Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ruhamustra -Golden Globe 2009

2009.01.13. 09:09 - Virgogirl

Közkívánatra :-) megszületett a bejegyzés, és hogy egyik oldal rajongói se maradjanak néznivaló nélkül, rögtön két változatban (galéria és kép-szöveg, az előbbiben nagyobb felbontásban lehet megnézni a képeket).

 

Volt néhány trend, amit szerintem érdemes figyelni - nemcsak a további gálákon, de a hétköznapokban is.

Lazább frizurák, finom hullámok: persze, volt azért néhány elképesztő frizura idén is (elsősorban Drew Barrymore retrós kleopátrájára, Christina Hendricks göndör fürtjeire és Renée Zellweger kóckötegére gondolok), de a főbb trend szerintem a laza, hullámos, kibontott haj, a lófarok, meg a lazább, nem annyira szigorú konty volt. A másik oldalon viszont a teljesen sima, visszafogott haj dívott. Én az elsőnek szavazok nagyobb sikert, mert szerintem szexisebb, de mindkettőt nagyon egyszerű otthon is elkészíteni.

Kék, natúr, sárga: szerintem ez a három szín volt az este nyertese. Az árnyalatok természetesen változtak, de, ha ragadtathatom magamat arra, hogy jósolgassak, mindenképpen érdemes lesz beszerezni egy-két királykék, sárga és natúr (púderrózsaszín, hússzín, bézs, pezsgőszín) ruhadarabot. Kicsit meglepett, hogy a slágerszínnek számító lilát kevesen választották.

Natúr smink, bogyószín ajkak: szinte alig volt olyan híresség, aki nagyon erős sminkben pompázott volna, a sztárok inkább a finom, natúr, természetesebb hatású színeket részesítették előnyben. Viszont, ami szerintem trend (vagy az lesz a közeljövőben), a bogyószínű bordós-lilás ajakszínezők.

Pánt nélkül, félvállról: az aszimmetrikus szabás még mindig nagyon népszerű a hírességek körében, ahogy a pánt nélküli megoldások is. Az előbbit szerintem sokkal egyszerűbb viselni még egy "egyszerű földi halandónak" is, az utóbbira szerintem jó példa lehet a míder - akár egy másik felsőrész fölé. Szerintem ezt is érdemes beszerezni.

Övek: úgy tűnik, az övek lerobbanthatatlanok a hölgyek derekáról; még azokra a ruhákra is került vékonyabb kiegészítő, amelynek eredetileg, a kifutón nem volt ez "tartozéka".

Következzenek a hölgyek... (egyébként, akinek van lehetősége, az nézze meg a televiziós felvételt a díjátadóról, mert a legtöbb ruha teljesen más hatást kelt, máshogy néz ki, ha mozog a viselője).

 

 

Virgogirl: amanda seyfried3
Virgogirl: amanda seyfried4
 Amanda Seyfried (Mamma Mia!)
Sem a Stella McCartney ruha szabása, sem pedig a színe nem nyerte el a tetszésemet, elsősorban, mert nagyon visszafogott. Szerintem a színésznőnek jobban állt volna valami fiatalosabb, játékosabb darab.

 

Virgogirl: america ferrera3
Virgogirl: america ferrera4
 America Ferrara (Ugly Betty)
Elegáns, de nem az igazi. Egyrészt, az ő színeihez jobban állt volna egy élénkebb árnyalat, másrészt, az alkatához egy sötétebb ruha. Oscar de la Renta tervezte egyébként, és a kifutón az ezüstöt feketével kombinálták - lehet, hogy az előnyösebb lett volna.

Virgogirl: amy adams3
Virgogirl: amy adams4
 Amy Adams (Bűbáj)
Nagyon kedvelem őt, roppant bájosnak tartom, éppen ezért nem örülök ennek a fekete ruhának - önmagában ugyan gyönyörű, Oscar de la Renta darab, de Adamsnak szerintem jobban állt volna valami kacérabb, játékosabb és színesebb darab.

