Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ruhamustra - BAFTA 2009

2009.02.09. 16:38 - Virgogirl

Címkék: fotó divat híresség gála red carpet ruhamustra

Nemrég volt a legnagyobb brit filmes díj gálája, a BAFTA. Vörösszőnyegből, sztárokból volt éppen elég, emellett némi esőből is - végül is, Londonban tartották, és bár szeretném idézni a Blöff ide vonatkozó mondatait, nem teszem... -, ez azonban nem gátolta meg a hölgyeket abban, hogy a legszebb (vagy majdnem legszebb, hiszen azt az Oscar-díjra tartogatják) ruháikban pompázzanak.

Virgogirl: emma watson3
Virgogirl: emma watson4
 Emma Watson (akire én még mindig csak kislányként tudok gondolni) kezdi "kinőni" magát, és egyre újabb és újabb oldalairól mutatkozik meg, legalábbbis, ami a divatot illeti. Ez a Temperley ruha nagyon szép rajta, ám én egy ilyen fiatal csajon szívesebben látnék valami vidámabb és színesebb darabot.

 

Virgogirl: kate winslet3
Virgogirl: kate winslet4
 Kate Winslettől teljesen el vagyok ájulva... amennyit szidtam a közepes megjelenéseiért korábban - pontosabban, hogy nem volt elég lenyűgöző az én ízlésemnek -, most azért sok mindent sikerült bepótolnia. Egyszerűen fantasztikusan kihangsúlyozza a nőies alakját ez a Zac Posen ruha. A haja is nagyszerű, a szemöldökét pedig tanítani kellene. Az egyetlen kritikus megjegyzést talán azért merném megfogalmazni, mert egy lehelletnyit lehetne rajta több a smink.

 

Virgogirl: kylie minogue3
Virgogirl: kylie minogue4
 Rég láttam Kylie Minogue-t, pláne rég láttam ennyira jól kinézni. A ruhája - nagyon csinos és szexis - Chanel. A sötétebb hajszín pedig sokat fiatalít a külsején.

 

Virgogirl: meryl streep3
Virgogirl: meryl streep4
 Az isteni Meryl Streep megint nem kerített túl nagy feneket a gálaöltözetének: ha jól tudom, ugyanazt a ruhát viselte, ami már egyszer volt rajta - az 1979-es Oscar-gálán! Szerencsés alkat, hogy belefér... :-D

 

Virgogirl: angelina jolie3
Virgogirl: angelina jolie4
 Angelina Jolie érdekes megoldású Armani Privé ruhában. Kezdem nagyon unni a feketét, és az a sárga izémicsoda a ruha elején egyáltalán nem győzött meg.


 

Virgogirl: penelope cruz3
Virgogirl: penelope cruz4
 Újabb lakos Uncsifalváról... vajon Penelope mennyit kap azért, hogy ezeket a fekete tükörbársony ruhákat viselje? Bárcsak látnék rajta valami színes, vicces, vidám, merész ruhát...


 

Virgogirl: sharon stone3
Virgogirl: sharon stone4
 Sharon Stone az est egyik kellemes csalódása: nagyon dögös ebben a John Galliano ruhában, de szerencsére, egyáltalán nem olyan közönséges, mint időnként szokott lenni. Mondjuk, kicsit több ékszer azért jobb lett volna, talán elvonta volna a figyelmet a bőréről (ami azért már nem annyira nagyon szép...)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr60931409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Emma Watson most normálisan fest szerintem.
Kate Winslet unalmas, nagyon... A Balmain-ruha óta nem láttam jól kinézni.
Kylie szó-szó, de ez a fej... az első képen ráadásul John Galliano2.
Meryl : ) szép : )
Látom, fekete a nyerő.... Mindenkinek sikerült jót választani
(és Emma Watsonnal végre egyszer meg vagyok elégedve).
Meryl Streep kapcsán: lám-lám, nincs új a nap alatt :), ami jól szabott darab, az tényleg kitart az ember élete végéig
Szió Virgo!

Kylie és Meryl (természetesen)... A másik két hölgyeménnyel sincs gond, de nem vagyok elájulva se.

