Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Szépségverseny apácáknak

2008.08.26. 14:27 - Virgogirl

Címkék: érdekesség

Egy olasz pap-teológus bejelentette, hogy online szépségversenyt indít, melyen a világ leggyönyörűbb apácáját keresik. Antonio Rungi atyának ezzel az a célja, hogy egy kicsit jobban "megismertessék a világgal az apácák munkáját", és véget vessenek annak a sztereotípiának, hogy minden apáca "ronda és öreg".

A szeptemberben induló internetes versenyre Rungi minden apácát szeretettel vár, a szavazóktól pedig azt kéri, hogy ne csak a legszebbet válasszák ki, hanem azt is, akinek a munkáját a legszimpatikusabbnak tartják.

A jelentkező hölgyeknek nem csak fényképet kell magukról mellékelni (akár a tradicionális fátyolban, akár anélkül), hanem azt is le kell írniuk, milyen jótékonysági munkát végeznek, és miért döntöttek az apácaság mellett.

"Nem lesz füdrőruhás bemutató, de a szépséget, mely Isten adta ajándék, mindenkinek meg szeretnénk mutatni" - mondta Rungi atya.

Update: elhalasztották a versenyt, mert Rungi felettesei "egyáltalán nem lelkesedtek az ötletért".

A fotó csak illusztráció :-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr63633890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Érdekes gondolat!

Miért fontos, hogy milyen szép egy apáca? Tudom, hogy kitér itt a belső szépségre a munkájukkal, de amúgy számomra elég érdektelen egy apácánál a külső. Első középiskolás évemben egy apáca volt a magyar tanárom, (középkorú, kedves mosolyú és semmiképpen nem ronda. Rákövetkező évben visszament apácának.) Szerintem mindenki tisztába van vele, hogy vannak fiatal és szép arcú apácák is. :)
Jó ötlet!

Zsanikám, ha mindenki olyan lenne mint Te, egy szebb világban ébrednék!

Sajnos nemcsak az apácákkal kapcsolatosan, de az egész hagyományos, történelmi egyházakkal, és elsősorban a katolikussal szemben borzalmas sztereotípiák élnek az emberekben. Rengeteg példát tudnék mesélni, mindnek az alapja tképpen a tájékozatlanság, unintelligencia és butaság.

Támogatom a kezdeményezést, mégha van egy visszás olvasata is... Sajnos a sajtó lehet, h. ebből az irányból fog rákattani, pl. " az egyháznak már muszáj mindent bevetnie a népszerűség érdekében". A pedofil pap botrányokat is imádták... Sajnálatos és szégyenteljes, hogy ilyesmi volt, de hála a médiának, ma mára a legtöbb nem hívő ember minden egyházi oktatást végzőben potenciális gyermekmegrontót lát... :-(
meglepő módon az egyház nem nagyon örült az ötletnek, szerintük ez "degradálja" az apácákat
:D:D aztán majd jön a következő ötlet, hogy apáca falinaptár, ahol a nővérek bikiniben lesznek láthatók megfotosoppolva:) Majd pedig Isten nevében néhány aktfotó

Biztos van olyan, csak azt máshogy hívják ;-)
Azért reméljük nem lesz ilyen Koimbra...

Mondjuk elismerésre méltó ez a liberalizmus az egyháznál, hog yaz egyik pap meghirdeti, a hivatalos egyházi vélekedés viszont nem üdvözli, de mégis mehet. Nem? Egy multi sem működik ilyen szabadosan! :-D Policy, cégpolicy... :-DDD
Szerintem ez nem az "egyházi liberalizmus", hanem az internet szabadsága...
Igen, végülis... :-)
én nem gondolom,h. csak öreg és csúnya apácák vannak, nyilván nem. de ennyi erővel mindenféle foglalkozású nőknek csinálhatnának szépségversenyt, akikről vmiféle sztereotípia létezik. mondjuk ez több, mint foglalkozás :) de nem is értem,h. miért merül ez fel,h. fontos,h. tudják az emberek,h. vannak szép apácák. náluk aztán tényleg nem kéne,h. ez legyen a lényeg. egyre jobban kezdem érteni a csadort, és a lefátyolozást a muszlimoknál, bár ez nem tartozik ide. =)
Ha megnézed, akkor mindenféle foglalkozású nőnek rendeztek már szépségversenyt, sőt... A napi tévés bulvármagazinok egyik kedvenc témája :-D
hm ja, az Esti Showder-ben is voltak ilyenek....titkárnő, takarítónő, meg mit tudom én mi :D


süti beállítások módosítása