 

Virgogirl: angelina jolie3
Virgogirl: angelina jolie4
Angelina Jolie
Angelina Jolie gyönyörű, természetes (és láthatóan boldog) ebben az Atelier Versace ruhában. Az anyag engem egy kicsit egy láncingre emlékeztet, de ez szerintem illik a színésznőhöz, és talán egy láncot, vagy különlegesebb fülbevalót is el tudtam volna viselni rajta, de az ő egyszerű, elegáns stílusához lehet, hogy az sok lett volna. Viszont üdítő, hogy végre színesebben öltözködik. 

Virgogirl: anna paquin3
Virgogirl: anna paquin4
Anna Paquin (True Blood)
Szerintem ő az, aki, sajnos, felejthetően volt felöltözve (annak ellenére, hogy egészen jó színésznő, most meg is nyerte a Golden Globe-ot, és korábban Oscar-díjat is sikerült bezsebelnie). A Hervé Leroux ruha nagyon jól áll neki, de nekem túl egyszerű az összhatás. Jó lett volna valami izgalmasabb nyaklánc vagy fülbevaló, ami egy kicsit feldobja a külsejét.


Virgogirl: anne hathaway3
Virgogirl: anne hathaway4

Anne Hathaway
Gyönyörű Armani Privé ruhában. Az árnyalat azonban nem tetszik annyira, talán Hathaway sötét hajához és világos bőréhez jobban állt volna a piros.  

Virgogirl: beyoncé3
Virgogirl: beyoncé4

Beyoncé
Szép, szép ez a pókhálóra emlékeztető Elie Saab ruha, csak nem Beyoncén. Egyszerűen túl szűk rá, plusz, a díszítés pont azt a részt hangsúlyozza, ami már eleve "ütős" (vagyis a csípőjét). Szerintem neki jobban állt volna valami, ami felül, mellrészen díszített - és sötétebb színű. A nyaklánca, a frizurája és a sminkje azonban kifogástalan.

 

Virgogirl: blake lively3
Virgogirl: blake lively4

Blake Lively (Gossip Girl)
Ő az egyik nagy csalódás nekem. A Gosspi Girl című sorozatot és annak szereplőit "stílusikonoknak" kiáltotta ki a külföldi sajtó, ám ez a fiatal hölgy, ebben a Nina Ricci ruhában valahogy szétcsúszott, összeszedetlen, sőt, már-már ápolatlan hatást kelt.


Virgogirl: brooke burke3
Virgogirl: brooke burke4

Brooke Burke (Dancing With The Stars)
Ez a ruha az egyik kedvencem, Brooke-nak pedig tökéletes alakja van hozzá (magas, vékony, szoborszerű...). A sminkje kellemesen natúr, a frizurája laza, szexis, de elegáns. Semmi kritizálnivalót nem találok benne.

Virgogirl: cameron diaz3
Virgogirl: cameron diaz4

Cameron Diaz
Először alig ismertem meg :-) Nagyon tetszik ez a különleges Chanel estélyi, a színe egyszerűen tökéletes (plusz, szerintem ez az árnyalat nagyon divatos lesz tavasszal-nyáron), és Cameron világos málnaszín ajkai is szexisek. Viszont, mintha nem önmaga lenne, a frizurája pedig egyszerűen borzasztó. Valami gond van vele, de tuti nem a ruha miatt.

Virgogirl: christina applegate3
Virgogirl: christina applegate4

Christina Applegate
Egyedül a ruhájának a felsőrésze nem az igazi szerintem, de Roberto Cavalli az összes többi részt egészen rendesen összerakta ;-), a színe is nagyszerű. Ami viszont igazán tetszik (nagyon, nagyon szívesen látnám a saját kis ékszeresdobozomban), az a Lorainne Schwartz nyaklánc. Egyszerűen gyönyörű.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr9874238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Igényes bejegyzés, de még mennyire!
Amanda milyen öregesnek néz ki a filmbeli formájához képest, valóban.

Akkor rohanok pezsgő, bézs és finom rózsaszín cuccokért márciustól (mert febr. alsó fogszabi...). Zsani?! ;-)
Szia Virgo,

Csak, hogy én legyek az első! Nagyon tetszik az összeállítás, hogy egész alakos képek, majd sminkes fotók kerültek egymás mellé. Most dolgoznom kell, de nemsokára átnyálazom! :)

Pusza!
És köszi, hogy odaírtad melyik műből ismerhetjük! :-)))
Megható, hogy így gondolták rám (is)... :-D
@Scala: Zsani?! mire utalt?

