Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Sztárok a testemen: Kate, Kylie, Christina

2007.11.19. 16:31 - Virgogirl

Címkék: ajánlat parfüm illat kipróbálva

Múlt héten vettem egy nagy levegőt, és kipróbáltam három "sztárparfümöt": alaposan megszaglásztam Kate Moss új illatát, Kylie Minogue Sweet Darlingját és a Christina Aguilera azonos nevű parfümjét is. Háááát. Be kell valljam, egyáltalán nem nyűgözött le egyik illat sem, mindhárom olyan semmilyennek tűnt - bár egyik sem volt kellemetlen -, és eléggé hamar el is párologtak, úgyhogy 2-3 óra múlva már alig lehetett őket érezni.

Christina Aguilera parfümje volt a legnagyobb csalódás. A leírás szerint jázmin, mandarin, barack, áfonya, liliom, szilva, vanília, ámbra és pézsma alkottja az édeskés, gyümölcsös-virágos illatot. Ehhez képest inkább egy drágább tisztítószerre emlékeztet, képtelen lennék hosszabb ideig elviselni magamon - ha hosszabb ideig tartana. Ezt a parfümöt ugyanis még az én hiperérzékeny orrom is alig bírta felfedezni... Az üveg viszont tetszetős, csipkemintás és "nőies alakú", bár nem tartom különösebben elegánsnak.

Kate Moss egyszerűen Kate nevet viselő illatát én egy kicsit édesebbnek képzeltem, de inkább friss-fanyar illata van (legalábbis először, utána tényleg édeskés lesz, de egyáltalán nem túlzóan). A leírás szerint narancsvirágból, nefelejtsből, rózsaborsból, vízililiomból, magnóliából, pünkösdi rózsából, pacsuliból, szantálból, pézsmából és ámbrából komponálták meg, nekem azonban első pillanatban mentolosnak tűnt. Nekem ez se jött be nagyon, de a barátnőm imádta. Az üveg: semmi fakszni, egyszerű és letisztult formák, a jellegzetes katemoss-os betűtípussal.

Kylie Minogue Sweet Darlingja a nevének megfelelően félelmetesen édes (szerencsére nem gejl, hanem tényleg csak édes) - az illat alapja a vattacukor, a passiógyümölcs, a frézia, a vanília, a szantál és a pacsuli. Ezt szagolgattam a legtöbbet, de magamon már idegesített. Az jó volt benne, hogy az édességillat miatt rengeteg gyermekkori emléket hozott vissza, de azért többet szeretnék egy parfümtől, mint a nosztalgiázást. Kicsi, dundi üveg, lilás színnel. Kedves, de semmi több.

Mindent összevetve nem tudtak lenyűgözni a parfümök - talán a Sweet Darling volt az egyetlen, amit tudtam kötni gondolatban az énekesnőhöz, Kate Mossnak sokkal provokatívabb illatot képzeltem volna el, Christina Aguilerának meg érzékibbet.

A Douglasban lehet mindhárom parfümöt kapni, 4000 Ft körül van a 15 ml (ha jól emlékszem, mindenesetre egészen pici üvegről van szó) - az interneten olcsóbban is be lehet szerezni, ha valaki ezt szeretné karácsonyra.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr90234353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én ma voltam a Douglasban, és permeteztem ezekből az újdonságokból én is----sokkal nagyobb hatásra számítottam a nevek alapján, hogy feltűnő, szignifikáns jelet adnak --(a szaglásom környezetem véleménye szerint több mint túlzás) --- de az az érzésem támadt, a széles spektrumú összetevők ellenére, hogy ezek túlságosan hasonlítanak egymásra. Illetve Aguilera nagyon emlékeztetett Yves Saint Laurent In love again kompozíciójára, amiből a kilencvenes évek közepén spricceltek a csuklómra a brüsszeli rokonok... Szóval annyi jóillatú ember van, akinek a parfűmje különleges...de nem tudom elképzelni hogy valaki az egyénisége kifejezőerejét tulajdonítja majd ezeket a parfümöket
Én használom Kylie Sweet darlin-ját nagyon szeretem mert már nagyon régóta kerestem édes, ennyire hozzámillő illatot. Az tény, hogy délután már csak a párom érzi rajtam, ha megölel, és én is sokallom ezért a pénzt, de sajnos nem találtam jobbat, ha esetleg van tippetek azt örömmel venném :)


süti beállítások módosítása