Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ruhamustra - Cannes 2.

2008.05.20. 21:51 - Virgogirl

Címkék: divat híresség gála red carpet ruhamustra

Következzen egy újabb összeállítás a cannes-i filmfesztivál ruháiból.

Angelina Jolie - Az eddigiek közül ez az a szerelése, amelyik a legkevésbé tetszik. Olyan, mint egy zsák - viszont bizonyítja, hogy AJ még egy zsákban is jól néz ki. :-) A haja, a sminkje és az ékszerei viszont gyönyörűek, és persze ott van mellette Brad Pitt is.

Calista Flockhart - Iszonyatosan jó, vidám színe van ennek a Bill Blass ruhának, a feketével mégis tökéletesen elegáns. A ruha szabása teljesen egyszerű, a fél vállat szabadon hagyó megoldás azonban különlegessé teszi. Csinos.

Cate Blanchett - Armaniban. Nagyon szép a ruha, jól is áll a színésznőnek, viszont az a nyaklánc kifejezetten zavar rajta. Nem mintha nem lenne szép, egyszerűen nem illik a ruhához.

Christina Ricci - Csinos, de unalmas, semmi extra, láttuk már ezerszer. A nyakláncot pedig túl hosszúnak érzem, azokat a smaragdcseppeket sokkal jobban kihangsúlyozta volna, ha nem dugják el a két melle közé.

Dita Von Teese (fehérben) - Dior ruhában. Szép, szép, szép - de ennyi. Különleges a ruha is, meg ő is, de déjá vu érzésem van.

Dita Von Teese (zöldben) - Ez már egy sokkal érdekesebb választás. Nem nagyon láttam még rajta ilyen színeket, de nagyon jól áll neki. Az egyetlen dolog, ami zavar, a kék dísz a ruha elején. Bármilyen picike is, nekem bántja a szemem (konzervatív vagyok)...

Eva Longoria és Aishwara Rai - Rai csodás, mint mindig. Longoria pedig klasszisokkal jobb, mint a másik, fehér ruhájában. A szín sokkal jobban áll neki, a fazon pedig kiemeli az alakját, és nem nyomja agyon.

Faye Dunaway - Az egyik legelső, divatról szóló könyvemben szerepelt az a tanács, hogy a pasztellt meg kell hagyni a nagymamáknak (kicsit elavult a tanács, de a könyv majdnem 100 éves :-D). Dunawaynek is nagyon jól áll a Dior púderrózsaszín összeállítása, az ékszereit is nagyon bírom. És van egy hasonló táskám is. Viszont a látható bugyivonal nagy, nagy mínuszpont.

Goldie Hawn - Nagyon bírom, még hatvanévesen is bohókásnak tűnik. A ruha olyan "görögistennős", jól áll neki, nem érzem erőltetettnek.

Gwyneth Paltrow (feketében) - Chanelben. Ronda. A cipő tetszik.

Gwyneth Paltrow (fehérben) - Lanvinban. Ronda. A cipő is.

Julianne Moore - Christian Lacroix tervezte estélyiben. Túlságosan sok nekem ez a ruha, túl sok rajta a dísz, és a színe sem tetszik.

Juliette Lewis - Ellenállhatatlan. A haja nagyon modern, a ruha viszont a huszas éveket idéző (angolul flapper - magyarul nem tudom). A cipője is tetszik.

Kristin Scott Thomas - Királykék (gyönyörű színű) Lanvin estélyiben. Bár a ruha fazonja nem a legszerencsésebb, a hatás mégis lenyűgöző. A képen sajnos nem látszik, de hatalmas uszálya van a ruhának.

Michelle Yeoh - Nagyon, nagyon tetszik. Közel áll a tökéleteshez. Kíváncsi vagyok, fotózott a mobiljával, vagy felhívott valakit?

Monica Bellucci - Istennői (férfiúi tanácsra: "nem istennői, hanem istennő"). Minden további komment felesleges.

Natalia Vodianova - Amennyire zavar a kék és a zöld együtt, annyira szeretem a pirosat, a pinket, a narancssárgát és a sárgát egy ruhán vagy összeállításon belül. Ez a ruha is iszonyatosan jól néz ki. Ha kicsit rövidebb változatban is lenne, egész nyáron hordanám.

Natalie Portman - Nem a legszerencsésebb választás ez az összeállítás. A szín jó, a forma alaktalanná teszi a színésznőt. Túl sok a fodor. A cipő nagyon csinos, viszont a színe üti a táska aranyát (konzervativizmus 2.0)

Penelope Cruz - Szintén görögistennősre vette a figurát, Marchesa estélyi van rajta. Nagyon, nagyon szép, bár nem a legkülönlegesebb választás - leglábbis előlről. Hátulról egy kicsit extrább.

