Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Fesztivál vagy nyaralás – ez mindenképpen legyen nálad!

2010.07.21. 19:34 - Virgogirl

Címkék: nivea

Nagy élmények, de kis csomagok. Néhány szóval így lehetne összefoglalni a fapados nyaralások, városnéző hosszú hétvégék vagy bulizással töltött fesztiválos napok időszakát. Muszáj nagyon alaposan előre tervezni, kitalálni, hogy mit viszünk magunkkal; és persze érdemes tapasztalt utazók tanácsait is meghallgatni, hogy mi az, amire mindenképpen szükségünk lesz, és mi az, ami nyugodtan otthon maradhat.
Olvastam egy nagyon klassz mondást: tegyél ki minden holmit, amit szeretnél elvinni magaddal a nyaralásra, majd tedd mellé azt a pénzt, amire szerinted szükséged lesz. Majd szépen pakold be a bőröndbe a ruhák felét, és tedd el a tervezett pénz kétszeresét. A lényeg érthető: ha van elég pénzed, akkor tulajdonképpen minden problémára találhatsz megoldást. Én azonban jobban szeretem a spórolós, de okos megoldásokat...

Emma Watson Glastonburyben

Az anyukám szerint vannak olyan krémek, melyek mindenre jók – talán csak a kávét nem főzik meg helyettünk. A klasszikus, kék fémdobozos NIVEA is ilyen a családban (sőt, a legendárium szerint az egyik nagynéni egész életében semmi mást nem használt, mint ezt. Nem mondom, hogy babaposiszerű az arca, hiszen már jóval nyolcvan fölött jár, de azért elég jól tartja magát...). Azonban nekem a „klasszikus” NIVEA túl nehéz; az én bőröm ugyanis zsíros, ami nyáron csak tovább fokozódik. Szerencsére, a NIVEA Soft könnyed, nyárias, gyorsan beszívódik, ráadásul nagyon klassz illata van – az egyik barátnőm szerint olyan friss, mint a nyári zápor.

Alaposan elgondolkodtam azon, mi mindenre szeretem használni a NIVEA Softot az utazások alatt, és még én magam is meglepődtem a lista hosszán. Elsősorban ugyan arckrém, de szükség törvényt bont, és ha éppen csak egy tubust akarok magammal vinni, akkor az inkább olyan holmi legyen, ami az arcomra és a kezemre ugyanúgy jó. Szóval, használom/használtam már arckrémnek, ajakápolónak, hidratáló pakolásnak, testápolónak, sarokbőr-puhítónak, lábkrémnek, sminklemosónak, masszázskrémnek...

-    arckrémként a legegyszerűbb, hiszen csak gyorsan felkeni az ember indulás előtt. Pillanatok alatt beszívódik és elég jó sminkalap (bár nem tudom, ki akar ilyen időben sminkelni).
-    ajakápolóként szintén érdemes naponta, sőt, naponta többször is használni; ha nem is az egész szájon, akkor legalább az ajak külső vonalán. A kiszáradó száj a nagy melegben elég gyakori, és az, ha megnyaljuk, csak még tovább szárítja a bőrt.
-    hidratáló pakolásként főleg a száraz bőrűeknek lehet jó, akik nem bírják annyira a szelet, a port vagy a túl sok alkoholt. Jó bő mennyiséggel be kell kenni a bőrt, legalább tíz percig rajtahagyni, utána a felesleget óvatosan letörölni.
-    a testápolókénti használatot, azt hiszem, nem kell külön magyarázni
-    ha valaki az egész napot talpon tölti, netán egy ismeretlen városban csatangol naphosszat, elmondhatatlanul jól esik este egy forró zuhany után egy kis lábmasszázs, sarokkrémezés, lábpuhítás (arról nem is beszélve, hogy minél jobban karban van tartva valaki lába, annál könnyebben regenerálódik egy több órás túra után)
-    ha valaki mégis sminkel, akkor a NIVEA Soft sminklemosónak is kellemes. Én bőséges mennyiséget felkenek, majd finoman bemasszírozom az arcbőrbe, utána pedig a felesleget letörlöm. Persze, nem lesz annyira tökéletesen tiszta az arc, de a semminél (illetve az arcon hagyott festéknél) sokkal, sokkal jobb az eredmény.
-    a masszázskrémként való használatot mindenki fantáziájára bízom ;)
Ami pedig a legszebb az egészben, hogy ez a multifunkciós, kifejezetten fiatalos és klassz termék alig kerül 1000-1500 forintba (kiszereléstől és mennyiségtől függően). Úgyhogy, ha másnak nem is, ennek tessék helyet szorítani a hátizsákban!
 

(X)

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr12166886


süti beállítások módosítása