Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Oscar 2008 - ruhamustra

2008.02.26. 16:58 - Virgogirl

Címkék: fotó divat híresség gála red carpet ruhamustra

Vörös szőnyeg, ruhaköltemények, sztárok... mert nemcsak a díjakról szól az Oscar-gála :-)Első észrevétel: nem voltak eszméletlenül szörnyű, nevetséges divatbakik (mint Björk és a hattyús ruha). Második észrevétel: a korábbi jóslatok ellenére nem volt annyira nagyon élénk a ruhák színe. Harmadik észrevétel: hódított a vörös és a fekete, valamint a "félvállas" megoldások.

És akkor a csajok:

Tamika Ray - Nagyon tetszik a ruha színe, és az, hogy a kékhez ezüstös kiegészítőket választott. A kivágás viszont túl nagy (plusz a lábából is sokat mutat), így elég közönséges hatást kelt.

Adrienne Frantz - Ő az egyik abszolút kedvencem, így kellene mindenkinek kinéznie egy ilyen rangos díjátadó gálán. A haja és a sminkje kellően visszafogott ahhoz, hogy csak a ruhája csillogjon.

Amy Adams - Csodásan áll a vörös hajához ez a zöld Proenza Schouler estélyi, és a kis táska is menő, viszont bátrabban is választhatott volna, mert egy picit semmitmondó. Ráadásul viszonylag kis mellei ebben a ruhában még kisebbnek tűnnek (a kis mell önmagában nem baj, de nem kell külön hangsúlyozni...)

Anne Hathaway - Gyönyörű, vörös Marchesa estélyi, különleges válmegoldással. Az uszály viszont idegesít.

Bobbie Thomas - Tüll, fodor, átlátszó ruci... mégis jó az összhatás. Egy kicsit talán lehetett volna visszafogottabb (mondjuk, az átlátszó helyett egy matt anyaggal...).

Calista Flockhart - Görög istennőre hajazó, '70-es évek beli Valentino ruhában. Nagyon fiatalosnak, frissnek néz ki, láthatóan semmi erőlködés nincs abban, ahogy felöltözött, és ez tiszteletre méltó.

Cameron Diaz - Púderrózsaszín Christian Dior by John Galliano estélyiben - érdekes szabás, érdekes árnyalat. Nem tudom eldönteni tetszik-e vagy sem, de inkább nem. Zavar, hogy a haja és a sminkje annyira semmilyen - persze, divat a natúr vonal, de Diaznak a csillogás is nagyon jól áll. Kihasználhatta volna az alkalmat.

Cate Blanchett - Dries van Noten estélyiben. A színe jól áll neki, a ruha alján lévő dísz egzotikus, jó hozzá a cipő (kérdés: hogy tud benne állni?), de a ruha kivágásánál lévő díszt túlzásnak tartom. Sokkal elegánsabb lett volna anélkül - ráadásul nagyon szép smaragd fülbevalókat viselt, az elég lett volna.

Diablo Cody - Abszolút kedvenc, annyira bohókás és extrém, hogy az már jó. Simán el tudom képzelni róla, hogy azt gondolta, "a f****m fog kiöltözni ennél jobban, én így érzem jól magam".

Diane Lane - (elnézést, hogy nem nagyon látszik, a ruha nem fekete, hanem barna). Érdekes, de egy kicsit unalmas megoldás ez a David Meister ruha. Olyan, mintha már látta volna valahol az ember...

Eva Orner - Másik kedvencem. Nagyon szép empire szabású ruha, amely kiemeli és megnyújtja az alakját, ráadásul a rövid hajához elképesztően jó ez a hosszú fülbevaló. Elegáns.

Helen Mirren - Rubinvörös Georges Chakra ruha, gyönyökkel és ezüsttel kombinálva. Királynőien tökéletes, illik a korához, az alakjához, a fennköltségéhez, az angolságához...

Heidi Klum - Mint egy nagy, csodás Barbie baba. Elképesztően szép, Christian Dior by John Galliano ruhában. Kicsit talán túl sok rajta az ékszer, ehhez a ruhához kevesebb is elegendő lett volna, illetve nem biztos, hogy erőltettem volna a rubin kistáskát.

Hilary Swank - Tökéletesen összerakott. Versace estélyi van rajta egyébként.

Jennifer Garner - Nyaktól lefelé iszonyú jó, afölött rettenetes. Mintha elfelejtett volna fodrászhoz, sminkeshez menni.

Jessica Alba - Ő az, aki mindig iszonyú jól fel tud öltözni az ilyen gálákra, és ez most is így volt. Csodás padlizsánszínű Marchesa ruha, érdekes és divatos tollas díszítéssel a mellrészénél... nagyon szép.

Jennifer Hudson - Jaj. Csodás Roberto Cavalli ruha, de ő úgy néz ki benne, mint egy nagy, fehér, hatalmas tőgyekkel megáldott tehén. Ha legalább sötétebb lenne az a ruha...

Julie Christie - Hogyan rontsunk el egy jó ruhát rossz kiegészítőkkel? Konkrétan a kesztíűkre gondolok. A ruha maga szép lenne, még akkor is, ha jobb lett volna hosszúban. Egyébként Christie maga tervezte.

