és fárasztó.

Amúgy ellenőriztem az a Labancz Lilla akire tippelte. Gyerekek... Atyaééééég! :-(

Láttam egy hónapja a Calzedoniában a nagyszájú, vékony szlú hajú énekes csajt, nem jut eszembe a neve, Madách Színházban is szerepel musicalekben. Alig van haja.
Én sem vagyok mesésen ellátva, de az ott élőben döbbenetes volt. Feszült volt, és boldogtalan hatást keltett. Nem volt jól öltözve, én legalábbis nam bírom azt a sítlust iylen magas csajokon, hogy vászon fekete balerina, színes vastag harisnya (zöld), hímzett kordfarmer(vagy olyasmi) szoknya, élénk színű felső, sál...
Eszembe jutott Gallusz Niki. :-)
jav. tippeltem+ az összes többi
@Scala: a Gallusz Niki szerintem nagyon csúnyaaaa


süti beállítások módosítása