Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ruhamustra - People's Choice gála 2010

2010.01.08. 11:44 - Virgogirl

Címkék: divat gála red carpet vivienne westwood alberta ferretti ruhamustra christian lacroix monique lhuillier jenny packham

Megkezdődött a díjátadók szezonja, egyik vörösszőnyeges esemény követi a másikat, a hírességek is felvonultathatják a legújabb toálettjeiket. Én csak örülök neki, szeretem a szép ruhákat nézegetni :-)

Virgogirl: pc alyson hannigan01
Virgogirl: pc alyson hannigan02
 Alyson Hannigan (Így jártam anyátokkal)
Erős déjá vu érzés, éppen ezért unalmas és semmilyen. Ahogy visszaemlékszem, a legutóbbi gálákon is fekete, pánt nélküli ruha volt rajta. Nem áll rosszul neki, de azért egy kis változatosság tényleg gyönyörködtetne. És talán valami "felnőttesebb" smink/frizura se ártana neki: 35 éves, de 18-nak tűnik (sőt, a mai tinisztárokat elnézve még fiatalabbnak)...
Ruha: Rene Caovilla
 

 

Virgogirl: pc carrie underwood01
Virgogirl: pc carrie underwood02
Carrie Underwood
Nagyon különleges ruhát választott, kifejezetten tetszik a plasztikus rátét, a cipője pedig külön dicséretet érdemel. Ő azért elég ritkán hibázik, most is bizonyította, hogy klasszul fel tud(ják) öltözni(-tetni).
Ruha: Christian Cota, cipő: Rock&Repulic

 

Virgogirl: pc demi lovato01
Virgogirl: pc demi lovato02
Demi Lovato (Sonny with a Chance)
A kék ruha nagyon csinos, gyönyörű a színe és érdekes a kidolgozása; a nyaklánca is tetszik. Ám együtt túlzó és idegesítő hatást keltenek - mintha igyekezett volna mindent magára aggatni, hogy valahogy felhívja magára a figyelmet.
Ruha: Jenny Packham

 

Virgogirl: pc diane kruger01
Virgogirl: pc diane kruger02
Diane Kruger
Annyira szeretnék rajta valami mást látni, valami... bénábbat, de a helyzethez illőbbet. A ruhái általában egyszerűek, de különlegesek, és mintha mindig túl visszafogott lenne - most is csak az alulöltözöttség jut eszembe, a többi híresség öltözékével összehasonlítva.
Ruha: Hervé Léger, cipő: Emilio Pucci

 

Virgogirl: pc dianna agron01
Virgogirl: pc dianna agron02

Dianna Agron (Glee)
Az összhatás bájos, de nekem túl kontrasztos (és a kéket meg a feketét se nagyon szeretem együtt). A haja túl Amy Winehouse-osra sikeredett. Szerencsére, még van ideje kiforrnia...
Ruha: Florette

 

Virgogirl: pc ginnifer goodwin01
Virgogirl: pc ginnifer goodwin02
Ginnifer Goodwin (Big Love)
Nagyon klassz ez a ruha, ám rajta talán jobban állt volna egy hosszabbra szabott változat. A cipője egyáltalán nem tetszik, és ha nekem ilyen meseszép zöld szemeim lennének, biztosan jobban hangsúlyoznám őket.
Ruha: Christian Lacroix

 

Virgogirl: pc hayley williams01
Virgogirl: pc hayley williams02
Hayley Williams (a Paramore együttes énekesnője) Izgalmas kezdeményezés, de valami, valahol nagyon félrecsúszott, és összességében elég hülyén néz ki. A ruha mintha papírból lenne kiszabva (de nem lenne rossz), a masnikat mintha egy óvodás ragasztgatta volna rá (de ha más színűek lennének, tetszenének), a haj borzalmas, a nyaklánc felesleges.
Ruha: Chelsea Rebelle

 

Virgogirl: pc jessica alba01
Virgogirl: pc jessica alba02
Jessica Alba
Derékig egészen tökéletes - kicsit öregedett az arca, de nagyon jól áll neki a sötét haj és a smink is -, az alatt viszont mintha egy mechwarriort látnék... Ez a harcirobot-szandál nagyon nem tetszik ehhez a ruhához, és a "kiugró" csípőrészt se erőltetném (bár elég sok helyen feltűnik hasonló megoldás).
Ruha: Antonio Berardi, cipő: Burbery Prorsum

 

Virgogirl: pc kaley couco01
Virgogirl: pc kaley couco02
Kaley Couco (The Big Bang Theory)
Valami nagyon félrecsúszhatott neki az öltözködésnél. Elhanyagolt és közönséges benyomást kelt.

