Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Kit fogunk elfelejteni a legkönnyebben?

2010.01.01. 16:49 - Virgogirl

Címkék: stílus szavazás divat érdekesség híresség

Három stílusteremtő, trendmeghatározó és erőteljes érzelmeket (pozitívat és negatívat egyaránt) kiváltó hölgy, akiknek 2009 mindenképpen sikeresnek nevezhető. Ki lesz az, akinek stílusát viszonylag gyorsan és könnyen el fogjuk felejteni? Rihanna, Lady Gaga és Katy Perry közül ki tűnik el leghamarabb a divat süllyesztőjében?

A szavazás elsősorban a divatra, stílusra, trendekre vonatkozik, nem pedig zenére.

A barbadosi énekesnő 2006 körül még jókislányos külsejével hódított, ám hamar leváltotta a szokásos haspólós r'n'b divatot a merész, dominás, alakot hangsúlyozó, fémes-hálós-szegecses haute couture holmikra. A hajviselete is távol áll a hullámos, hosszú, szelíd-szolíd frizurától: hol felnyírva, hol szögegyenesre húzva viseli. Amit ő visel, egészen biztos, hogy fiatal nők tízezreinke vágyát képezi, és rengetegen próbálják utánozni. A Cover Girl és a Gucci reklámarca volt, 2010-ben jelenik meg az első, nevével fémjelzett parfüm.

 

Katy Perry is évek óta énekel, ám 2008-ban ismerte meg a nevét a világ. Vidám, játékos, színes, itt-ott kicsit talán gyerekesnek is nevezhető öltözködésére a stílusok keveredése jellemző: szexis pin-up, modern és vintage egyszerre; olyan holmikat is bátran felvesz (még akkor is, ha az alakja nem tökéletes ezekhez), amelyeket mások félretennének. Fürdőruhaszerű felsők, forrónadrágok, plüss-gyümölcsök, vicces ékszerek, hatalmas szempillák és érdekes hajbavalók - ha nem is utánozzák minden összeállítását, mindenképpen hatással volt a divatra. Az Adidas és a H&M egy-egy kampányában szerepelt.

 

A legextrémebb, legszínpadiasabb, éppen ezért legtöbb vitát kiváltó stílus Lady Gagáé: saját bevallása szerint imád a divattal foglalkozni, és külön stylistcsapat segíti, hogy izgalmas, mesterkélt, hordhatatlannak tűnő összeállításait megalkothassa. Olyan holmikból válogat bátor kézzel (sőt, a színpadon kívül is ezeket viseli), amelyeket csak az haute couture kifutókon látni, és amelyekről sokan azt gondolják, hogy művészi alkotásokként nem lehet ezeket a hétköznapokban is hordani. Sokat mutat a testéből, olyan gyorsan váltogatja a frizuráját, mint más a fehérneműjét. Lázadó, extrém, újszerű, közönséges, szexis, merész, mesterkélt, elképesztő, borzasztó - nem nagyon lehet szó nélkül hagyni az öltözködését...  A MAC Viva Glam kultikus rúzsának a reklámarca, és olyan tervezők ruháit népszerűsítette (vagy tette ismertté), mint Marc Jacobs és Alexander McQueen.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr791637373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

én Rihannára szavaztam,de szerintem csak azért,mert nem csípem,se a nőt,se a zenéjét...Katy Perryt bírom,csak szegény kicsit lezbi,de én általában többet hallok felőle,mint Rihannáról,Lady Gaga meg egyszerűen felejthetetlen: ,személyiségével,botrányaival egyaránt:-)
Nagyon jó kérdés. Szerintem mindhárom maradni fog, de ha mágis valamelyik süllyed, az Perry lesz, de kár lesz érte.
Remélem Rihanna, de sztem egyik sem. :-)
A gépezet fenntartja őket.
Divat terén Katy Perry a legesélyesebb a nyomok nem hagyására. Pedig még őt viselem a legjobban. :-D

Viszont a paróka sztetek divatba fog jönni, nem z extrém, hanem az ízléses. Magyar példa, kb. Lady Gaga szint: Karafiáth Orsolya. Bár neki jobban áll a paróka, mint a saját frizurája.
Vékony szálú, rossz esésű, kevés haj... Van ilyen. ;-)
Pl. én. :-( és Victoria Beckham.
@Scala: nem is ment ki soha a divatból, csak legyen jó minőségű és kellően természetesnek kinéző (kivéve, ha nem olyan, ami direkt nem természetesnek kinéző).
@Virgogirl: Értem. :-)
Csak ilyet határokon belül csak színésznők kapnak... :-(
@Scala: vagy Karafiáth Orsolya. úgyhogy két karrierlehetőség áll előtted...
@Scala: na meg én vagyok a vékony szálú, rossz esésű, kevés haj mintapéldája :) mondjuk parókán még nem gondolkoztam. Karafiáth Orsolyának tényleg jól áll meg egész szépek szoktak neki lenni.
Szerintem Katy aranyosan őrült, Gaga közönséges és őrült. Rihanna meg számomra simán közönséges, és ezt tolerálom legkevésbé. Remélem, ő felejtődik el leghamarabb.
mivel Gaga szinte semmi mást nem csinál, mint ruhabotrányt kelt, én rá szavazok. szerintem hosszú távon átnyergel a divatiparba.
@Elanor_: Stephanie Joanne Angelina Germanotta; néha a Velvet is jó valamire. :-D


süti beállítások módosítása