Szerintem Emma Watson fest a legjobban a hölgyek közül, és nem azér, mert ő a legfiatalabb...
A ruha pántja szerintem igenis fiatalos, és a fehér bőréhez jól megy a sötét, nekem a gyűrűje nem tetszik :(
Kate Winslet pedig megtanulhatna már a kamerák előtt mosolyogni, mert ez nálam már majdnem vicsor :)
Maryl Streepet rettentően szeretem, mint színésznőt, de áruljátok el: a kabát, a ruha része? mert én kiváncsi lennék, mit rejteget alatta???
Kylie-t meg sem ismertem hirtelen, csak a közeli képről, megdöbbentett a haja, de ez pozitív döbbenet vol, mert tényleg istenien néz ki, gyönyörű formái vannak, én sem rejtegetném a helyében!
@bogee: a kabát a hideg miatt van, sajnos, nem találtam olyan képet, amelyen anélkül szerepel, pedig én is kíváncsi vagyok!
emma watson egyre gyönyörűbb és nálam abszolút no.1,mindig ízlésesen és stílusosan van felöltözve!most is az ő ruhája tetszik a legjobban és olyan bájos a mosolya :)
kate is nagyon szép,tetszik a dekoltázsa a ruhának és most valahogy a kicsit fodros ruhaalj sem giccses!
nálam kylie a leggyengébb láncszem!a feje rendben van(bár fura,hogy így sötétebb hajjal is látszódik a lenövése)de a ruha alja itt borzalom a fodrokkal,a cipő pedig annyira magas sarkú,hogy szinte spiccben áll a lába benne, a sötét lakk pedig egyszerűen nem passzol az aranyhoz!
meryl azért tetszik,mert emberközeli-egy sztár is állhat az esőben :) amúgy pedig 60 évesen eszméletlenül jól tartja magát!
pro.corbis.com/images/BE046091.jpg?size=67&uid=%7B8A53243D-DBE1-4480-8073-24E70EE9407E%7D
itt egy másik ;)
friss képet nem találtam róla én sem. lehet, hogy végig kabátban volt...
@theba: Az az igazság, hogy Karl bácsika nagyon csípi ezt a lábbeli formát - a lábujjra pipiskedőt. :D Az én fekete bokacsizmámban is ilyen meredeken áll a láb... szépségért meg kell szenvedni. :D Bár meg kell mondjam hosszú körútra nem ajánlom, mert 3 nappal ezelőtt ebben mentem Nürnbergbe a játékkiállításra és hááááát sokszor azért szívesen lerúgtam volna magamról. :D (pedig én magassarkú párti vagyok)
én is régen láttam Kylie-t, de régebben nem volt ennyire "mű" az arca,vagy tévednék?
mintha önnön viaszbábú-másolata lenne ... :S
Emma ruhája nagyon szép:-)
Kate jól néz ki.
Kylie kicsit fura...ne puposítson:-) De a haja pozitív
Meryl-t nagyon bírom:-) Így kell megöregedni
Angie ruháján nem értem a sárga csíkot :-S
Pen bársony ruhája... szörnyű
Sharon nagyon csinos
Emma W. és Kate W. viszi a pálmát, bár Penelope és Sharon sem rossz.
Angelina-n mi ez a szar, már elnézést ? :P
látom én vagyok az egyetlen, akinek bejön angelina ruhája - szerintem tökjól feldobja a sárga
és emma watson csillagos ötös lenne, ha a ruhája mondjuk csak térdig érne
Angelina abszolút 1/10, szörnyű, és szerintem alkalomról- alkalomra egyre rosszabbul öltözködik, nagy csalódás...
Penelope uncsi, ahogy írtad Virgo!!!
Viszont Sharon ebben a ruciban most hasonlít a szememben Marylhez. Lehet, hogy a bőre már nem a legszebb, de azért lehet, hogy öreg korára hasonló ikon lesz, mint Meryl, ha így folytatja...
Sharon Stone csodás még ennyi idősen is, szegény Kylie meg csak hízik, hízik...
Nekem is tetszik Angelina Jolie ruhaja es az arc is!
Sharon Stone itt kellemes csalodas
Hello Lányok,
Emma Watson nekem itt bejön, pedig nem igazán kedvelem, ugye.
Stone nagyon jól néz ki, Virgonak igaza van a bőrét illetően, de akkor is nagyon nyerő.
Megdöbbentenek Kate Winslet és Penelopé Cruz szemráncai. Nem volt formában a két hölgy.
Angelina Jolie: hogy lehet Armani Privé ruhát felvenni?! Már itt kezdődik a gond!

Kylie: szerintem jól néz ki, bár én meg nem ismertem volna.
Cuki. Tényleg teltebb, de szerintem nem áll neki rosszul.
Először Ginger Spicera tippeltem... :-)
Meryl Streep nagyon ott van a szeren, imádom!
A díjátadó után biztosra veszem, hogy Kate W. feketében lesz az Oscaron.
Mikor lesz már... Úgy izgulok! ;-)
A ruhák miatt is, és a díjak is érdekelnek. Tök poén,, hogy egyre több filmet ismerünk, ismerhetünk a jelöltek közül.
@catwoman5 (törölt): Szerintem pedig Kylie tök jó formában van, és nagyon csinos. Hát szebb mint az anorexiás csont sovány hölgyek.


süti beállítások módosítása