Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Megkésett Halloween

2009.11.03. 15:06 - Virgogirl

Címkék: fotó divat híresség agyrém

Lady Gaga - akin tulajdonképpen már meg se lepődök - elfelejtette, hogy már napokkal ezelőtt elmúlt a beöltözős bulik napja... Persze, ezzel a 'kívülre veszem a bugyim meg a melltartóm' összeállítással elérte, hogy megint mindenki róla beszél (egy énekesnél azért elég kellemetlen, hogy csak ezzel kerül be a lapokba). A "ruha" Marc Jacobs, a cipő Alexander McQueen, az összhatás ihletője pedig a Szívkirálynő az Alice-ből.
 Ugyanazon a rendezvényen Agyness Deyn szupermodell is ott volt, vészmadár-szerkója kifejezetten visszafogottnak és szelídnek tűnik Gaga ruhája mellett.
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr191495951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gáz mindkettő. Azt hittem Agyness visszatért már a szőkéhez... ezek szerint mégsem.

Amúgy Lady Gaga miért volt a feje tetejétől a cipőjéig hintőporos??? (mezei pirospontért persze) :D
Még mindig uazt gondolom Gagaról: tudja, hogy csak teljes arceltakarással érhet el szépségcentrikus világunkban bármit is. :-D
Izzadhatnak rendesen, hogy kitaláljanak neki minden alkalomra valamit. :-)))
Viszont van egy ugyanilyen ingem, sőt két ingem is hasonlít erre, 2002-ből! Ismét nem borulok le Marc J. zsenialitása előtt. :-D
Jaaa, ezeket a nehéz szemhéjakat, ami Gaganak van eléggé rühellem. De szépen korrigálható. :-)
@Elanor09: ZSENI vagy. Az valóban hintőpor. :-D
Nekem csak olyan nagyon furcsa volt.
Huh, Gaga már megint valami eszement szerkóban pompázik... bár azon lepődnék meg, ha felvenne egy gatyát, egy polót és a képén csak a festék lenne vagy az se. Tutti nem ismerném meg. Amúgy tényleg, attól olyan széteső a feje, hogy olyan a szeme, mint az alvóbabáknak.
Agyness nem rossz, általban rossz ázért nem szokott lenni, csak ezzel a fekete 'bilivel' (t. i. a haja) meg a szeme alatt a fekete mintával nem tudtam hirtelen, hol a szeme.
Lady Gaga Halloween-re már be se öltözött? Perez Hilton maga volt Gaga, lehet ő csak önmaga volt akkor, és már az nagy szám :)
amúgy vmelyik klipjében, az elsőben vagy a másodikban, én jó csajnak láttam. aztán lehet nem is csaj.. :D
@Elanor09: vagy tüsszentett szippantás helyett.:)
Lady Gagáról léteznek paparazzi képek??? Én ilyen hacuka nélkül fel nem ismerném sehol...
Agyness Deyn stilusat imadom! Veri az egesz Hollywoodi bagazst!
Úgy tűnik, mintha Gaga egy pókhálós padlásról szedte össze a cuccait. Talán ez a hintőpor/liszt dolog magyarázata? Vagy ne keressek koncepciót?
Agyness azért tetszik, mert jó összhangban van az, hogy a csizma a nadrágszár, a karkötők a ruhaujj, a pillák a szem alatt vannak. Mindegyik lefelé húzza a tekintetet. Érdekes.
Agyness-t én is szeretem, itt is jól néz ki.
Lady Gaga-t viszont egyre jobban nem csípem, annyira művi már ez az egész. Nem jön be. Pedig szerintem a dalai nem olyan rosszak. :)
@HeStyle: A dalai IS rosszak! :-D de a férjem sem kapcsol át soha... szóval... ;-)
@Scala: sztem is borzasztó a zenéje, nem értem,h. hogy lehet élvezni, engem már akkor idegesít, ha felcsendül vhol, ahol nem tudom kikapcsolni.
@Ms Groutesque: az nem kreativitás, hogy felveszi az első keze ügyébe kerülő tárgyat. tehetsége nincs, csak jól előadta, hogy ő az új Madonna. csak Madonna sose volt ilyen szar.
Gaga a művésznevére és az olasz gyökereire verte a mellét, aztán tessék. elburjánzott....
@gallianori: a Madonnás rész fantasztikus!!! :-D
@Ms Groutesque: Akkor jó! :-) És lélekben olyankor veled. ;-)
@gallianori: :)))) Úgy gondolom, Madonna mindig is iránymutató volt. Legalábbis a 80-as évek végén, 90-es évek elején sokan próbálták követni a stílusát.
Gaga számait 2-ből se ismerném fel, zenészként nem tudom értékelni, de ahogyan kinéz, az minden, csak nem követendő/követhető példa.


süti beállítások módosítása