Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Michelle Obama, a címlaplány

2009.02.11. 11:37 - Virgogirl

Címkék: fotó magazin érdekesség vogue híresség

Michelle Obama, az amerikaik új First Lady-je a márciusi Vogue címlapján; Jason Wu ruhát visel (ő tervezte azt a fehér estélyit is, mely Mrs. Obamán volt a beiktatási bálon); a fotót Annie Leibovitz készítette. Obama egyébként a második elnökfeleség, aki szerepel a Vogue címlapján (1998-ban Hillary Clinton volt az első).

"Michelle címlapfotója tökéletesen tükrözi a személyiségét, hosszú ideje ez a legmelegebb, legbensőségesebb címlapunk" - mondta André Leon Talley, aki interjút is készített Obamával. "A színésznők, modellek pózolnak, ő viszont egy igazi, valódi nő."

A First Lady saját maga válogatta ki, hogy milyen ruhákat szeretne viselni a fotózáson (többek között Narciso Rodriguez és J. Crew darabok lesznek rajta láthatók), és arról is beszélt, mennyire befolyásolja az öltözködését az, hogy a figyelem középpontjába került.

"Azt viselem, ami tetszik, és amiben jól érzem magam. Nagyon szeretem a szép ruhákat, de a kényelem és a praktikusság legalább olyan fontos" - mondta. "Nem fogok úgy tenni, mintha nem érdekelne, hogy mások mit mondanak, de ha fázom, akkor felveszek egy kardigánt, még ha emiatt kritizálnak is."

(a lenti kép is Vogue és Annie Leibovitz, ám nem vagyok biztos benne, hogy ugyanaz a sorozat...)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr66936668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tetszenek a színek (bézs, ciklámen, kávébarna)
a körem színe is nagyon szép : )
Szia Virgo!

Csodás a ciklámen ruci! :)
Remélem mihamarabb érkezik a többi kép is :) Ezek nagyon jók
Szimpatikus ez a Michelle:-)
nagyon szimpi a nő, abszolút, a férjével együtt

kicsit off: a W magazinban Brad Pitt van, na ő egyáltalán nem tetszik, azok a képek szörnyűek, és még mindig van bajusza...:D
@SweetCandy: egyetértek, sokan J. Kennedyhez hasonlítják, de kicsit tényleg hasonló a ruhastílusuk. És az elmaradhatatlan gyöngysor is ezt bizonyítja. speciel ezen a képen nem látszik, de több fotójá láttam már
Hello, jó a ruha, és a színe is illik Michellehez! Amiből az látszik, jó ízlése van.
Az arca hm... nem valami szabályos, és ezt csak most veszem észre. De nem baj. Csak megjegyeztem.
Szerintem Jackie Kennedy klasszikusan szabályos szépség volt, annak minden korlátoltságával is. Nem összehasonlítható.
Érdekes módon nekem Michelle Obama ezzel a praktikussággal Barbara Busht juttatja eszembe.
Ezt lehet nem értitek...
@Krizzta: na, akkor én folytatom az offtopicot. :)
a W-ben Brad Pittet direkt ilyen korosodónak ábrázolták, és elsőre nekem se tetszett, aztán valami kellemes hangulat közepette újra a szemem elé került, és megfogott benne az öregedés.

A Benjamin Buttont csak ma láttam, na ott viszont rossz öregen. persze biztos direkt fogás, hogy egy aszott bácsiból megy át hm, szép fiúba.
egyébként ha már ennyire letértem, kijelenthetem, hogy szegény Bradet ahányszor megutálom (és kijelentem, hogy nudli), a következő filmjével tuti elvarázsol...(de csak mint férfi, színésznek nem olyan príma)

Michelle Obamára visszatérve, sokan elfelejtik, hogy ő nem modell. Ez a címlap is ezt bizonyítja, mégis olyan emóciókkal telített, amit mindenki közel érez magához.

@Scala: Jackie-ben (hú, de rossz ezt kiejteni) én nem láttam semmi klasszikusságot, szabályosságot. A szépség meg relatív, és mint ilyen, nekem kifejezetten antipatikus volt a nő...

miután minden negatívumot kiontottam magamból, jó éjszakát kívánok ;)
@gallianori: Hello, Én épp most jövök a Benjamin Buttonról!
Tetszett a film. Meseszerű, de nem hatásvadász. Meghatottak bizonyos részletek, pl. hogy ki neveli fel, milyen odaadással, és a környezet.

Pitt - nem erre a filmre gondolok - jó színész. Nem hinné az ember, de az. Pl. Bábelben sztem tök jó, meg most álmos vagyok, de jó.
Persze Viggo Mortensenről egyből látszik, hogy jó színész, Pitt túl szépfiú és népszerű. ;-)
@Scala: előbb írtam valamit, aztán bezárult az ablak... :S
Szóval, Brad Pitt mint színész engem valahogy nagyon nehezen tud meggyőzni, ha egyáltalán meg tud....
Próbálom félretenni a fizikai megjelenését, és az alakítását nézni, de nem olyan átütő. Ez lehet, hogy a szerepei miatt van, nem tudom.
Mindezzel nem azt akarom mondani, hogy kaki, mert ha totál tehetségtelen lenne, nyilván nem tartani itt. De nem mindig tudok hinni a szerepeinek.

