Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

A divat nem áll meg hatvannál

2009.05.27. 15:17 - Virgogirl

A divat a jelek szerint minden korosztálynak való, és az élet nem áll meg ötven-hatvan körül - és, mint tudjuk, a negyven az új harminc és egyéb közhelyek -, és az idősebb hölgyeknek nem kötelező idejétmúlt kiskosztümben, nejlon otthonkában lenni... és végre van olyan lehetőség is, mely alternatívát kínál azoknak, akik nem tizenévesnek akarnak látszani.

A Cloris Line néhány darabja - a modell természetesen maga Leachman

Cloris Leachman Oscar-díjas színésznő ugyanis, 83 évesen, saját kollekciót dobott piacra a hozzá hasonlóan "szépkorú", de igényes hölgyeknek. A ruhák jól kombinálhatóak, divatosak, nagyon kényelmesek, eltakarják azokat a helyeket, melyek már problémát okoznak az időseknek (pl. a karokat vagy a csípőt), és nem kell őket vasalni... Az áruk pedig igen kedvező, minden darab 50 dollár alatt van.

Leachman egyébként korábban már "bizonyított": ő volt ugyanis a Dancing with the Stars című táncos műsor egyik szereplője, és 82 évesen tanult meg tangózni, szambázni... Én nagyon bírtam, egy kedves őrült öreg hölgynek tűnt :-)

Mit szóltok a kezdeményezéshez (nem a táncoshoz)? Jó ötlet idősebbekre alapozni egy divatcéget, vagy ezzel csak nevetségessé teszik magukat?

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr491146948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szerintem ez egy nagyon jó gondolat...Anyukám szokott panaszkodni, hogy alig talál valami értelmes ruhát magának (nagymamám már nincs, de valószínűleg ugyanilyen problémája lenne). Egyébként nem is igazán értem, hogy miért nem figyelnek/figyeltek fel az idősebb korosztály vásárlóerejére..gyerekeik már régen felnőttek, újból költhetnek saját magukra, miért ne öltözködnének? Sajnos az idősebbeknek tervezett ruhák többsége idomtalan és ronda..mintha szándékosan lenne az.
A fenti képekhez: a középső a kedvencem..a párduc és egyéb állatminták viszont nem tetszenek, senkin, semmilyen formában.
Nő az átlagéletkor, és szerintem jó ötlet! Más kérdés, hogy ezek itt a képen nekem nem tetszenek.
Szerintem ha a mostani negyvenesek nyolcvan lesznek, tök trendi lesz a divat. Nekik.
Annak akorosztálynak már nem mindegy. Ők szerintem még akkor is nehezen kötnek majd kompromisszumot. ;-)
Szerintem nagyon jó ötlet! Attól, hogy valaki idős, még igenis nézhet ki jól! Cloris pedig nagyon fiatalos, nem néz ki 83-nak:-))
Nagymamám, ahogy visszagondolok, 50 évesen nagyon öregnek tűnt, persze én gyerekként mindenkit öregnek láttam, ráadásul legkevésbé sem öltözött fiatalosan, pl hagyományos kendőben járt állandóan. A mamám ahhoz képest még a hajfestésnél sem lazít...
nagyon szimpatikus ötlet és jók ezek a ruhák!!!!a nőnek pedig hatalmas respect,mert nagyon nem 83 évesnek néz ki....láttam a táncos műsorban is,basszus,nem semmi!!!!én is ilyen csini szeretnék lenni ennyi idősen!

sztem is jo gondolta,attol h idosodnek attol meg nem kell szurkulni be nekik es a ruhataruknak!de azert vannak erdekes nagymamik akik szeretik tulzasba vinni az oltozesuket(hiresseg pl.:Medveczky I., :))
@FuNtiK: Medveczky inkáb sajnos szánalomra méltó, volt szerencsém élőben látni többször, nem a csinossággal van gondom, hanem a rájátszással a dologra.
Attól, hogy öreg, de primadonnát játszik, még nem lesz valaki tiszteletreméltó.
Hasfelső és egy fehér lebernyeg, ez volt rajta, egyzser amikor láttam amozgólépcsőn a MOM Parkban. Bőr: szolizott, haj tupírozott, smink: vakolatnyi. De nem volt öregnéni szaga, pedig tökre azt vártam volna... :-DDD
@Scala: ohh sajnallak,tuti parmasodperci vakitasban volt reszed...jesszus az ilyentol ugy megremulok h elmegy a kedvem az oregedestol...mert kb az az erzesed h oregkorodban folbarul minden es ilyen sulyos hulyesegeket csinalsz az oltozkodesben, remelem nalam nem kovetkezik be za ilyen!jujj...csomo olyan anyuka a barati korombol ismerek akiknek mar a gyerekuk elmult 20-25evet es meg mindig eroltetik magukra a fiatalaos stilust,ami nem baj,csak hataron belul kell ezt tenni es nem pedig 18evesnek tunno cuccokban nyomatni!jajj
@FuNtiK: Az a baj, nekem legalábbis az volt a tapasztalatom, hogy sokan újra akarják kezdeni az életüket, netán összagabalyodnak egy fiatalabb pasival, és akkor felborul minden!
Sztem ezért a 18 éveseknek való cuccok...
@Scala: ohh te joeg...es mar azt hiszik ha haspolot folveszi akkor fiatalabb es sexybb lesz??nem hiszem...
@FuNtiK: Sajnos igen, és akkor még a farmerminiszoknyáról és a fatalpú tűsarkú papucsról nem is beszéltünk...
Nagyon felborult érzelmi élet esetén orvosnőket is láttam hatalmas hülyét csinálni magukból... Sajnos. :-(

Mondjuk szerintem ha valaki csinos, nyugodtan hordjon olyan cuccot amiben ezt megmutathatja, de egészen más dolog, ha nevetségessé teszi magát az erőlködéssel. Mert pl. a 18 évesen sem az volt a stílusa...


süti beállítások módosítása