Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikons of the day: buxom babes

2009.03.16. 08:49 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

Pamela Andersonnál erőteljes haladás, hogy semmije nem lóg ki a ruhából (kivételesen), ennek ellenére még mindig a a véleményem róla, hogy túlzásba viszi a dögösséget, némi decens elegancia, zártabb ruhák, kevésbé fényes anyag és feltűzött haj talán jobban állna neki.

Ellenpéldának íme Kim Kardashian, aki nemcsak sokkal csinosabb, de jóval kiegyensúlyozottabb hatást is kelt. A kék szín nagyszerűen áll neki, a haj pont eléggé takarja a teste "felsőrészét" ahhoz, hogy ne legyen az az érzése az embernek, hogy mindent kitesz a kirakatba, a sminkje is kellően visszafogott (és pont a gyönyörű szemét hangsúlyozza). A ruha szabása pedig szépen hangsúlyozza gömbölyded formáit, a középső fodor pedig kellemesen nyújta az alakját.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr381004901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pamela ocsányul fest. A feje borzasztóan kiélt, a ruha pedig nem valami előnyös választás. Kim viszont csodásan néz ki, jó a két nő közti kontraszt. :)
Jaj,..Sikátorpusztánál szoktak ilyen hölgyek állni..Pamela bőre olyan, mint egy stabil alkoholistáé és még közönséges is. Kim arca viszont gyönyörű, harmonikus, nagyon tetszik. :)
És Pamela nemlétező, hanem rajzolt szemöldöke??? Jó hogy nem már a tetoválós kéket választott.....
@cicómicó: Jujjjj, tényleg! :DDD Na, és az orra az eredeti?? Mert elég ocsmányul kampósra sikeredett,ha szabatott.
@cicómicó: a szemöldök szúrt nekem is szemet először ezen a fejen.
Nem is mondok semmit, @ElisabethB.: pontosan utalt a jelenségre. :-DDD

Kim: itt most nem tetszik annyira összhatásilag valami nem.

@Gemini: az orra, túlságoan levették az orrnyerget, az a baj. A csontot. A húsos részt alul meghagyták.
Ahogy öregszik egyre jobban feltűnő.
Meglátjátook Heidi Klumnál is ez lesz, csak neki egy az egyben túl picire lett szabva az orra.
@Scala: Áh, értem, köszi te plasztikaszakértő. :DD
@Scala: Találd ki, hogy mi nem tetszik az összhatásban, mert ilyen jó összhatást rég láttam! :) Tényleg kíváncsi lennék, hogy mi hiányzik, vagy mi nem oké itt a te szemednek.
Pfúúúúúú - Pamelára csak ennyi jött ki! :S
Azért van köztük 13 év korkülönbség is. Pamela már rájöhetne, hogy másik lovat kéne meglovagolnia, mert a testéből már nem fog tudni profitálni.
Viszont elegem van a "nem teszek le semmit az asztalra, de prímán megélek belőle" műcelebekből. Kim is ilyen.
@Krizzta: Melyik másik lovat tudná meglovagolni szerinted??? :-D

Éppen madarint eszem, és lénlküli, szivacsos... :-(
Nincs kedvem ma este a Müpába menni!!! :-(

A műcelebek nekem sem szimpik. ;-)
@Gemini: Túl egyszínű nekem az egész + nem kellően kifinomult, elegáns, A táska színe illik, de valahogy az egyszínűséget erősíti. Talán ha lenne rajta ékszer...
Ilyesmik. Nem elég élénk ez a kék árnyalat ehhez a nagyon fekete hajú csajhoz.

Pamela egyszerűen gusztustalan:-S Kim tetszik, nagyon szép a ruha színe:-)
@Scala: :):) élettapasztalata, na az van neki, többet élhetett mások egész életükben...
Az a baj szerintem azzal a kék ruhával, hogy az a térd felett kezdődő anyag, ami előlre jön, olyan hatást kelt, mintha hajlítva lenne a térde és még előre is dőlne. Olyan "pisilnemkell" pózra emlékeztet. De a sminkje és a haja nagyon tetszik.
Pamela ocsmány, kifejezőbb szó nem jutott eszembe...a szemöldöke, az orra, a sminkje, mindene.. hihetetlen,h. valaha milyen álomnőnek számított.

Kim csinos, eltalálta a jó arányt a dögösség és az elegancia között.
@Enna: Igen, igen! Ez az! Olyan hülye pózban áll!
+ a színnel sem vagyok kibékülve, mint írtam volt. ;-)
Jó lenne ez a kék, ha kék szeme lenne. De a barnával szerintem nem illik össze.
De mostmár nem keresek több hibát :)
@Enna: Ja-ja! Ebben is igazat adok neked. ;-)
@Enna: nem értek egyet. Szerintem ez a kék szín megy a barna szeméhez


süti beállítások módosítása