Petra Nemcova - Bár egy kicsit mély a kivágás, mégis nagyon jó ez a ruha rajta. Az ékszerei és a kiegészítői is szépek - az összhatás lazán elegáns. A rúzs színe viszont szörnyű.

Phoebe Price (ezüsszürkében) - Mindig csodálkozom két dolgon: hogy lehet ennyire antipatikus valakinek az arca, illetve ha valakinek ennyire szeplős a bőre,miért vesz fel folyton kivágott ruhákat? Viszont ez az ezüst estélyi egészen jól mutat rajta, a táska és a fülbevaló viszont kifejezetten tetszik.

Phoebe Price (zebramintásban) - Kritikán aluli. Túl sok rajta az egyedi megoldás, a zebramintákhoz nem illik az orchidea, a kesztyű meg pláne. Ha külön-külön lett volna három-négy összeállítás ebből az egy ruhából, abszolút elfogadható lett volna.

Rachel Leigh Cook - Cuki, de semmi több. Abban a pillanatban, hogy nem nézem a képet, már el is felejtettem. Mivel fiatal és jó alakú, ezért jóval bátrabb is lehetne. pedig a ruha marha jó, lehet, hogy csak a színe nem tökéletes rajta?

Salma Hayek (palackzöldben) - Sem a fazon, sem a szín nem áll túl jól neki, a frizura pedig túl egyszerű neki... Nem tetszik.

Salma Hayek (kékben) - Jobb egy fokkal, de még mindig nem az igazi. Pedig nagyon szoktam szeretni, ahogy öltözködik.

Salma Hayek (zöldben) - Nem tudom miért, de olyan parasztlánykás Hayek ebben a Balenciaga ruhában. Talán a ruha alján lévő hímzés, meg a frizura miatt. Még ez a legjobb a három közül.

Sharon Stone - Hm. Nem tudok dönteni a nagyon jó illetve a nagyon rossz között. Jó, mert nincs benne semmi erőltetettség, az egész összállításnak olyan "csak magamra kapok valamit" hangulata van. És éppen ezért rossz is.

Victoria Silvstedt - Ránézek, és visszasírom a Barbiebabás éveimet. Őt is szívesen átöltöztetném; pontosabban, levágnék a ruhájáról néhány felesleges részletet. A masni, a flitterek, a gyöngyök egyszerre közönségessé teszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr10479332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fú annyi mindent szeretnék mosndani, hogy nem lesz elég egy komment:
- észrevettétek hogy a pár nappal korábbi cannes-i képekhez képest erre az alkalomra befestették / frissen festették Angelina Jolie haját?
- nekem bejön az a ruha, tény hogy lebernyegszerű, és nincs sehol "karcsúsítva", de nekem tetszik!

- Salma Hayek: szokta néha hordani ezt a frizurát, a Frida Kahloról szóló film szerepét végig ilyen hajjal nyomta, a hímzett ruhával kifejezetten ez a mexikói népviseleti hatás érvényesül! Szerintem mivel most még ki van kerekedve a szülés/terhesség/szoptatás miatt, nem előnyös. Én akkor szeretem amikor ki van bontva a haja, ami szerintem gyönyörű!

- Gwyneth Paltrow: szörnyű, valami ízlésficama lehet, gáz

- Monica Belucci: csodás

- Kirstin Scott Thomas: nagyon öregíti ez a haj, nekem az öltözék is el van rontva ezzel a frizurával: nem tetszik

- Julianne Moore: mint Scott-Thomas, nem volt jó napjuk szerintem...

- Natalia Voyvodinova: Igazad van, ez a ruha nekem is kéne nyárra!!! De ide nem kicsit alulöltözött? Mindegy, azért nagyon egyedi, és nem kell mindig a nagyestélyi...

Észrevettétek, hogy sokan választottak a cannes-i képeken lapostalpú szandált/cipőt?

- Cate Blanchett: nem tetszik, olyan nagydarabnak tűnik ebben a ruhában, tudom, hogy baba született + szoptat stb. de valahogy biztosan lehetett volna valami előnyösebbet találni; és a nyaklánc valóban borzalmas hozzá!

- Cannes-ban gyakori a csak magamra kapok valamit attitüd a női sztároknál, de Blancsett ruhájának anyaga nem alkalmas erre, ez amolyan rákészülős ruha...
Úgy tűnik sokaknak volt rossz napja...

-


süti beállítások módosítása