 

Virgogirl: pc kate walsh01
Virgogirl: pc kate walsh02
Kate Walsh (Private Practice)
Nem az igazi, bár annak örülök, hogy a flitterekkel díszített ruhát egyszerű fazonnal kombinálták. Egy kicsit nekem ő is alulöltözött.
Ruha: vintage Sarmi, cipő: Casadei

 

Virgogirl: pc kathryn morris01
Virgogirl: pc kathryn morris02
Kathryn Morris (Cold Case)
A klasszikus és visszafogott elegancia élő szobra lehetne. A sötétkék szín nagyon jó választás, jobban is áll neki, mint a fekete, és egy kicsit fel is dobja a ruhát. Ha pedig egyszer szőkés szeretnék lenni (és szeretnék), ilyen hajszínt fogok kérni a fodrásztól.
Ruha: Pamella Roland

 

Virgogirl: pc katie cassidy01
Virgogirl: pc katie cassidy02
Katie Cassidy (Melrose Place)
Összességében nagyon helyes, de a frizurát én mellőztem volna ehhez a ruhához. Mintha egy nagyvilági hölgyet és egy parasztlánykát próbáltak volna összeolvasztani...
Ruha: Talbot Runhof

 


Virgogirl: pc kelly rutherford02
Kelly Rutherford (Gossip Girl)
Ez az egyik olyan ruha, ami nagyon tetszett a gálán, ám biztosan nem Rutherfordra adtam volna - ő ehhez, így, túlságosan öreg. A szín, a kivágás, a frizura csak még öregebbnek mutatja a kelleténél (egyébként csak 42 éves)... Ruha: Jenny Packham

 

Virgogirl: pc lea michele01
Virgogirl: pc lea michele02
Lea Michele (Glee)
Csak abban bízom, hogy hamar "kinövi" ezt a fura fejtartást és arckifejezést... A ruha nekem nem az igazi, kicsit öreges, elég "biztonságos", a cipője viszont nagyon tetszik.

 


Virgogirl: pc lisa edelstein02
Lisa Edelstein
Vele szemben sajnos elfogult vagyok, úgyhogy ez a fekete ruha is nagyon tetszik, az is, amennyi a cipőből kivillan, a nyak körüli díszítés meg különösen. A haja talán egy kicsit kifinomultabb is lehetne, de azért elfogadom...
Ruha: David Meister

 

Virgogirl: pc mariah carey01
Virgogirl: pc mariah carey02
Mariah Carey
Jaj, jaj, jaj, jaj, jaj. Annyira tetszenek a vonásai, nagyon szép nő lenne szerintem, és nagyszerűen áll neki ez a régi Hollywood-glamúr stílus, de nem kellene ennyire erőltetni. Évek (évtizedek?) óta ugyanazt nyomatja, függetlenül attól, hogy éppen mennyire előnyös neki az ilyen testretapadó ruha. Több változatosságot, több önkritikát!
Ruha: Ysa Makino

 

Virgogirl: pc nicole scherzinger01
Virgogirl: pc nicole scherzinger02
Nicole Sherzinger
Egy kicsit ugyan közönséges hatást kelt, de a ruha csodásan áll neki, nagyon jó alakja van. Vagy az árnyalaton, vagy a szabáson változtatnék, mert ez így együtt... csak közepes.
Ruha: David Meister

 

Virgogirl: pc olivia wilde01
Virgogirl: pc olivia wilde02
Olivia Wilde
Egyszerűen imádom! Olyan, mint egy nagyon szép, bájos, retró baba. Nincs is olyan részlet rajta, ami ne tetszene... Ruha: Monique Lhuillier, cipő: Sergio Rossi

 

Virgogirl: pc sandra bullock01
Virgogirl: pc sandra bullock02
Sandra Bullock
Nem rossz, de nem is annyira jó - nem látom benne az összhangot. Azt hiszem, a cipője zavar a legjobban: se az árnyalat, se a fazon nem tetszik. A brokátruha meg eléggé bútorszövet-szerű, de azért elmegy.
Ruha: Vivienne Westwood, cipő: Brian Atwood

 

Virgogirl: pc taraji p henson01
Virgogirl: pc taraji p henson02
Taraji P. Henson
Ő a másik kedvencem. Az árnyalat, a szabás, az anyag, a kiegészítők... egyszerűen tökéletes az egész.
Ruha: Alberta Ferretti

 

Virgogirl: pc taylor swift03
Virgogirl: pc taylor swift02
Taylor Swift
Nem tudom eldönteni, hogy tetszik-e vagy sem. A korához képest kifejezetten visszafogott, ám éppen emiatt unalmas - nyugodtan megpróbálkozhatna valami játékosabbal is. Mivel magas és vékony, elég esetlennek tűnik...
Ruha: Jenny Packham

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr171656315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lisa Edelstein viszi a pálmát. Egyértelműen. Ő az egyetlen, akinél semmibe nem tudok belekötni.

Taylor Swift ruhája csinos, de az összhatás szoborszerű és amúgy is hidegrázásom van a csajtól.

Olivia Wilde-ot fura ilyen játékos és kislányos ruhában látni, de egyáltalán nem rossz.

