Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ruhamustra - American Music Awards gála 2009

2009.11.23. 03:56 - Virgogirl

Két szóban összefoglalva eme hajnali órán: csalódást keltő és unalmas. Az esetek nagy részében lelkesedem a vörös szőnyeges eseményekért, viszont ezen annyira kiszámíthatóak voltak a ruhák, hogy csak fancsali arcot tudok vágni... nem tudom, hányszor tekintettem meg a fotókat, de tuti nem fogok emlékezni egyetlen ruhára sem holnap (vagyis ma délután).

 
 
 Alicia Keysnek nem állnak annyira jól a rövid ruhák, ennek ellenére nem ő volt a legrosszabb ezen a rendezvényen. A színei gyönyörűek, kár, hogy a rózsás ajak egy kicsit kilóg a "rendszerből".

 

 
 
 Carrie Underwoodot szeretem, de az az érzésem vele kapcsolatban, hogy mindig túlságosan biztosra megy, nem vállal elég kockázatot, nem elég sokszínű... A celofános ruha csinoska, meg divatos, de könnyen felejthető.

 

 
 
 Fergie rettenetesen öregnek és elhasználatnak tűnik nekem az utóbbi időben (a ruha Armani Privé), és valahogy túlságosan erőlködik, hogy a "jó bőr" benyomását keltse.

 

 
 
 Kristen Bell szintén celofánba bújt. A Cristian Cota top és szoknya az, ami egy kicsit is agymunkára késztetett, de mégse jó... talán a színek miatt.

 

 
 
 Annyira jó lenne, ha valaki szólna Leona Lewisnek, hogy ezek a rövid szoknyák, ruhák egyáltalán nem előnyösek neki, a bokacsizma pedig csak még tovább ront az összhatáson. A szado-mazo ihletésű összeállításhoz pedig nekem nem tetszenek a halvány ajkak.

 

 
 
 Rihanna érdekes, kivágásos - van erre valami nem idegen szakszó? - Marchesa ruhában, ugyancsak érdekes sminkkel. A cipője nagyon nem tetszik, az egész összhatás pedig régebbi porcelánreklámokra emlékeztet. Talán még ő volt a leghúhább, de ő meg mindig arra hajt, hogy érdekes legyen, így aztán felejthető is...

 

 
 
 Shakira Versace miniruhában - az este legerőteljesebb déjá vu érzését váltotta ki belőlem. A sminkje semmilyen, a haja összecsapottnak tűnő... Csak tudnám, mi történt vele.

 

 
 
 Selena Gomez, a diszkógömb-üdvöske. Legalább nem akar miniatűr ribancnak látszani, mint pályatársai.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr291545289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hmmmmm... ez több, mint érdekes. Ritkán mondok ilyesmit, de ezek silányak...nagyon is. :-(
alicia nagyon öregnek tűnik,fergie agyon van plasztikázva,de a hajszíne és a ruhája az tetszik,de a legtöbb összeállítás az vagy tényleg nagyon béna vagy nagyon felejthető
Riha ruhájára nekem a papercut jutott eszembe. Persze nem az, de...
Alicia K.: a feje rendben, de nagyon vaskos lábú.
Carrie U.: borzadvány a ruha
Fergie: nagy erőszakos feje van. az arányai sincsenek rendben. az Armani ruhák meg nem illenek hozzá.
Kristen B.: minden amerikai filmre jut egy ilyen arc...
Leona L.: oszlopláb.
Rihanna: a cipő, a hajszín, a szemfesték. :D az áttört ruha még jó, de mondom, a körítés fura.
Shakira: tényleg ilyen törpe, h bumfordi szandálokra szorul? ja, és szerezzen egy új sminkest.
Selena G.: fejileg oké, de nekem ez a ruha túl sok. illetve gyenge.
Unalmas, semmilyen. Több anyag mennyire jót tett volna néhányuknak
Rihana ruhájáról pedig a madeira csipke jut az eszembe
Megmondom mi a probléma Fergie-vel (azon kívül, hogy bármikor szívesen arcon vágnám, olyan erőszakos..), az, hogy cirka kétszer annyi botox van az arcában, mint amekkora az alapból lenne. :)
Alicia:jóóóó! a fülbevalóját nagyon imádom
Carrie:tök jó!
Fergie: nem jön be
Kristen: imádom!
Leona:???? A ruha lady gagáé,a klumpa no comment
Rihanna: a legcsinibb
Shakira:érdekes,mint szép...
Selena: nem tetszik,és nem is szeretem.
Ezeknek a ruháknak a felét egy éjszaka alatt simán megvarrom. Nagy tervezés sem nagyon kell hozzá. :D (És ez nem nagyzolás)
Carrie Underwoodot imádom. Bár hétköznapi, és én nagyon hiányolom a türkiz táskát a mostani helyett, mégis tetszik. Ezt a ruhát én is nagyon szívesén felvenném a gólyabálomra (persze, ha nem lenne rajtam +kg )
Fergie már megint rockerbébit játszik. Test, ruha rendben van, de csatlakozom az előttem szólókhoz, miszerint szét van botoxolva! Nem szégyen az öregedés!!!!
Rihanna ruhája annyira kényelmetlennek tűnik. Mintha kartonból lenne.
Selenáról akartam még irni valamit, de mire ideértem mindig elfelejtem, hogy miben is volt... Azt hiszem ehhez nem kell hozzáfűzni semmit....
harmadszorra írom újra, úgyhogy lerövidítem :S
ki az a Carrie Underwood? :)
Fergie: hol a nyaka?
Kristen Bell: ő Carrie Underwood is lehetne miattam
Leona Lewis lófeje és oszloplábai meglepőek. amúgy a feje Berényi Ákos (?, a Klaudia fia volt a barátok köztben).
Rihanna: gáz
Shakira: nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de ő a legjobb (fejét+cipőjét leszámítva) Legalább van színe a ruhájának.
Selena Gomezt nem bántom, legalább nincs kinn mindene.
Rihanna ruhája engem az esküvőmre kigondolt muffinok papírjára emlékeztet. www.iheartluxe.com/wp-content/uploads/2007/11/paperorchid-cupcake-wrapper.jpg
Nekem majdnem mindegyikről valamilyen papír vagy papírmunka jutott eszembe. Alicia: Hogyan dobjuk fel kreatív csomagolással a szerény ajándékot? Carrie, Kristen: selyempapír + celofán (de ezt már Virgo is megmondta:)), Rihanna: tortalap (de éppenséggel tetszik is) Shakira: kivágó minták, Selena: karácsonyi csomagolópapír.
Carrie Underwood nagyon tetszik. talán tényleg biztonsági játékos, de nálam ez a megjelenés teljesen egyben van a lábujjától a feje búbjáig. nagyon tetszik.
Virgo, eszembe jutott a szó, amit keresel Rihanna ruhájához: stencil :)
Nézegettem máshol is képeket, és sosem gondoltam volna, hogy egyszer leírom azt, amit most mégis, lévén nagyon kedvelem a hölgy stílusát. Nicole Kidman ruhája borzalmas volt..mint öreganyám 100 éves, soha ki nem mosott ágyterítője..


süti beállítások módosítása