Scala fél perccel beelőzött! LOL! :D
@janettaylor: az elsőt én - a látottak alapján - újraértelmezném... :-P

Jó reggelt! :-D
@janettaylor: a vásárlásra, trendi cuccok beszerzése! :-)))
Virgo, mi nem érthető, baby?
Kicsit elcsúsztak a dolgok, és mind3an párhuzamos monológbannyomatjuk! :-DDD
@Scala: jaaaaah! :) 7 óta dolgozom, te meg beelőzöl? :P
Neked a sötét tónusaidhoz különösen jól áll majd a bézses szín. Én csak feketével merem kombinálni... Van pár ilyen dolgom, nálam is volt posztban! LOL!
Királykékem viszont nincs csak egy felső, amit még tavaly nyáron turkáltam! :D
... ráadásul Zsani egyikét Virgoénak hittem...
És a kávémat is tévedésből kétszer cukroztam, ami miatt elég geil... :-(
Végigsassoltam a képeket! :-)
Várom a szakvéleményt, addig is ma beszerzek egy világos (vakító fényes) szemceruzát.
Most mennem kell. Pusza.
Californication sorozatból a leányzó nagyon tetszik! :) Fogalmam sincs mi a neve a hölgynek, de kellemes csalódás az a sötétebb barack vagy lazac (vagy vagy nem tudom mi a jó szó arra a színre.) estélyi.. :D
Szuper jó az összeállítás. Jó volt nézni, bár némelyiktől meghökkentem ismét. Julia Ormondot egyszerűen nem szabad közelről fényképezni. Micsoda különbség van a "távoli" és közeli képe között. Rettenet!!!!
Jennifer Morrison nem tetszik szőkén. (Ilyenkor derül ki, milyen meghatározó a hajszín.)
Rumer Willis vörösen borzalmas, máskülönben feketén sem szép. Papa-mama háttér nélkül biztos nem hallanánk róla....
Angelina Jolienak nagyon szép "érett" arca lett. Anne Hatewaynak jót tesz, ha profilból fotózzák.
Beyonce jól néz ki, bár most megint van rajta egy kis felesleg, de lehet hogy ezért néz ki jól.
Köszönet az összeállítástért, Virgo:)
@cicómicó: még nincs vége, csak közben dolgozom is :-D
@Virgogirl: Én is. De a főnököm állandóan körülöttem settenkedik :)
és Zsani is... :) de azért várom a folyt.köv.-t :D
@Virgogirl: akkor a többikékről is lesz vélemény, nem csak Amandáról? :O :)))
@Elanor09: természetesen, csak lassan, bocsánat...
@Virgogirl: Juppíí. csak azt hittem én vok béna vmiért, h nem tudok megnyitni valamit vagy ilyenek és azért látom, csak az elsőt. :$
ijesztő:
indafoto.hu/virgogirl/image/2664793-0ddca6aa

úristen, láttátok julia ormondot, hogy néz ki az arca te atya még, akkor már én is inkább azt mondom, botox.
amúgy majdnem mindenki nagyon csini volt.
miért nincs az összes képhez elemzés?? :)
@macsi84: mert mellette azért nekem dolgozni is kell... :-)
@macsi84: Örülök, hogy Neked is feltűnt szegény Julia képe!!! Olyan disszonáns a nő, messziről szuperül fest, jó a smink, tökéletes hollywoodi mosoly (kifehérített és mű fogak) és egy csupa ráncos bőr.... És még csak 44 éves!!!!!
Demi Moore (47) fantasztikusan néz ki, nem tudom mitől, de azt sokaknak ajánlhatná. (lásd: szegény Julia O-t. Most már többet nem bántom) :)
@Virgogirl: De a jobbik fajtából, nem abból, amit pl. Nicole Kidman használ..:)
Nem tudom miért, de nekem Angelina egyáltalán nem tetszik... Sehogy se áll rajta az a ruha, mintha csak egy zsák lenne rákötve. :S És a ruha színe se tetszik. Szerintem ezzel most mellé lőtt.
Amy Adamsnek pedig a haja... lehet, h vastagabb tincset kellett vna előhagyni, mert így olyan ziláltnak tűnik az egész. Viszont az a zöld levél alakú fülbevaló édes. Egy sötét zöld táska azért elfért vna a kezében...
@Elanor09: Sztem Angelinának az a ruha volt a legjobb, amit várandósan viselt Cannes-ban. A zöld. Az nagyon tetszett rajta.
@Virgogirl: Igen, az valóban gyönyörű szép volt. Nekem a skorpiós is tetszett. :D Jobban szeretem rajta az élénkebb színeket, de majdnem mindig feketében van. :S :(
ez az Anna Paquin nem 13 évesen nyert Oscart? erre emlékszem,h. nagyon fiatalon.
Demi Moore állítólag amikor visszatért ezzel a lookkal nyers koszt diétán volt/van. ;-)
Egy biztos, beavatkozásoktól nem mentes sem az arca, sem a lába, de sokat tesz is az üdeségért.
Ő pl. tuti, hogy jó két hónappal ezen esemény előtt méregtelenített, diétázott, úszott.

