Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Amire egy borongós napon szükség van...

2009.12.01. 10:23 - Virgogirl

Címkék: videó vicces

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr331565805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Milyen furi...sztem az enyéim nem csinálták. aranyos. :-)
Kééész ez a videó! Eszméletlen cuki ez a kismacska.
Scala, neked is vannak cicáid? Én is szeretnék nemsokára, de egyelten nagy félelmem, hogy tönkreteszi a bútorokat (drága bő bevonatú székeim és kanapém van). Neked mi a tapasztalatod?
Köszi.
mármint *bőr* bevonatú
@Nutcracker: Van, hivatalosan kettő, de a kertből feljár még plusz kettő. :-)

A blogomat régen frissítettem macsek témában, de Chloé, illetve Chloé és Arthur címkénél meglesheted őket. :-)))

A mienk a kertbe is lejárnak, most hogy lakásgfelújítás van, ott alszanak. Ott élesítik a körmőket + a háncs szennyestartón.
Én nem vágtam a lejárás miatt a körmüket, a szomszédnőm igen, és bevált. Csak nagyon ügyesnek kell lenni, hogy az ideghártyázott részen túl vágj...
Most a legkisebb, akinek nem találtunk gazdát nálunk volt a hideg miatt, és Évivel (somszédnőm) levágtuk a körmeit, maikor ráindult a kanapéhuzatra. Jól viselte. Kis korában hozzá kell szoknia, van egy spéci csipesz, és akkor semmi kárt nem tehet.
És ha veszel neki kaparófát, azon rendetlenkedik, mert ki kell valahol élesítenie a levágott körmeit is, két hét alatt meg is oldja.

Szerintem nem teszi tönkre a lakást, anyukám is rászoktatta az előző cicánkat a neobarokk bútorok kíméletére.

Csak ajánlani tudom a macska nagyon jó társ, tisztelni kell őt, de okosan lehet nevelni. Bármit meg tud tanulni. Az angolszászoknál az angol WC-t is használja, ők arra is megtanítják. :-)))
Szóval: semmi se tartson vissza. ;-)
@Scala: Köszi a választ! 4 macska, amindenit, az nem semmi,még ha ebből 2 "kijáró" is....
Vágni nem merném a körmét, félnék, hogy belevágok.... Igazából az érdekelt, minden macska szoktatható-e a kaparófára. Eddig mindenki, akit megkérdeztem, ezt mondta (hogy igen), viszont mindenkit meg is kérdezek, akinek csak macskája van.... :-)
@Nutcracker: háát. otthon kettőnk van, az egyiket egyéves korában, tehát felnőttként fogadtuk be, de 1. egyből használta a macskaalmot (amíg a ház ura rá nem ugrott...) 2. rákattant a kaparófára. és a falra... a lakás minden szintjén kikereste a legtutibb szögleteket és nekiállt bontani a vakolatot...
gondolom a helyzet most is változatlan.
a másik macska nálunk nőtt dögre, de nem használja a kaparófát. helyette a bőrfotelt nyúzta, arról úgy-ahogy leállítottuk, a gyönyörűre pácolt ("pokolvörös") előszoba faajtót azért szépen leamortizálta...
az itteni macska az ikeás, vastag huzatos székeket szokta piszkálni, a kaparófát ő se használta állítólag.
a körmeiket mi nem vágjuk, nincsenek is hozzászokva ilyen tortúrához. most meg már 5 évesek, nem éppen ideális idő a rászoktatásra. de ha kölyökként megregulázod, biztos megy az.

a macska hangulatától függ tulajdonképpen minden. ha úgy tartja kedve, a bojleren trónol / dörgölőzik / keres egy fészket és alszik/ kergeti a másikat / stb.
mindegyiknek saját egyénisége van, vérmérséklettől/társaságtól függően "őrülnek" meg. rajtad múlik, h mennyit engedsz meg neki kiskorában, milyen napirendre szoktatod. ha meg valamiről kiderül, h mégsem jó, fokozatosan át lehet szoktatni a macskát az újra. de gondolom ezt nem kell magyarázni, mindenkiben van valami ösztönös nevelő-tudat :))
ja és hihetetlenül imádnivalóak, a hatodik érzékük pedig pontosan üzemel. én nagyon szeretem bennük, hogy tekintélyt parancsolóan léteznek. kis "töpszlik", de simán főnökösködnek. tudnak sértődötten nézni, látványosan színészkedni, esetlenül püfölni a legprimitívebb dolgokat és még tudnám sorolni... rajongok értük, na.
Én is csak pártolni tudom a cicatartást.. Rozi - a lányom:) - viszont kinézett magának egy konyhaszéket, és azóta csakis annak a támláján hajlandó élesíteni a körmét. Kertes házban lakom, nyáron/jó időben rengeteget van kint Őnagysága, de körmöt élesíteni (és pisilni) bejön.
Ha cicára készülsz, úgysem lesz soha többé makulátlan rend és tisztaság, mert a cicabunda bizony száll, így találkozhatsz vele bárhol: a reggeli kávédban és a tiszta fehérneműdön egyaránt.:) De ez ne riasszon el..úgy tud dorombolni, de úgy..
@Nutcracker:
nekünk is volt otthon cicánk,kicsi korában került hozzánk,az alomra szoktatás nem volt gond,viszont nálunk nagyon rámozdult az új 300ezres kanapéra és sehogy sem tudtuk leszokatni róla,pedig próbáltunk mindenfélét,amikor ott voltunk a közelben béke volt,de hajnalban vagy este simán elkezdte karmolászni:S
ettől és a mindenütt felbukkanó macskaszőrtől eltekintve imádnivaló volt,szal hajrá:D:D:D
@gallianori: @ElisabethB.: @neomatsek:
hááát.... most nem nyugtattatok meg teljesen. :-)
Gyerekkorom óta imádom a macskákat, csak közben meg féltem a lakást és a drága pénzen vett bútorokat.... na majd még elgondolkozom rajta. Felelőtlenül semmiképpen nem szeretnék dönteni. Köszönöm nektek a hozzászólásokat! :-)
@Nutcracker:
azért remélem a cica mellett döntesz,mert irtó aranyos és vicces állatok,és rengeteg szeretet van bennük:D:D:D:D
De jó,hogy ennyi cicaszerető kommentelő van itt:) én is macskapárti vagyok,de mivel még a szüleimmel élek,ezért nem lehet. de ha majd nagy leszek,lesz cicusom (meg törpemalacot is szeretnék:D )
Jelenleg 5 macskám van. Tavasszal megjelent a kertben egy hamuszürke macskaistennő, aki azonnal kiebrudalta addigi fekete kandúrunkat. 5 kölyökkel népesítette be a hátunk táját, de sajnos egy fókabarna, kék szemű kölyök elpusztult. Maradt egy fehér, kék szemű, két fekete és egy tarka sárga szemű cicvarek, aki versenyt dorombolnak ha meglátnak. Hamuszürke istennő meg irdatlan nyávergással zavarja szét az idillt. Ezt a mutatványt egyik sem tudja, de rajta leszek a témán :)
@PepitaDomino: a fekete macskák a gyengéim. (meg persze a kölykök...)
@gallianori: Nem csodálom, különleges lények. És nem csak a feketék!


süti beállítások módosítása