Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Jessica Simpson

2010.03.16. 18:14 - Virgogirl

Címkék: fotó divat 3 ikon híresség giambattista valli

Szegény Jessica Simpson, nem tudom ki öltöztette fel így, de kegyetlen volt. Ez a ruha - a cipővel együtt - borzasztóan előnytelen neki. Pont úgy néz ki, mint Bristol Palin (Sarah Palin lánya) az ötödik hónapban.

Ruha: Giambattista Valli

3/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr991844780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

De amúgy fogyott,nem?
Vagy csak én látom vékonyabbnak?:)
ez a ruha bögyösmacáknak nem jó meg derék is kell hozzá...
Ez az egész nagyon nem....A ruhával nincs bajom,szerintem aranyos,csak nincs jól kombinálva.A rúzs,és a cipő elüt a ruha,és egymás színétől.a cipő színével,formájával együtt nemmmmm.a haja is előnytelen,főleg ehhez az elszúrt szetthez!
Ő is erősen jojózik a súlyával.
a rúzzsal vannak a gondok. valami magyar sztárra annyira hasonlít.. de kire?
@Virgogirl: @cicómicó: már évak óta ilyen az alakja, de szerintem nem rossz, csak meg kell találnia a megfelelő ruhákat.
@katarocks: ritkán szoktam ilyet mondani, de most pufibbnak tűnik. a gönc meg rettenetesen áll neki
szerintem önmagához képest egész jó :)
szerintem önmagához képest nem olyan rossz,de egy normálisabb frizura és egy másik cipő jobb lett volna
Nem az alakjával van itt a probléma, az arca tűnik nagyon püffedtnek, a mosolya meg kényszeredettnek. Azért a 2 kép között jelentős a különbség .
@Virgogirl: Örülök, hogy hiányzok!!! :-D
A nagyon dagadt énjéhez képest fogyott, itt a sok piros veri ki a biztosítékot, egy fekete színű ruhával nem lenne ez rossz. Nekem ez a stílus fekszik, klasszikus.
Jessica sajna alacsony, s hízékony, vagy odafigyel, mint Jenifer Aniston (de ahhoz nem elég fegyelmezett), vagy nagyon gyorsan leáldozik nekie.

A Palin lánya halál komolyan nem bújdosott el a világ elől? Tudom merev vagyok, de talán nem kéne példát statuálni a 17 évesen terhes lettem storyból... Bár ebben Spearsék is nagyok. Gáz, na.
@Scala: szerencsétlen Sarah Palin stábja gondolom ezt találta ki, hogy akkor már inkább vállalja fel, mint bujdokoljon, nehogy rásüssék, hogy nem támogatja a lányát vagy ilyesmi. szerintem így valamivel jobban jön ki belőle. mondjuk azt nem értem, hogy minek kampányolni is vele.
@katarocks: Jaja. Érthető végülis, de annak a nőnek, mármint Sarah van bőr a képén. Na hagyjuk, mert ki leszek tiltva. Gáz.

Kire hasonlít kérdésre válaszolva valamelyik okoska a Dukai Regina, vagy a másik, nem? Dundika?
@Scala:
mit vársz egy olyan országtól,ahol szexuális felvilágosítás nincs az iskolában vagy csak elvétve,de mindenhol lehet csatlakozni az ezüst gyűrűs baromsághoz,ami a legtöbb fiatal számára kudarc,és még hosszasan lehetne sorolni,de nem akarom,h kitiltsanak innen:D
@katarocks: @Scala: @neomatsek: nem a tiniterhesség a gáz (a legnagyobb), hanem az, hogy mindez egy konzervatív politikus családjában esett meg, a választás évében. Kampányolni ezek után már muszáj volt vele, merthogy elfogadják így is, meg a család szentsége stb. Szexuális felvilágosítás van valamennyi, mint ahogy itthon is, ennek ellenére félelmetes, hogy mennyire nem ismerik a nők/lányok a saját testük működését. Még csak alapszinten sem. A purity ring mozgalom meg a halálom, a legképmutatóbb dolog, amit valaha kitaláltak...
@Virgogirl:
egyszer a tévében láttam egy összeállítást,amiben amerikai lányokat és fiúkat kérdeztek a fogamzásgátlásról,és őszintén szólva nem tudtam,h sírjak vagy nevessen,olyanokat mondtak,h szex után el kell menni futni,fejre kell állni,el kell menni zuhanyozni,esetleg rengeteg citromlevelet kell inni,mert ezek mind segítenek...egymásnak adják át a hülyeséget
@neomatsek: Na hát olyan messze sem kell menni a hülyeségért. A mai 30-asoknak még biztos mond valamit az Ifjúsági Magazin és Veres Pali bácsi szexrovata. Na ott is dőlt a hülyeség... (Pl. Tejfölt tettem az ujjamra, amivel magamhoz nyúltam. Lehetek ettől terhes???)
nagyon sok Amerikában és Angliában is a tiniterhesség. valahol az angolszász konzervativizmusban kereshető a gyökere. p
ersze nálunk is nagy bajok vannak felvilágosítás terén, és sajnos legtöbbször pont az alacsonyabb sorban élőknél, akik így generálják tovább a sorsukat.


süti beállítások módosítása