Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Hosszúlábú Vaslédik

2010.04.27. 10:31 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség red carpet armani

A Vasember második részének bemutatóján vonultak fel a jobbnál jobb nők, az esetek nagy részében miniruhában és disszonáns kiegészítőkkel.

 
 
 Gwyneth Paltrow - Giorgio Armani "nadrágkosztümben", ami nagyon jól nézne ki, ha nem lenne az elütő színű bokacipő hozzá. Lehet, hogy ez a divat mostanság, de nekem egyáltalán nem tetszik.

 

 

 
 
 Helena Mattsson - nagyszerű színek, jól összeválogatott kiegészítők, kár, hogy a ruha kicsit kicsi rá, a mellei biztos fájtak...

 

 

 
 
 Leslie Bibb - a sötét smink nekem túl kontrasztos a légies ruhával, külön-külön szerintem sokkal jobb lett volna, így  inkább fura. Az aranyszín kiegészítők pedig túl olcsónak tűnnek.

 

 

 
 
 Michelle Monaghan - térdig nem rossz, az alatt borzasztó... Mintha csukott szemmel válogatta volna össze az öltözékét, a frizurakészítésre pedig már nem maradt volna ideje.

 

 

 
 
 Olivia Munn - csinos, de felejthető. A cipő színe szerintem üti a ruhát, de biztos csak azért választotta ezt, mert kényelmes.

 

 

 
 
 Scarlett Johansson - A ruha inkább érdekes, mint szép, de a sminkje gyönyörű, és az egész szépen összeszedett. Nálam ő a nyertes.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr741955596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scarlett egyértelműen a legjobb, utána sokkal lemaradva de Gwyneth kullog.
szerintem Michelle Monaghan sem rossz, de az a cipő valóban...hm...a haja viszont végülis jó így.
Mindannyian a filmben szerepeltek? Nekem Gwyneth feje most jobban tetszik, mint Scarletté. Utóbbinak a hajszíne nem tetszi, és - lehet hogy a beállás miatt - de itt olyan aránytalan a testfelépítése.
A többi megállapítással egyetértek.
Sasszemű kommentelőknek: Gwyneth bal térde tájékán mi az a kinövés? Mintha valami baleset nyomai lennének.
most hirtelen nem is tudok mit mondani. a 3/4-éről sose hallottam..
Nekem személy szerint tetszik Scarlett ruhája. :) Olivia Munnál viszont szintén nem stimmel valami melltájékon. Elég idétlenül néz ki ott rajta a ruha. Leslie Bibbnek meg szerintem elkel az erős smink, mert így messziről legalább valami látszik. Egy natúr sminkkel teljesen színtelen semmilyen lenne, minden egybeolvadna.
Gwyneth arca itt kifejezetten kellemes, pozitív csalódás az eddigi megjelenéseihez képest. Scarlett ruhája emlékeztet a Mátrixból Monica B. ruhájára (tényleg, Virgo, megszületett már a baba? Mostanában elmaradt a sztárcsemete rovat..) és rajta jobban tetszett, de ez sem rossz, egy kálára emlékeztet.
Ezek a lecsúszott, kivágott kamáslira hajazó cipők viszont borzalmasak, és millió helyen látom őket, lábon, kirakatban....brrr.
Scarlett ruhája sztem nagyon szép, egyértelműen ő a legcsinosabb.
@gallianori: Gwyneth-t és Scarlettet leszámítva én sem ismerem őket :)
meglepő módon Gwyneth tetszik a legjobban, mondjuk egy másik cipővel, utálom ezeket a bokacipőket, de a színe nagyobb gond. amúgy az arca is tetszik itt, meg jók a lábai.
a többieket nem ismerem, a 2. lány olyan, mint vmi alabamai szépségkirálynő-jelölt, fura a harisnya színe is, túl rövid a ruha.
Scarlett nem tetszik, és az utolsó előtti képen vkire hasonlít a barátok köztből, csak nem tudom kire :)
Michelle ruhája (Derek Lam): nymag.com/fashion/fashionshows/2010/resort/main/newyork/womenrunway/dereklam/#slide7&ss1
Nekem nagyon tetszik az összeállítás.

Scarlett gyönyörű, Gwyneth rucija baromi jó!
Michelle Monaghan annyire ismerős nekem, nem tudom honnan. De nekem ő tetszik a legjszimpatikusabb, laza, és a mosolya is bejön.
Paltrow lábain látszik a Tracy Anderson torna, kb. pár hónap alatt ledobta a felesleget, tök jó. Bár utálom, itt nem taszít.
Scarlett gnóm ebben a szerkóban, és a haja is béna. Bár Olivia Munn haja még az övénél is bénább. :-)
Szerintem Scarlett azért tűnik aránytalannak, mert felülről fotózták. Én is pont ilyen nagyfejűnek és rövidlábúnak tűnök, amikor az egy fejjel magasabb barátom elfelejt hozzám leguggolni fényképezéskor :-)
Hát az a gatya szegény Gwynethen, ez valami szívszaggatóan idétlen és ronda. Csodálatos, hogy "divat" segítségével a legszebb nőkből is szánalmas nyomorékot lehet varázsolni.


süti beállítások módosítása