Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Még néhány Oscar-ruha

2009.02.23. 16:22 - Virgogirl

Találtam még pár hölgyet, akit szerintem érdemes megnézni: korábbi díjazottak és díjátadók.

Virgogirl: anjelica huston1
Virgogirl: anjelica huston2
 Anjelica Hustonnal elfogult vagyok. Lehet, hogy ez a ruha - mely engem egy kicsit a kimonókra emlékeztet, talán a hímzés miatt - nem a legtökéletesebb, de nagyon szép színe van, és kellően takar (sztem elég kevés idősebb nőnek van annyira szép bőre, hogy nagyon mutogassa - Huston ezt jól megoldotta).

 

Virgogirl: halle berry1
Virgogirl: halle berry2
 Halle Berry külsejét leírni, elég egy szó: tökéletes. Marchesa estélyit visel egyébként.

Virgogirl: jennifer aniston1
Virgogirl: jennifer aniston2
 Jennifer Aniston talán egy fokkal extrább, mint amilyen szokott lenni, ennek ellenére engem még mindig nem győzött meg. Kicsit komolytalannak tartom az összhatást. Valentino estélyit visel egyébként.

Virgogirl: nicole kidman1
Virgogirl: nicole kidman2
 Különlegesen szépnek tartom Nicole Kidman rojtos-bojtos L'Wren Scott ruhájtá - lehet, hogy sokan porcelánbabásnak látják őt, de szerintem gyönyörűen tud kinézni.

Virgogirl: reese witherspoon1
Virgogirl: reese witherspoon2
 Reese Witherspoon eléggé csalódás volt. Néha annyira szép, néha meg - mint most is -, kicsit összeszedetlen hatást kelt. Talán ehelyett a Rodarte ruha helyett választhatott volna egy másikat... A sminkje se az igazi, ez a kék szemfesték, hááát...

Virgogirl: sophia loren1
Virgogirl: sophia loren2
 Oké, oké, Sophia Lorennek talán nem a legelőnyösebb ez az aranyszínű ruha, és a sminkjét is elrontották, de mégis csak ő Sophia Loren - és mégis csak 74 éves...

És még egy kis extra a végére: a díjátadó tíz emlékezetes pillanata - Kate Winslet és a papája füttyét legalább ötször néztem meg :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr37960961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Halle Berry feje mesés, a ruha nálam nem 10 pont, mondjuk csak 7. DE Az a nő egy kész csoda! :-) Imádom.

Loren, a szemfestés nem jó, ezt leszámítva nekem tetszik. Én is legalább ilyen remekül óhajtok festeni ennyi idősen. ;-)

Aniston nem tetszik egyáltalán, jópofa, és a napszívta hatású hajához jó a fonás, de annyira kullog önmaga után, hogy az döbbenet.

Reese Whiterspoon ruhája szerintem borzalmas, mint Kate Winsleté: egyáltalán nem tetszik.
Angelica Houston: nem tetszik, főként a hajával és a ruha árnyalatával van bajom.

És végül Nicole Kidman (férjem szerint a világ egyik legrondább nője): nem rossz. Jóindulattal 7 pont. Legnagyobb bajom a karjával van, valahogy nem tetszik, nem kidolgozott, nem szép rajta a bőr, nem elég vékony, nem mutogatnám, ez a ruha nagyon szabadon hagyja.
Én nem venném fel ezt a ruhát amúgy, szerintem nem az igazi, szabás és koncepció szempontból.

Anjelica Houston-t én is nagyon szeretem, de nem néz ki túl jól, a Morticia Addams-külső jobb volt, viselhetné civilben v. vörösszőnyegen is :DD
Nicole gyönyörű volt ebben a ruhában, tökéletes.
Anjelica H nekem is jobban tetszett Morticiásan:-D
Halle...hát igen...tud vmit:-) 10/10
Jennifer A ruhája tetszik. A fonat is cuki meg aranyos, de nem Oscarra való:-) Inkább tengerpartra:-))
Nicole nagyon tetszik most:-)
Reese nekem is csalódás:-S Ez a ruha, frizura...brrr
Sophia csinos, bár a sminkje lehetne jobb:-)
Halle Berry rulez!!!Mesei, szuperlativusz!!!!!

Reese Witherspoon nemcsak a ruha csúf, de az állával is vigyázni kell...még leszúr valakit:D
Nicole Kidman ruhája tényleg szépséges, de az arca, főleg a közelin az arckifejezéssel együtt...brrrr...
Nicole ruhája nagyon tetszik, bár a mellrészével van néhány apróbb problémám. De fülbevalóját igazán nekem adhatná :)
Anjelica H. : nagyon jól áll neki ez a szín, lágyítja a vonásait.
Halle B. sminkje nagyon szép, de ez a ruha...nem szeretem ezt a szabást, mindig Bridget jut eszembe róla, ahogy csámpásán száguld a lépcsőn Mr. Darcyhoz..:)
A többi nő meg :(
Azért van ebben az Oscarban valami jó is. A 4. videón (Heath Ledger családjának beszédje) lehet látni a sztárok emberi arcait, őszinte érzelmekkel.
Szegény Nicole teljesen tönkretette magát az ajakfeltöltéssel, meg a botox-szal. Egy kiöregedett hollywoodi vénség lett, pedig lehetne egy izgalmas negyvenes is. Őt nagyon sajnálom. A ruha viszont gyönyörű.

Reese ellenben ronda. A ruhája a sminkje és a kócos feje is ronda, csak úgy, mint annak a nyomorult magát összeszedni nem képes Anistonnak.

Beyonce meg túl combos ehhez a musical dresszhez, de annyi baj legyen, nagyon kis helyes nő.
Nekem Jennifer A. és Halle B. a nyertesek. Jennifert amúgy is nagyon bírom. Reese kár, h eltolta. Pedig olyan szép színe van ennek a kéknek... Sophiáról egy csésze cappuccino jutott eszembe, de amúgy respect :D


süti beállítások módosítása