Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Esküvői ruhák - Bridal Fashion Week

2010.04.15. 10:49 - Virgogirl

Címkék: esküvő divatbemutató

A napokban mutatták be a jövő tavaszi esküvőiruha-divatot, lehet inspirációt szerezni, ámuldozni-rémüldözni. Rengeteg a pánt nélküli ruha, úgyhogy gyanítom, a jövőben sok váll- és karformáló gyakorlatot mutatnak majd be a magazinok. A formákra nagyrészt a letisztultság jellemző, az anyagokkal játszanak inkább a tervezők: hajtott, raffolt, húzott díszítések; csipke és önmagában mintás textilek teszik struktúrálttá a ruhákat. Meglepően sok az asszimetrikus szabásvonal is - nekem nem tetszik, de valakinek biztosan bejön.

 

A galériában első körben Anna Maier Ulla-Maija, Christos, Nicole Miller és Vera Wang, délután jön a többi... Sok lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr571922993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nem tudom meddig jutottam (Christos 05), de nem tetszenek. :-(
Tovább nztem, Marchesa csak-csak, abban legalább van fifika. Nicole Miller gyászos, a modellje is.
Vera Wanghoz jutottam, szépnek tűnik, de mennem kell. ;-)
Miért, miért, miért nem tudnak elszakadni a vállpánt nélküli fazontól... létezik még esküvői ruha, aminek van felsőrésze is?
@Cinnamon: ráadásul elég kevés embernek áll jól
Egész sok tetszik..de nem rajtam. Tényleg miért nem lehet egy esküvői ruhának háta/válla/ujja? és ha éppen nem a legnagyobb nyári melegben szeretnék férjhez menni? vagy hatalmas orgiára vágyom és attól való félelmemben, hogy leesik rólam a ruha, nem mulatnék túl jól?
Most pizzát kell ennem:) Nagy a nyomás..majd folytatom:)
@ElisabethB.: passz... hiányolom nagyon a nyakbaakasztós fazonokat például... vagy azokat, melyek nem csak minimelleken mutatnak jól...
ááá,de gyönyörűek (L)
nekem a 8. tetszik legjobban:)
@marverk: a 8. nekem is nagyon tetszik, egy menyasszony inkább legyen olyan, mint egy gyertyaszál, a habcsókok nem tetszenek.
Mekkora poén a Nicole Miller ruhák hátterében az EXIT felirat, ijedős vagy bizonytalan menyasszonyok előnyben! :D
nekem a christos 05 számú tetszik, nem habcsók és nem is nagyon keskeny.
@Virgogirl: Szerintem a pánt nélküliek csak a tökéletes melleken mutatnak jól..ami pont akkora, mint a "hely" a ruhában. Én is több fajtát tudnék elképzelni..nagyon tetszik pl. a Stuart-gallér (no, nem méteres nagyságban), de ha valakinek hosszú a nyaka, azon csodásan mutat. Vagy a háta-nincs-eleje-zárt fazonokat. Amikor egy barátnőmmel voltunk ruhát próbálni, láttam egy gyönyörű, hosszú ujjú, kerek nyakú fazont. A ruha felső része tiszta csipke volt, észbontó és elegáns egyben. A Daalarna kirakatában pedig nadrágkosztüm volt egyszer kitéve. Nadrágkedvelőknek tökéletes, a zakója nem gombbal, vagy kapoccsal, hanem egyetlen szalaggal zárult.
a tesóm nyáron megy férjhez, és ő mindenképp olyan ruhát akart, ami nem pánt nélküli (nem is nyakbakötős + csipke és nem abroncsos, ez már csak hab volt a tortán :-)). hát, megszenvedte. egy helyen kérdezi az eladó, hogy miért nem akar pánt nélkülit. mondja, hogy azért, mert amúgy sem szereti az olyan felsőket (nincs túl nagy melle sem). erre a nő azt mondja, hogy azért van mindenkinek olyan ruhája, mert az kényelmes, és a pánt bevág!!! na, nekem itt végem volt. de a tesóm talált pántos ruhát, ami nem vág be :-)) amúgy fel vagyok háborodva, hogy sok esküvői szalonban mennyire nem hozzáértő nők dolgoznak. mindent ráerőltetnének az emberekre, ami nem áll jól. velem nem jártak jól, hogy ott voltam a tesómmal, mert könyörtelenül megmondtam a véleményem :D
a Christos ruhák között van egy pár, ami tetszik, de azokat a buggyantott ruhákat, amik mostanában mindenhol mennek, ki nem állhatom.
@katarocks: nekem a buggyantott tetszik! :-)


süti beállítások módosítása