Korábban volt egy kép, ősszel itt vagy Strangenél, ahol eléggé szét volt csúszva szegény, és nem csak a rosszul megválasztott ruci miatt. emlékeztek? :-)

Jolie: tényleg érettebb a feje! Egyetértek.
Van a ruhájában valami keresetlenség, mai illik a páros imagehez, szóval engem annyira nem zavar, hogy nem Eva Mendes féle ruciban nyomatja. Ami tegyük hozzá gyönyörűségesen áll Mendesen. Nálam ő a full favorit.

A közeli képeken szépen látszanak az ékszerek, mesés darabok vannak köztük, majd példálózom, csak hangversenyre megyünk este, és addig van néhány tennivalóm.
@Ms Groutesque: Utánanéztem a leányzónak, mert nem ugrott be ki ő... hát meg nem mondtam vna, h az X-men filmekben szereplő lányka... Csöppet meglepődtem. :) Nagyon más ezen a képen.
Amúgy ha minden igaz 11 volt, és a The Piano c. filmért vihette haza "Oszit".
@Elanor09: Igen, 11 múlt, és a legjobb női mellékszereplőért járó szobrot kapta meg (Emma Thompsonnal és Winona Ryderrel volt versenyben)
@Scala: világosíts fel! sosem értem, hogy mitől lesz keresetlen stílusú egy ruha....

az én véleményeim sorban:
1. A.S. nekem tetszik, teljesen rendben van, és jó, hogy nem azt a féleszű MammaMiás karakterét hozza, hanem komolyabb.
2. A.F. tipikusan amerikai styling.
3. A.A. hát, a ruha álomszép, a feje viszont boszorkányos.
4. A.J. minél több a gyereke, annál meggyötörtebb. ez a ruha (legyen akármi), kb. a hálószobába illik. ékszertelenül/frizurátlanul siralmas.
5. A.P. jaj, amikor megláttam a fogát, kis híján elájultam. támogatom a természet adta szépség megőrzését, de egy komoly színésznő ne nézzen már így ki!
6. A.H. klórozzák? egyébként szép.
7. B. kibuggyan a ruhából. a nyaklánca gyönyörű.
8. B.L. a ruha combközéptől lefelé el van cseszve, a haja meg kócos...
9. B.B. a konty miatt hidroglóbusz lett. a ruháján a plusz tekerések teljesen feleslegesek, mert így olyan, mint aki a belegabalyodott egy függönybe. ha 20 méterrel kevesebb anyagot csavartak volna rá, akkor leokéznám.
a galériások közül Kate Beckinsale és Eva Mendes viszi a pálmát. Bár a türkiz ékszereket limitálnám, vagy cserélném korallra.
egyébként Renné mostanában mindig feketében jelenik meg a bemutatókon. Van ennek valami gyászos oka? Mert ha nincs, akkor nem értem, miért játszik ilyen özvegyasszonyt szegény...
ja, és több, mint egy napot készültem a kritizálásra, úgyhogy beleadtam apai-anyait. :D
a galériásokról negatívumait most ki sem emelem, mert az már novella lenne.
sziasztok ;)
Most megy a HBO-n az átadó vágott változata
És a hőlgyek: Cameron Diaz, nekem egyáltalán nem tetszik;aki viszont összhatásban az egyik éegkellemesebb: Laura Linlei, csal egy más színben kellett volna ez a ruha (pl lilában vagy pávakékben...)
Azt nézem,nagyon népszerű lett a spanyolos-uszályos fazon
Jaj, fáradt vagyok, bocsánat; helyesen Laura Linney.
Salma Hayek lenyűgöz: ami az alakját illeti.
De az abszolut nyerő: Kate Winslet. Ide nekem mindent, ami rajta van (a kiegészítőket is :))!
Heidi Klum láttán hátratolattam a székkel két métert, mert megijedtem:(

Szegény Ormond néni is milyen ráncos már.

