Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikons Extra: Keira és Siena

2008.12.01. 09:04 - Virgogirl

Címkék: fotó divat híresség

Nekem olyannak tűnnek, mint két gőgös csitri, akik betévedtek egy díjátadóra. Valahogy egyikük sem az igazi (legalábbis ami a külsőt illeti), talán a kettőből összegyúrva lehetne egy egészen jó csaj :-)

Ketten együtt kapnak 13 pontot, osszák el tetszés szerint.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr88797354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Keira amúgy is tök sovány, a ruhában tényleg olyan mintha semmi melle nem lenne.A minta szerintem nagyon rossz helyen van. A fekete ruha sem jön be. Legalább egy dekoltázs jó lett volna. Sienna sminkje sem jó.
Milyen csúnya keze van Knightly-nak vagy hogy a szöszbe írják. :-(

és igen, fent lapos, de a lába nam elég vékony, formás, mindig mondom, de nem hisztek nekem, hát íme.

Sok olyan véleményt olvastam, hogy Keira gyönyörű, hááát nagyon rossz lehet a felhozatal Angliában. ;-)
Jaa: bőven sok a 13 pont kettőjöknek is...
Nálam 8! :-)
Keira sztem jól néz ki, szép a hajszíne is, a ruci, a smink, Siennáról pedig ez egyszerűen egy rossz kép.
Keira tényleg nagyon szép szerintem is,itt kicsit olyan götz-babás,a sminkje és a ruhája is,de nekem bejön a koncepció és még a cipővel sem nyúlt mellé. nálam 8,5/10
sienna-nál sajnos az unszimpátiámat nem tudom levetkőzni,de a ruhája-haja-cipője nála is rendben van,csak nagyon hülye fejet vág. 7/10
Krizztanál van a tuti. és hogyan sminkelték Sienna Millert 45 évesre?
Harisnyát miért nem vett fel Keira??
Amúgy mindketten bénák!
Siena ruhája nem rossz, ezt én is hordanám, viszont a feje nem olyan szép, mint a filmben volt. Keira ruhája borzalmas, tényleg götz-babás és ez nem dícséret.
Sienna olyan öreges arcú itt, bár az öltözékét cakkumpakk elfogadnám:-)) Keira viszont elég furán fest, a ruhája sem tetszik, felsőtestre piszkafa, a lábai viszont erősek...
Atyám!!!!Ezek a fejek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!De sienna ruhája nagyon ott van de ha kivennénk belőle a nőt, akkor jó lenne.
Angliában van a legnagyobb randanő felhozatal. Ezek ketten még egész jól néznek ki. Minden viszonyítás kérdése :D
Arcra Siena mintha Keira nagymamája lenne.
Angol nők: Angli-ban nem látsz szép nőt. Ha mégis, arról ki fog derülni, hogy ír.
Siena rucija nagyon jó, Keira egy lepedőben jobban mutatna.
Feca, ezért megy ennyire Liz Hurleynek! :-D

És igen, döbbenetes Siena feje a képen.
ddevil, amit belinkeltél: Keira hozza a borzalmas vicsorgását... :-(
Miller sokkal jobb, viszont. Csak a karja lehetne szőrtelen... mert az szerintem elég brutál. :-D

Egyre jobban rá kell jönnöm, az angol normák teljesen másak.
Megnéztem a ddevil által belinkelt képet...de nem kellett volna :S Scala teljesen egyetértek veled:-D
IQ-light ruhafogasok :D

Na de tényleg, Sienna feje annyira leharcolt, hogy valami neonpink cipő kellene minimum, hogy elterelje a figyelmet :S Kiera meg (becenevét nem írnám le :D) a szokásos fejet hozza, mintha direkt begyakorolná tükör elött vagy nem tudom. Meg van valami erőszakos az arcában (személyiségében?). Amúgy meg nem akarom bántani egyiket sem, meg valahol biztos az irigység is beszél belőlem a sok jó kosztümös szerep miatt. De hát bizonyára tehetségesek.
Frances: egyetérrek, az a csaj tényleg erőszakos, és baromira nem tűnik százasnak!
Nálam ugyanaz a szint, mint a narancsbőrös fenekű, hogyishivják, az OC-ből.

Még vásznon nem vettem ezt észre Keiran, de az összes nem beállított képről ordít.
:D Mischa Barton? Hát igen, benne is van, ő olyan egyszerű jámbor lányzó. De Keira (tényleg nem akarok senkit megbántani, őt se) még egy fokkal debilebb. Amikor vicsorog pláne, de itt is olyan, mint aki nem tud többet annál, hogy merre kell nézni. Eskü nem a rosszindulat beszél belőlem, lehet, h valójában a világon a legjobb fej, meg én Natikát se bírom, pedig úton-útfélen hangoztatják, hogy milyen nagy lángelme. De amikor Keira elneveti magát, az szerintem félelmetes .:$
Igen, én is erre céloztam, hogy valami szétcsúszott az elméjében... Natika nem lángelme, legalábbis egy normál szinthez képest sztemnem az. Ott, naná. Minden csak viszonítás kérdése.

Mi a beceneve Kieranak? :-)))
gazad van, ott már az is valami, ha az IQ-juk kétszerese háromjegyű... :) Csak kicsit irritáló, ha ennek is úgy örülnek, mint majom a farkának és mutogatják világba.

Meg még annyit, hogy sokan keverik azt, hogy valaki szép (és most hagyjuk, h ez szubjektív, stb) és, hogy valakiről szép képeket lehet csinálni. Így persze, hogy fűt-fát gyönyörűnek kiáltanak ki.

Én csak úgy nevezem kis barátnőnket, hogy "csira nájtli" :D
Mármint igazad :D
Nagyon tetszik! :-D Csira nájtli. :-DDD


süti beállítások módosítása