Kelly Rutherford...kegyetlen, hogy mennyire rosszul tartja magát, pedig szerintem kifejezetten szép volt..
A ruhája sem tetszik a vállmegoldástól eltekintve, az izgalmas.

Diane Kruger csinos, de halál unalmas, mint mindig.

Dianna Agron-on szerintem nem rossz az a sötétkék-fekete ruha.

hát ennyi,a többi szót sem érdemel...ja bocs, még M.Carey...miért csinál magából állandóan tehenet? :S
A House-hölgyek viszik el a pálmát..Cameron nem volt ott véletlenül? Sandra Bullock pedig az első képen nagyon tetszik. Nem a ruhája, vagy a cipője külön, talán az, ahogy áll, vagy a haja..nem tudom megmondani, de jó.
Az érthetetlen számomra, hogy 1. a fiatalok miért erőltetnek magukra ilyen iszonyatos műmosolyt 2. ha már ilyen rövid ruhában/egyesek díszes csőben vagy miben jöttek, miért nem tudják azt természetesen viselni. Bár a ruhahosszra biztosan túl érzékenyen reagálok..bár nyilván ők is leülnek..a sok kivillanó fehérnemű nem kínos?
Carrie Underwood , Kathryn Morris, Olivia Wilde, Sandra Bullock és Taylor Swift okés, a többiek nem tetszenek, van jó pár egészen borzasztó köztük.
akkor csak arról írok, ami megmozgatta a fantáziám :)
demi lovato nem tudom kicsoda, de nagyon nem áll jól neki a ruha dekoltázs része, olyan furcsa ott a keze is tőle.
diane kruger teste nekem egyre rosszabb. madonnaszerű lesz lassan.
hayley williams: szegény.
jessica alba: derékig tényleg ok, de attól lefelé jajj. az arca nekem megdöbbentő, h milyen öreges lett. de lehet csak az arckifejezése teszi.
kelly rutherford: nem jó a ruha. a gossip girlben nem is néz ki ilyen öregnek. nekem ő nagy kedvencem a sorozatban, stílusra meg amúgy is :)
lisa edelstein ruhájának szoknyarésze nekem olyan, mint egy takaró.
mariah magához képest ok. amúgy ronda.
nicole sherzinger: férfifej, a ruhája meg mintha vmi csomagolóanyagból lenne.
sandra bullockot függönybe tekerték.
taraji p. henson: tökély.
taylor swift: cuki.
Kelly Rutheford ruháját a dekoltázs rész lehetett volna egy leheletnyit feljebb valamint lecserélhetné már a fodrászát vagy valaki közölhetné vele, hogy ez a stílus nagyoooon nem áll jól neki :(
Hayley ruhája -de főként haja színe- láttán nem is tudtam mit szólni, rémes.
House hölgyek pedig tényleg nyerteshez méltóan voltak felöltözve.
@ElisabethB. -> Cameron (Jen) nem volt jelen
Katie Cassidy ruháján én a szilveszteri parókából leszakadt hm, 'rojtokat?' sem tudtam hova tenni, a haja még hagyján..
Lisa Edelstein a rúzst elfelejtette? És a fogai iszonyú sárgák. Amúgy tökély.
"felvonultathatják a legújabb toálettjeiket"
sehol se látok egy budit se. :DDD

amúgy pár csajt sikeresen elrontottak, a szerepeikben jóval jobban néznek ki, pl. Kaley Couco meg Kelly Rutherford.
elég sokaknak sikerült jól fölöltözniük.
akik tetszenek:

Carrie Underwood, ötletes, csinos, szuper. engem a cipő sem zavar.
Ginnifer Goodwin , annyira helyes! a cipő szerinem oké, háát...a lába nem elég jó ehhez, de nagyon kedves jelenség.
Lisa Edelstein , vele én is elfogult vagyok, de csak nem tudok szó nélkül elmenni a zsebre vágott kéz mellett. talán térdig érő változatban jobb lett volna ez a ruha
Olivia Wilde , az abszolút kategória nyertese, 10/10
Taylor Swift , ciki, tetszik, szép a smink, csak egy picit lenne hosszabb rajta a ruha. így olyan mintha kinőtte volna illetve olyan ezzel a beállással és a hosszú végtagjaival, mint egy kajla kölyökkutya.
Hayley Williams borzalmasan néz ki, a haja, mint akit megtéptek, de az az érzésem, ez a ruha szerintem diane krügeren tarolt volna

legutóbb nem tudtam kicsoda, de azóta kiderült, hogy a how i met your mother egyik szereplője Alyson Hannigan, akit ezúton is megkövetek, hogy legutóbb leszóltam, mert kb. szülés után 10 perccel fotózták akkor
úúúúúristen szegény Sandra rettenetesen szét van plasztikázva .
@dzsuli: Igen, az ajkánál nagy gázok vannak.

Majd elemzem a ruhákat, de túl sokan vannak... ;-) És be kell azonosítanom az utóbbi 3 komment kikre von. :-)))


süti beállítások módosítása