Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Lucy arca, Demi teste: Sarah Jessica címlapon

2010.05.06. 17:17 - Virgogirl

Címkék: fotó magazin híresség agyrém

Tudom én, hogy kell egy kis technikai turbó, egy kis ráncsimi, egy kis derékvékonyítás... de ha valaki teljesen felismerhetetlen egy képen, az már gond. Sarah Jessica Parker a júniusi Marie Claire címlapján olyan, mintha Lucy Liu arcát rámontírozták volna Demi Moore testére (ami ugye, önmagában is sok-sok vitát kavart).

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr71979464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mi történt ezzel a nővel? tényleg csúszik le, vagy csak kiment a divatból?
@odettt: nem tudom, de nagyon erőltetik. A filmet is... mintha úgy akarnák letuszkolni az emberek torkán.
jesszusom! micsináltak a szemével!!!?!? ....:S
De minek??
Minek nyomatják, ha most épp nem kell az embereknek, illetve miért irtják el a karakterjegyeit?
Ha már, akkor pont az benne a jellegzetes, ahogy gyárilag kinéz... amúgy nem tudom, milyen a sorozatban (duma, figura, alakítás), de az én figyelmemet pont az ragadja (ragadná) meg, hogy ennyire 'aránytalan' az arca, és mégse az az érzésem, hogy nem jó, ahogy van.
@Zsüli: eltüntették. Pedig ha van az arcán valami, ami eleve kicsi, akkor az pont a szeme, nagyon nem kellett volna piszkálni:)
Szerintem így egy kicsit szebb, de ez a nö alapból RANDA. Egy echte lófejü bányarém.
@Jaffar: de akkor legalább karakteres, így viszont műanyag

@sorica123: eltüntették, aztán megijedtek és gyorsan visszarakták
@Jaffar: te meg egy széééép nagy maslis csokor vagy valószínűleg. Egy csokor nem beszél, csak kussol és tökéletes.
@Virgogirl: de valamit machináltak körülötte, tök fölöslegesen, mert eleve kicsi, szűk résű, világos színű szeme van.
@Virgogirl: másrészt meg egyre többet olvasom, hallom, hogy mennyire ronda. szerintem a south parknak is köze lehet a jelenséghez, valaki ki merte mondani, és mostmár hirtelen senki se szégyelli a véleményét.
@odettt: soha nem volt egy babaarcú szépség, de volt karaktere és stílusa is (és nagy hatással volt sok nőre) - ezt még akkor is el lehet ismerni, ha nem szereti valaki. Most meg hülyét csinálnak belőle. Mintha Streisandnak elkezdenének pisze orrot "rajzolni". Ez csak felesleges álszentség.
szerintem nem csúnya, nekem kifejezetten bejön. ezt a PS-trükközést kicsit túlzásba vitték, az igaz... amúgy a retus nem ördögtől való, csak nem kellene vele a ló túloldalán landolni.
Na,ez az a nő,akinek a kinézetétől pokolra megyek....A stílusát se díjazom....
Lucy Liu arca :D ezt jól eltaláltad. nagyon keskeny lett a szeme mostanában mindenhol. nem tudom, hogy csak a smink teszi-e vagy a PS, esetleg a plasztika.
Én amúgy is ki szoktam akadni ezen a Sarah Jessica-n. Miért kell annyira nyomatni? Amerikában ezt teszi, ha tehetős vagy vagy rengeteg kapcsolatod van, vagy egyszerűen csak a származása miatt. Nevetségesnek tartom. Ló feje van, sz.tem durván beképzelt és legalább annyit sem ér mint madonna zene nélkül...
idezetekgyujtemenye.blogspot.com ; atechnikacsodai.blogspot.com
ja a Demi Moore-os kép nem jelenik meg most.... lehet hogy valami hiba csúszott a rendszerbe.
idezetekgyujtemenye.blogspot.com ; atechnikacsodai.blogspot.com
Ez a gladiátor-ruha baromimjó, no de SJP....botrányos a feje..nem hiszem el, hogy a magazin megjelenése előtt nem látta a fotókat és nem kérdezett rá: " How's that girl?!":DD
Veroncsinak igaza van, de én már megszoktam. Ez egy ilyen világ, azt kell nézni, akit nyomatnak. Ezért tudom egy kezemen megszámolni, akit tényleg szépnek, harmonikusnak és vonzónak tartok.
SJP még nem is a legalja nálam. Jól öltöztetik, és vigyáz az alakjára, ezt dijazom. Az egyéb meg genetika.
Ugyanaz retusálta, mint Demy Moor-t. A beállítás és a ruha rettentően hasonlít a "csípőhibás" Demy-re!
@Aurinkopaistaa: :D:D:D mert szerinted az állítja be a modellt, meg öltözteti fel, aki az utómunkálatokat csinálja egy fotón?... ofkorsz. :))))


süti beállítások módosítása