Katherine Heigl - A másik tökéletesen összerakott, igazi régi hollywoodi glamour-girl, piros Escada estélyiben.

Keisha Whitaker - Az Oscar-díjas Forest Withaker felesége olyan, mint egy igazi tündér-királykisasszony ebben a dúsan díszített, ezüstfehér ruhában.

Kelly Preston - A képzeletemben valahol egy narancs, egy tál sütőtökpüré és egy napsugaracska között helyezkedik el ez az árnyalat. Tetszik. Nem tudom megmondani, miért.

Keri Russell - Még egy királylány. Szintén unalmasnak tartom a ruhát (bár kétségtelenül nagyon, nagyon szép), és feleslegesnek az uszályt. A nyaklánc viszont nagyon jó választás volt.

Kristin Chenoweth - Nagyon tetszik rajta ez az organzás, rácolt megoldású Nina Ricci estélyi. Gondolkoztam rajta, nem illett volna-e hozzá egy különleges nyaklánc, de így is közel áll a tökéleteshez.

Lisa Rinna - Megint ugyanaz a bajom vele: a túl mély (na jó, nem annyira nagyon) kivágástól közönségesnek tűnik, még akkor is, ha a ruha egyébként gyönyörű. Nem értem, miért kell ennyire kipakolni a melleit.

Laura Linney - Meglepően jól van összerakva. Nagyon jó választás volt a nyaklánc és a kibontott haj, mert feldobja az egyébként túl egyszerűnek is nevezhető Michael Kors estélyit.

Marlee Matlin - A mosolygóssága feledtetni tudja azt, hogy mennyire semmitmondó ez a fekete-fehér ruha. Nincs benne semmi extra.

Marion Cotillard - A sellőlány visszatér. Gyönyörű, tökéletes, csodálatos, különleges, Jean Paul Gaultier estélyiben.

Melora Hardin - Retró trendek ide vagy oda, ez a pöttyös gönc olyan, mintha anyám választotta volna, harminc évvel ezelőtt.

Miley Cyrus - Valentino estélyiben... és akkor egy kis barchkoba: hány éves is ez a lány? 15? Akkor meg miért nem mer/akar/próbál valami fiatalosabbat felvenni?

Nancy O'Dell - Nem a legjob választás, de még belefér. Kicsit túl mély a kivágás, túl sokat mutat a hasíték, túl díszes a ruha eleje... láttunk már rosszabbat is.

Nicole Kidman - Fekete, egyszerű L'Wrenn Scott estélyi, díszes gyémántnyaklánccal. Én meg vagyok vele elégedve.

Penelope Cruz - Újabb kedvenc, meseszép fekete estélyiben. Álomszépen néz ki, a frizurája és a sminkje pedig kellően visszafogott ahhoz, hogy csak a ruhájára lehessen koncentrálni.

Renée Zellweger - A szokásos Carlonia Herrera estélyiben, a szokásos vékonyságával. Szép, szép, de semmi különleges nincs benne.

Rosamund Pike - Annyira csúnya ennek a ruhának a színe, és annyira idétlen a szabása, hogy az már jó így együtt. Mintha papírból lenne hajtogatva...

Samantha Harris - Kicsit olyan, mintha egy Las Vegas-i táncosnő meghasonlott volna. Nagyon szexis és érdekes ez a fekete ruha, és bár minden agysejtem azt süvölti, hogy túlzás, ahogy fel van öltözve, mégis tetszik.

Saorsie Ronan - Kedves kis ír tündérke... Olyan, mintha a nagymamája hálóingét vette volna fel a gálára. Mindenesetre jobban tetszik, mint a vele nagyjából egykorú Miley Cyrus - Ronan meg sem próbál elhasznált felnőttnek látszani.  

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr26355253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Vörös szőnyeges felvonulást láttam, aki megszólalt benne az mondta az interjú végén, oh rajtam ilyen meg olyan ruha van.:)

Tavaly Jessica Biel viselete tetszett a legjobban, idén háát...majd megnézem az átadót már végre, aztán meglátjuk:)
én amikor Jen Garnert (kritikus vagyok vele szemben, mert az Édes rajong érte) megláttam abban a feketében, az jutott ezsembe, hogy "biztosra ment", egy feketével nehezen lehet hibázni - viszont a hajával tényleg lehetett volna valamit csinálni

Helen Mirren meg tényleg kiránynői volt
viszont Heidi Klum ruhája nekem nem jött be
Rosamund Pike meg.. nála valahogy mindig mellényúlnak a red-carpet-ruhákkal
Heidi Klumot nem szeretm amúgy, de gyönyörűre sikeredett aznap este!
Penelope Cruz egy igazán szép nő! Vele megjelenésileg szinte mindig elégedett vagyok!
Marion Cotillard-t szeretem, nagyon örülök, hogy díjazták. Viszont nem tetszett a ruha... Arca elég nyúzott volt, nem sugárzott a bőre, vagy a sminket rontották el, nem tudom, mindenestre sikerült rajta röpke 15 évet öregíteni...
Jeniffer Garner utolára nekem az Affleck-kel való házassága előtt tetszett, az Aliasban. Azóta tarmpli és krumplifeje van...


süti beállítások módosítása