Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Heti kérdés: melyik sminkholmiban csalódtál a legnagyobbat?

2010.11.03. 16:35 - Virgogirl

Címkék: heti kérdés smink

Van olyan, hogy az ember bedől a reklámoknak, a szépen kirakott mintáknak, a nagynevű cégeknek vagy az ismerősök véleményének (blogoknak soha, ismétlem, soha :) és olyan terméket is megvásárol, amit utána a leszívesebben az első használat után kidobna. De vannak olyan holmik is, melyeket próbálgat az ember, hosszú ideig, kicsit pihenteti, aztán újra előveszi, de mégse sikerül megkedvelnie.

Nálam ilyen nemszeretem termék a Maybelline Great Lash szempillaspirálja: a jellegzetes, rózsaszín-zöld csomagolású, istenített darab, amit mindenki dicsér, ami minden sminkesnek a kedvence, amiből másodpercenként eladnak egyet. Iszonyúan összetapasztja és megkeményíti a szempilláimat, csomósodik, lassan szárad. Szintén nagy csalódás volt a Chanel körömlakkja: egy óra sem telt el és elkezdett lepattogni. 

Nektek van olyan termék, amelyben nagyon csalódtatok?

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr962420403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy csalódás volt a Lancome vibráló szempillaspirálja, igaz, ajándékba kaptam. Egyrészt nagyon hamar lemerült, másrészt ragacsos, csomós pillákat lehetett vele alkotni. A másik az AVON szemhéjtusa volt: rugalmatlan ecset, híg festék...
@Mrs: Igen, a Lancome az nekem is, de jó, hogy mondtad, brrr.
A Chanel négyágyas szemhéjpúdere.... no komment annyira gagyi és semmi színe nincsen és még sokba is kerül
Én szintén, általánosságban a Lancome és Estée Lauder spirálokkal nem vagyok megelégedve.

Virgogirl: próbáld ki az Isadora körömlakkokat, széles ecsetjük van, és elég jó minőségűek. Én még csak ajándékba vettem, de anyukám dícsérte nagyon a mélyezüstjét.
a chanel körömlakk nekem se jött be, rövid idő után besűrűsödik, és nem lehet szépen kenni.

viszont a lancome hypnose szempillaspirál a legjobb a világon, szerintem.
Minden ami dr. Hauschka smink (korrektor, szemhéjtus stb.): száraz és allergiás lettem a tusra!
+
Dior smink: egyáltalán neméri meg az árát, pl. nem elég pigmentált a korrektor
+
YSL sminkek: száraz, és az agyonajnározott Touvhe éclat korrektor nem fed.
clinique 3 lépéses arcápoló. sose volt problémás bőröm, na ettől a hipoallergén cucctól lett.

viszont érdekes, hogy ennyire panaszkodtok a chanel lakkokra. nekem kb. az egyetlen, ami bevált
virgo: detto! Én is bedőltem annak, hogy Amerika legkedveltebb spirálja...***-t sem ért:D

Ajándékba kaptam tavaly az Estée vibrálós spirálját, nem estem hanyatt tőle!
@Virgogirl: Loreal körömlakkok nagyon rossz minőségűek. A Chanelhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy 4 Chanel lakkom van immár és csak egynél tapasztaltam a fent említett problémát (egy világos rószaszínnél). - a legutoljára vásároltam pl. 4-5 napig is bírta mosogatás mellett. :) 8500 Ft-ot azonban egyik sem ér, én kb, a felét szoktam max. kiadni érte. :)

@Mme du Tancin: amíg festettem a pillám addig én is a Lancome Hypnose-át favorizáltam. ;-)
hú, gondolkodok, de most pl. a bourjois szempillaspirál nem jött be annyira. előtte rimmel volt, azt szerettem, nem csüngött a kefe végéről festék.
nemrég beruháztam il makiage alapozóra, szépen fed meg tényleg imádom a színét, de akár kenek krémet alá (bodyshop e vitaminos) akár nem, olyan furán fest. nem az, h pereg, de a homlokomon és az orrom melletti területen kiszáradok tőle vagy nem tudom. ráadásul a púderezés a nap végére eltűnik, aztán csillog a pofám... :S

lakkok: én ilyen horribilis összeget nem adok értük.
veszek egy olcsóbb szép árnyalatút, aztán alapozólakk meg még egy a tetejére és nem pattog le vagy 5 napig.
Az il makiage alapozók nekem sem jöttek be. Olyan kerámiaszerű lesz az arc tőle, és erős megvilágításban mintha még ki is hangsúlyozná a bőrhibákat.
A körömlakkoknál én is azt a stratégiát követem, hogy veszek egy olcsóbbat és ráhúzok egy védőréteget.

Egy nyári csalódás: dove önbarnítós testápoló... úgy néztem ki tőle, mint egy zsiráf:)
@Mrs: nekem szerintem minden fényviszony közt tetszik : ) viszont mikor felkenem, kb. úgy nézek ki, mintha a twilightból szabadultam volna. ezért kell tovább sminkelnem magam...

amit már mondtam, de tényleg nagyon zavar: a felvitel után pár órával úgy néz ki a bőröm, mint a száradástól kirepedt talaj. kentem már rá krémet, az se segített, a radírozás sem vitte előbbre a dolgot. nem hinném, h ennyi pénzért ezt kellene látnom/kapnom. amint elfogy a tégely, váltok mac-re. ráadásul valami nagyon érdekes szaga is van. mindegy, egy próbát nekem megért. :)
@gallianori: Én is lazán bízok az olcsóbb lakkokban is, sőőőt...azért nálam sem jellemző a Chanel lakk vásárlás... :) Az egyiket pl. blogon nyertem. :))))

Alapozóból nagyon jó a Lancome, M.A.C. és az Yves Rocher Luminella nevezetűje.
no, mielőtt az a kép alakulna ki rólam, hogy egy vagyon áll a polcomon chanel lakkokban, összesen 3 db lakkot használok, plusz egy alapozó-fedő lakk. ezért egyáltalán nem érzem nagy luxusnak a chanelt. tapasztalatom szerint pedig jobb a minősége az átlag drogériás cuccokénál.
nekem van egy gyönyörű Sisley szájfényem, amit imádok, csak éppen nem tudom betenni a neszeszerembe, mert mikor visszacsavarom a tetejét, egy jó kis adag kifolyik mellőle. Jó persze, letörlöm, de akkor is idegesít hogy ennyi pénzért nem lehet egy rendesen zárható kupakot is megalkotni :(
@lexi: ahhoz képest, hogy a csomagolás állítólag az ár 85%-a...
@Mme du Tancin: tökéletesen egyetértünk: a hypnose nálam is a kedvenc
L'oreal folyékony alapozó, valamiért allergiás vagyok erre a termékre.


süti beállítások módosítása