Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Pap a legdögösebb pasik listáján

2009.08.29. 11:43 - Virgogirl

Címkék: érdekesség elmélkedés pasi

Alberto Cutié atya (a szerelme miatt hagyta ott a római katolikus egyházat, jelenleg az episzkopális egyházban pap - bocs, ha nem tudom a megfelelő kifejezéseket) lett a második a legdögösebb latino pasik 25-ös listáján. A padre maga mögé utasította Alex Rodríguez sportolót - Madonnával és Kate Hudsonnal is kavart -, Fernadno Colunga telenovela-színészt, Gael Garcia Bernalt, az Oscart-díjas Javier Bardemet, meg persze egy sor másik, nagyon dögös pasit, akikről fogalmam sincs, hogy kicsodák... De nem is ez a kérdés, hanem hogy egy pap, vallási személyiség (felekezettől vagy hitvilágtól függetlenül) felkerülhet-e egy ilyen listára - legyen bármilyen közszereplő vagy celebritás (Padre Alberto is tévés-rádiós személyiség)? Elfogadható ez? Vagy a Tövismadarak minden hasonló gátat lerombolt?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr271345968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hogyne! Nem mindegy, hogy pap, politikus, meleg, vagy öreg-e az illető, ha egyszer dögös valamiért? (: Attól még lehet tisztelettel viseltetni iránta, szerintem egy ilyen listán való szerepeltetés még nem feltétlenül ellenkezik erkölcsi, morális értékekkel. Persze ellenkezhet, de mondom, nem szükségszerű. (:

Mellesleg aki képes komolyan venni az efféle listákat, az is egy majom. ((:
Nem vagyok vallásos,de azért 1 pap ne szerepeljen szerintem 1 ilyen listán:) Vagy prűd vagyok?...
@KayBlack: Nemt'om. Én elkönyveltem dögösnek, oszt kész. Hiába Isten embere, azért még ember, ezáltal meg akár dögös is lehet. (: Pláne hogy búcsút intett a cölibátusnak.

Ui.: A vallásosság meg a "hívés" véleményem szerint két külön dolog. :S Nem kedvelem a vallásokat. Illetve nem kedvelem azt, amit emberek egy vallás nevében csinálni képesek..., tökmindegy, melyikről van szó.
szerintem Fernando Colunga-nál nincs szexibb :)
na,de ez a padre nem tetszik,mint férfi,de szerintem nem probléma,hogy egy ilyen listán szerepel!
különösen szimpatikus,h episzkopális lett,mert a római katolikus dogmákkal nem igazán értek egyet,főleg,h a papokra vonatkozó részekkel(cölibátus,mértékletesség,egyszerűség,tisztaság..)nagyon kevesen tartják be,tisztelet a kivételnek!nincs ezzel baj,ha felvállalja a szerelmet,ettől még lehet igaz hívő és jó pap is!
mivel a papok sem úgy jöttek a világra,h már papok voltak ezért nem hiszem,h ki kellene zárni őket az ilyen jellegű listákról:D
ha valaki dögös,akkor dögös,és kész
Simán belefér nálam is, és azért nem rossz pasi ez.
Más kérdés, hogy nem kedvelem az ennyire férfias arccsontozatot, és rá is van írva erre az állra, hogy nincs hiány tezstoszteronban, szóval várható volt a dezertálás.
Szerintem az ilyesmi csak jót tesz az egyháznak, még a katolikusnak is. ;-) Most nem fejtem ki, de a jól ismert musical és Madonna is jót tett.

A pasinak kicsit sok a hús az orcáin, azért... Biztosan tüzes a szerelme és jól főz, de mostanában az utóbbi van előtérben. :-D
Nekem teljesen mindegy, hogy gyakorló pap v, nem, tőlem jöhetne azonnal!!!! Nem számít, nem lenne lelkifurdalásom egy percig sem!!!
@Scala: nyugi babe, ha a kezem ... közé kerülne, hamar lemenne a husi az orcájáról!
Dögös, miért is ne szerepelhetne? Bár viccesnek találom, hogy valaki elmegy papnak (és általában azért teszik ezt, mert hűű, de elhivatottak), aztán meg valami nem jön be, megpattan és "vallást vált", igaz, nem tudom, milyen sok különbség van. De ez az esztétikai értékéből nem von le, az egyszer biztos..
@zsofily:
lehet fiatalon hitt valamiben,úgy gondolta,h kibírja,de jött a szerelem és nem bírta,de nem akart elfordulni a vallástól így ezt a megoldást választotta
olyanra is volt már példa,h valakiből pap lett,látta belülről a rendszert és rájött,h ő nem ezt akarja,van ez így,szal én nem csodálkozok azon,ha vallást váltanak


süti beállítások módosítása