Ezen itt pedig jót röhögtem:indafoto.hu/virgogirl/image/2664801-5c99ebda

@koimbra: mármint az arckifejezésen? Nem csodálom :-D

@gallianori: huh... rossz napod volt? :-)
Noori, nagyon élveztem, a monogrammok dekódolását is! :-D
Keresetlen ruha sztem: különleges 'modern' anyag, egyenes, olaszos (?) szabás. Nekem vagy Eva Mendesnek nem állna a legjobban. Jolien meg szinte csak ilyet látni. Már unjuk is. ;-)

Most akkor Diazon Chanel vagy Dior ruha van?
Amúgy a rúzs lehetne világosabb, ehhez a ruhához, sztetek nem?
@Virgogirl: neem. :) minden remek volt.
@Scala: köszi. most már okosabb vagyok. ;)
Szerintem pedig rajta Chanel van Cameronon.
jav. rajta nélkül. :):) még félálomban vagyok.
Mindenkitől elnézést egyébként, hogy nem folytattam tegnap, de annyira lelassult az internetem itthon, hogy egyszerűen nem tudtam dolgozni vele.
@Virgogirl: Aha. Köszi. Milyen más így. :-)
Sokkal inkább Chaneles az a ruha, mint Dior.
És Virgo, akkor csináld a mhelyeden! ;-)

Brooke Burke ruhája nekem is nagyon tetszik, Noori ellenvetéseit is olvastam, de akkor is szép. Szeretem az ilyen ruhákat! Ez vajon melyik ház lehet? Valami olasz beütésű, ugye?
Lemaradt még valami: Christina Applegate: nekem egyáltalán nem tetszik: nevetséges fent a dekoltázsnál, és rengeteg ilyen esküvői vagy koszorúslány ruhát láttam noname (ilyen környezetben) francia cégek kínálatában, persze más színben.
Szóval nekem egyáltalán nem esik le az állam Cavalli ezen alkotásától (sem). :-)))
@Scala: ok, de azért mégse éjszakázhatok ott... töltöttem már ott elég időt... még sokat is, így visszagondolva. BB ruháját nem tudom sajnos, igyekszem kideríteni. Sztem a pántnélküli ruhákkal alapból gond van, nagyon kevés embernek állnak jól.
Az még tegnap lemaradt, hogy Anne Hathaway-ről győnyörű a profilból készített fotó. Mint a klasszikusok
Köszi Noori! :-)))
Szééép.
Nagyon tetszik a bejegyzés és a jó sok fotó:-)
Nem volt időm kinagyítva megnézni a képeket, de kicsiben Drew Barrymore nagyon tetszett.

Angelina ruhája is bejön, szerintem nagyon jól áll neki, nem is ezzel van a baj, inkább csak nem ide kellett volna felvennie. És igen, egyetértek az egyik előttem szólóval - Virgoval - kellett volna hozzá némi ékszer.
aki nekem nagyon tetszik: Brooke, eszméletlen szép ebben a ruhában
Beyonce, nekem tetszik hogy kihangsúlyozza a nagyon nőies alakját...sztem lehet is rá büszke!
Angelina jolie eszméletlen gyönyörű nő de miért ennyire szürke és unalmas ruhákat hord?:(annyira szép ruhákat hordhatna...
Cameron sztem szörnyű ebben a cuccban,ez a ruha formátlan,a haja meg olyan ápolatlannak néz ki:(
Anne H ruhája gyönyörű,de a csajszi fejéért én se vagyok oda..
Anna Paquin is elég szörnyű sztem, semmilyen ruha,furcsa fej, lenyalt haj, nem jó..


süti beállítások módosítása