Viggo is szokott egyébként bénázni, főleg a nős jeleneteit szúrja el... :D Senki sem tökéletes : )
@gallianori: @Scala: BP jó volt a BB-ben, de maga film nem nyűgözött le. Sokkal többet lehetett volna kihozni az alapötletből. Persze én is meghatódtam, itt-ott, de nem volt átütő... BP legjobb filmje szerintem még most is a Ha eljön Joe Black, ott kívül-belül imádtam;-)
Na, akkor a filmkritikus énem: szerintem fantasztikusan jó film volt, jót bőgtem rajta, nagyon jó a két főszereplő, és Brad, legyen bármilyen szépfiú, azért igencsak jó színész (amit ezt, minden mást, csak a szépfiúságot és a színészi teljesítményt tekintve, Tom Cruise-ról pl. nem tudom elmondani).
Noori, és Krizzta, nézztek meg az Égető bizonytékban, Pitt egy 21 éves személyi edző, a film tavaly készült. K***va jó abban is. :-D Legalábbis egy fél jelenetet kivéve, a filmben a legjobb mindjuk John Malkovich. Ki ne hagyjátok a tavalyi évem legjobb filmje.

Benjamin Button: szerintem kár lett volna többet kihozni belőle, én nem szeretem, ha a pofámba tolják a dolgokat, ez így olyan elégikus is volt, és sok mindenről szólt, pl. az elfogadás (az idősödők nem undorodnak a bébitől); és a generációk találkozása, merthogy az öregek otthona ugye; a négerek és fehérek, /minden sofőr és pincér hangsúlyozottan fekete, a templomi jelenetek, a nevelőmama temetése/. Tök jó volt. És gondolkoztam róla itthon, ami a hosszú amerikai filmek után nem jellemző.
Jaa, és a Joe Blacket meg kéne végre néznem. Asszem egyszer belealudtam.
@Virgogirl: ez fura, mindenki bőgött, én meg nem... Pedig alapvetően sírós vagyok.
Tom Cruise-t ne is mondd! Kifutok tőle a világból. Láttam a Valkyrie (?) bemutatóját, röhögnöm kellett.

B.B. : én pl. az első 5 percben alig bírtam visszafogni magam, hogy ne nevessek hangosan...
@Scala: kb. 10-15 mondat volt, amire tényleg azt mondom, hogy na basszus, ez jó volt.
voltak jó karakterek, ilyen az anya figurája, a kapitány, a pap a templomban, Elizabeth Abbott, a néger srác akinek volt a magas nője... de mégis, én egy csomószor éreztem, hogy jaj ne már!
És pár kérdés:
A "babát" mikor etették? Ez úgy alapvető lett volna mutatni, nem?
Komolyan anyja halálos ágyán tudja meg Daisy lánya, hogy ki az apja?
Benjamin apja honnan ismerte fel a fiát? Csecsemőként látta utoljára, nem?
És kellett az a Katrina hurrikán?
Tulajdonképpen mi a film műfaja? Vígjáték? Fantasztikus film? Dráma? Vagy mi?
Ezekre nem találom a választ...
@gallianori: én az egész Valkűrt láttam. Nevetségesen rossz volt.
@Virgogirl: hála az égnek, nem láttam, és nem is fogom. nem teszek Tom Cruisne pénztárcájának ekkora szívességet.
Amit tervezek, az a Slumdog Millionaire. Már a traileren könnyeztem...
jav. Tom Cruise. (simán)
Ja, és várom még az Appaloosát, de nagyon. részemről vége a filmezésnek : )
@gallianori: A Gettó milliomosra én is ki vagyok éhezve, moziban akarom megnézni.
Tényleg ilyen szar a Valkűr? Pedig meg akarom nézni...
Brazíliában a bemutatón Tom spanyolul köszöntötte a nézőket, és tudatta, hogy kedvenc tánca a tangó! :-D
De lehet ezt már írtam, múlt hét szerdán hallottam a rádióban.
sztem tök csúnya az arca a címlapképen, nem ilyen szokott lenni.
Azért Tom Cruise egészen jól szórakozhatott magán a Trópusi vihar c opuszban :)
@Krizzta: a Tarantino film miatt van neki
@Virgogirl: Nagyon!!! :-) Férjem végignézte és fel sem ismerte, maikor nekem mutogatja a részleteket kérdezek, rá, Te ez nem...?!
Az a szőrös kézfej! És a mozgás... :-DDD


süti beállítások módosítása