Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon klasszik: Monica Bellucci

2008.08.13. 18:43 - Virgogirl

Címkék: fotó divat híresség ikon klasszik

Új "rovat", közkívánatra...

Monica Bellucci, 2002.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr86614604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Köszi Virgo!!
De szép!! Itt is,mint mindig.Azért ha gonoszkodhatok,a karja elég husi:))
De más hibát nem találok.Hú,Monica azon nagyon kevés nők egyike,akivel még ágyba is bújnék:S
De jóó! Egy újabb kép Monica Bellucciról:) Köszi Virgo!
Jaj de jó, remek rovat lesz! :-)
Köszi Virgo!

Igen, mondtam én, hogy egy időben (nem is rövid periódus volt) a mi Csodálatos Monicank elengedte magát. De valóban így is szuperül néz ki!

Mamba, volt egy beszélgetésünk a férjemmel még 2002 legelején, hogy kivel vacsoráznánk együtt (durvábbat nem akartunk): amikor mondta Monica Belluccit, én is rávagtam, hogy vele én is! ;-)
churigossip.com/wp-content/uploads/2007/09/cannes041.jpg

Itt is milyen szép!!Vincent viszont elég randa ilyen szőrösen.
Virgo,ugy nem haragszol,hogy betettem még ezeket?:)
churigossip.com/wp-content/uploads/2007/09/cannes05.jpg

Ugyanazon partyn.Vincent nagyon szereti,látszik,hogy odavan érte.:)
gyönyörű nő. szerintem jobb, mint Angelina.
(kár, hogy a ruhája alja tiszta por.)
de pár emelettel feljebb hibátlan.
Angelina,meg ő,hát ég és föld.Arcilag,és testileg is.
Jó,nekem Angelina nem tetszett sosem,Monicába meg szerelmes vagyok:)
Szerintem is más dimenzió ő és Angelina Jolie!
Egészen más kategória...
igen, de akkor is! :D
Monicába egy kicsit mindenki szerelmes.
Hát, meg kell mondjam, én biztosan rajongok érte!

Egyik pasi kollégámnak nem tetszik... Neki Eva Longoria tecc... Hülye!
na, az a más kategória....(Longoria csak 20 kiló sminkkel szép, ellenben meglepődnék, ha Monica smink nélkül átlagos lenne)
úgy van, úgy van. Mondtam én hogy rossz ízlésre vall ez a kijelentés a kollégámtól!
Scala!

A kollegáddal komoly gondok vannak, :] Monica nagyon szép és számomra amúgy Jolie pl. nem, de ezt már kifejtettem egyszer. (Longoria meg latin ugyan, de valahogy nem hozza mégse azt. Ellenben: Mendez, Penelope és Hayek rendbe vannak nagyon. :))
Bátorkodnék felhívni minden "öregedéstől" félő figyelmét, hogy az isteni Monica (nem csalás nem ámítás) '64-es születésű!
Szóval van olyan nő, aki túl a 30-on is csodálatos :) (és ahogy nézem őt, meg se fordul a fejemben, hogy "öregszik")
tényleg gyönyörű ez a nő és szerintem,ahogy múlnak az évek,egyre szebb lesz! egy kis érdekesség(neki még a szőke is jól áll!):www.beyondhollywood.com/gallery/monica-bellucci-as-a-blonde-in-vanity-fair/?Qwd=./monica-bellucci-071014&Qif=monica-bellucci-blonde-1.jpg&Qiv=thumbs&Qis=M#qdig
Hát theba

Nekem mondjuk nem tetszik szőkén. :S
Az öregedésről: ma már a negyven az új harminc... Szóval engem ötvenéves koromig egyáltalán nem érdekel a dolog. Szerencsére Anyuci remek géneket szabadított a fejemre, ebből a szempontból! :-)

Már ismertem a szőke képeket, nem rossz sorozat, de jobb, h. gyorsan visszafestette. Egy filmszerep kedvéért volt a dolog, egyébként! :-)

Zsani, igen, szerintem is gondok vannak a kollega ízlésével. Nekem Mendez nem annyira jön be (közönségesnek látom, pedig csak vadabb, karakteresebb, tudom),Salma Hayek és Penelopé Cruz viszont nagyon-nagyon! :-)
Fő, hogy mi egyetértünk, drágáim!

Imádomazt a piros rucit habár a szőrme nem jön be..
Imádom ezt a nőt... Az előző reklámos postban viszont tényleg szanaszét van sminkelve/világítva/fotosoppolva... láttam róla nemrég candid képeket, ahol látszik rajta a kor, de GYÖNYÖRŰ. www.monicabelluccifan.com/gallery/thumbnails.php?album=626
Eva Mendes is szép, és Penelope is, Salma Hayek viszont nekem elég "vad" fejű. Olyan maszkulin, nemtom.

Nekem ált. azok a pasik jönnek be, akik szeretik a nőies nőket, és nem az androgün, robocsontos csajokra gerjednek.
Ja, és a pasimban imádom azt, hogy nem taszítja egy husibb kar, egy pici toka, néhány szarkaláb egy amúgy szép nőn. Nekem még nincs erre gondom, de jó előre tudni. Ja, és nem azért mondja ezt mert nem jó hapsi.. sőt :)
örülök én is ennek az "új rovatnak", csatlakozom a Bellucci-fanatikusokhoz :] gyönyörűű, és teljesen elfér rajta az a husibb kar, meg néhány plusz kiló, tudja "viselni".
www.geocities.com/monicabellucci2/monica_bellucci.jpg
nekem ez az egyik kedvenc képem róla, itt még fiatalabb, és nem hiszem,h. nagyon lenne photoshop a dologban :)
Ms. Groutesque Tényleg jó kép! Tetszik!
Nekem az egyik leszebb a Farkasok szövetsége filmben volt
szép is , meg szép is, na meg szép
az a izé a kezében meg biztos azért kell, ha hidegre fordulna az idő:D:D
A Farkasok szövetségében iszonyú jól volt öltöztetve, és gyönyörű a feje.
Azért hátulról az ágyjelenetben nem volt valami törékeny! ;-)
De ő - ahogyan írtátok - tudja viselni...


süti beállítások módosítása