Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Screen Actors Guild - ruhamustra

2008.02.15. 16:50 - Virgogirl

Címkék: fotó galéria divat híresség gála red carpet

Na ez egy kicsit bonyolultul ment, de úgy tűnik sikeres... Van egy saját Indafotós albumom, úgyhogy sokkal több képet tudok megmutatni, meg galéria, meg minden. Büszke vagyok magamra, hogy sikerült.

Az első csodás diavetítős galéria a Screen Actros Guild díjátadóról készült, ami igaz, hogy régen volt, de mostanra sikerült összeraknom.

Teri Hatcher - Nagyon tetszik rajta a pasztellszínű, virágos Badgley Mischka ruha. Mondjuk a fényes díszeket egy kicsit túlzásnak érzem, de belefér.

Sandra Oh - Fura lehet első látásra a ruhája, de ez tulajdonképpen egy hanbok, vagyis tradicionális koreai népviselet, modernizálva-átalakítva. Nekem tetszik, szeretem az élénk színeket a fekete mellett.

Rebecca Romijn - Abszolút nem jön be ez a rövid, csipkés Roberto Cavalli. Túl rövid (annak ellenére, hogy a csajnak csodás lábai vannak), túl díszes... olyan, mintha a ruha viselné őt, és nem ő a ruhát.

Rebecca Gayheart - Összességében nem rossz ez a piros, de mégis, akárhányszor ránézek, a Barbie babám jut róla eszembe.

Marion Cotillard - Istennői, végtelenül elegáns, mégis nemesen egyszerű, egy Nina Ricci estélyiben. Egyetlen bajom a frizurájával van: talán jobban állt volna neki egy leengedett haj, ezzel túl kisfiús.

Marcia Cross - Nagyon szép Monique Lhuillier-ruha, a gyönyörű színe nagyszerűen illik Cross vörös hajához, és az ékszerei is jók (a virágos bross nem tartozik az eredeti ruhához). Az egyetlen bajom Cross cipőjével van, ami szerencsére nem nagyon látszik: erős zöld, ami valahogy üti a ruhát. Sokkal jobb lenne az összeállítás egy natúr cipellővel.

Lisa Rinna - Nem néz ki rosszul, de mégis van vele egy csomó bajom: túl mély a kivágás, a párducmintától úgy néz ki, mint a Dzsungel Királynője, ráadásul mindehhez arany ékszerek. Összességében közönséges. Szerintem jobb lett volna ez a ruha valami szép, mély színben (pl. csokibarnában vagy bordóban).

Kyra Sedgwick - Isteni szín, egyszerű, de nagyszerű szabás. A színésznőt szeretném megdicsérni, amiért ezt a L'Wren Scott darabot választotta (a képen sajnos nem látszik, de az uszály csupa csipke).

Kate Hudson - Hm, mintha ezt a ruhát már láttam volna valahol... Mindenesetre tetszik, Hudson olyan bohókás benne, mint amilyen egyébként is szokott lenni (vagy ez sztereotípia?). Egyébként Balmain kollekcióból való a ruha.

Kate Beckinsale - Először nem voltam elragadtatva tőle, túl élénk, túl sok az ékszer... aztán valahol azt olvastam, hogy olyan, mint Belle a Szépség és a Szörnyeteg című mesefilmből. És tényleg.

Jamie-Lynn Siegler - Színre-szín Calvin Klein ruha, amelynek nemes egyszerűsége tökéletesen illik a színésznő rövid hajához. Semmi túlzás, semmi erőltetettség.

America Ferrera - Nem tehetek róla, imádom ezt a Monique Lhuillier ruhát. Igaz, hogy nem tökéletes a színe, és az anyaga is függönyre emlékeztet, de a szabása, az valami mesés.

Andrea Bowen - Amilyen fiatal, annyira öregíti ez a ruha (bár ez a királykék nagyon szép szín). Az ékszerei viszont nagyon jók, sokkal jobban járt volna, ha azokhoz választ. És én a füstös szemeket is hanyagoltam volna.

Carla Gugino - Imádom. Jó színválasztás, jó szabás... mondjuk, szerintem az egyik leggyönyörűbb nő, ezért egy zsákban is tetszene.

Christina Applegate - Csodaszép, ezüstös, gyöngyökkel és kristályokkal díszített Elie Saab-ruha. A táskája viszont hatalmas egy ilyen estélyre (bár marha jól néz ki), kíváncsi vagyok, mit tarthat benne.

Debra Messing - Az arany jól megy a haja színéhez, de semmilyen más előnyt nem tudnék mondani erről az Oscar de la Renta estélyiről.

Ellen Pompeo - Nagyon szép, nagyon különleges Nina Ricci ruha. Csak meg kell szokni.

Eva Longoria - Dögös, mint mindig, ez a fehér Naeem Khan ruha nagyszerűen kiemeli a karcsú, de nőies alakját. Nagyon szexis, különösen tetszik a rubin fülbevalója, meg a frizurája.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr4340377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szép ruhákkat (és testekkel) álltak elő:) Kate Hudsonnak olyan fura feje volt:)
Eva Longoria tavaly nagyon dogos volt, iden csalodas. Az alakja es a ruhai is.
Van aki következetes: Eva Longoria haja ugyanolyan furcsán fürtösen lecsüngő. :-)

Viszont érdekes, hogy kék tavaly is volt és idén is van.

Jó ötlet volt Virgo ez a kis visszatekintés! ;-)
@asztrid: nem értek egyet, nekem tetszett az idei rucija is, és Eva is szép, semmi túlzás
Egyet értek az előttem szólókkal.... Eva L. csodaszép, de idén.....az a ruha...pfff :S


süti beállítások módosítása