Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ruhamustra - Fashion Rocks

2008.09.07. 16:45 - Virgogirl

Címkék: galéria divat ruha híresség gála red carpet ruhamustra

Végre, egy újabb vörös szőnyeges esemény!

Tyra Banks - Abszolút kedvencem a csaj, de ebben a ruhában úgy néz ki, mint egy öregasszony és egy feltörekvő transzvesztita keveréke.

Ana Ortiz - Unalmas és semmitmondó. Mintha csak egy családi vacsiról ugrott volna át a rendezvényre.

Ashanti - Valahol középen helyezkedik el a skálán: nem vagyok vele tökéletesen elégedett, de ahhoz képest, ahogy időnként mutatkozik, észrevehető a pozitív változás. Marchesa ruha van rajta egyébként.

Beyoncé - Eléggé szimplán néz ki, ami nekem fura, hiszen tőle inkább a díszes-különleges estélyiket szoktam meg... Még egy kicsit barátkoznom kell vele.

Brandy Norwood - Lanvin tervezte ruhában. Nekem túl fényes, és emiatt egy kicsit közönséges hatást kelt.

Charlize Theron - Bár a régi Miami Vice jutott eszembe a ruháról, de mégis nagyon tetszik... Szívesen öltözködnék így :-) A blézer a Rag&Bone kollekciójából van.

Ciara - Gyönyörű, különleges Elie Saab ruhában. Szép.

Duffy - Hááát, izé. A ruha önmagában jó, a cipő önmagában jó. De együtt, ezen a csajon? Inkább ne.

Emily Procter - A nagy meglepetés (legalábbis nekem). Kellemes az összhatás, de szerintem jobban is felöltözhetett volna.

Fergie - Talpig Gucciban. Egy kicsit túlzás.

Hayden Panettiere - Salvatore Ferragamo ruhában. Mindig valami jóban reménykedem tőle, és mindig csalódok...

Hilary Swank - Givenchy ruhában. A ruha gyönyörű, de a csaj egyáltalán nem tetszik.

Leighton Meester - Missoniban. Nem tetszenek a ruha színei, talán más kombinációban kellemesebb lenne.

Leona Lewis -Roberto Cavalliban. A hosszú ruhák szerintem jobban állnak neki.

Lil Mama - No comment.

Mariah Carey - Meglepően jól néz ki ebben a Pamella Roland ruhában. 

Mary J. Blige - Ez a Roberto Cavalli ruha egy kicsit úgy néz ki, mintha leöntötték volna fehérítőszerrel, de ettől függetlenül tetszik.

Nicole Scherzinger - Csinos, de egy kicsit erőltetett.

Paula Abdul - Abszolút helyén van.

Rihanna - Ha a fejét kikockázhatom, akkor tökéletes ebben a Monique Lhuiller  ruhában. Ja, és a körmöket nem értem.

Solange Knowles - Akár még jó is lehetne... de nem az. Remélem, hamarosan rájön, hogy a kevesebb (sokkal, sokkal kevesebb) általában több.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr84651929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szerintem beyoncénak ez sokkal jobban áll, engem szörnyen taszít a díváskodása. nekem itt ő a top.
ciara ruhájáról egy soksávos felfestett autópálya ugrott be.
mariah: mintha lefeslett volna a ruha oldaláról az ezüstözés, rihanna meg 80s prom dress
Nekem is tetszik a letisztult Beyonce! :)
Clara ruhája is nagyon ott van és Mary J. Blige Cavalli estéyieje is bejön! :)
Beyoncé a legjobb szerintem is. Hilary és Leona ruhája is tetszik. Hilarynek szerintem jobban állt a barna és hosszabb haj, Leonának pedig elég vaskosak a lábai, vagy csak én látom így?
Paula Abdul lehetne a minta minden apró termetű nőnek, hogy hogyan is kell ezt csinálni.
Solange Knowles: csak érteném, hogy mi is akar ez lenni: ez az egész egy ruha, vagy a "tollas függönydarab" a pelerin akar lenni?
Nekem is nagyon tetszik Hilary ruhája, a szine, a fazonja és a cipellő is, még akkor is ha igy azért már túl lila.

Viszont összhangban, megjelenésben Charlize Theron a kedvencem. Tudom, hogy nadrág meg minden, de nagyon jól össze van rakva.
Tyra Banks leírásán annyira röhögök!!! :-D
Árulja el már vki, hogy Solange Knowles csak mint Beyoncé testvére van jelen egyre több eseményen vagy saját jogán (énekel vagy táncol vagy színészkedik vagy legalább úgy csinál)?

Próbálkozom újfent :) (köszi a törlést)

Tyra - (az arckifejezés miatt főleg) tényleg hozza a transzi kinézetet :D Nem kéne sok, h jól nézzen ki, de ebben a ruhában szerintem repülni is lehet.

Ana Ortiz - többet én sem tudok mondani, mint, h. semmitmondó :) A "vigyor" is fura..

Beyoncé - bejön, max a cipő lóg ki, de ha nagyon akarom, az sem
Brandy - éljen a szemeteszsák újrahasznosítása! sorry, Lanvin. De úgy látom, neki nagyon tetszik, legalábbis a mosolya...jó nagy. :D (
na jó, van még, de Brandynél mindig kikészül a rendszer o.O

szóval végigmentem én is pár csajon, de egész hosszú lett és az ilyet mindig kimásolom küldés előtt, okulva régi balesetekből, de most sem akarja, félig, tördelve meg nem akarom összekommentelni a postot :(


süti beállítások módosítása