Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Készpénz vagy (hitel)kártya: Alessandro vs Virgo házikotyvasza

2009.09.30. 17:33 - Virgogirl

Címkék: tipp szépség köröm házirecept kipróbálva kézápolás készpénz vagy kártya

Őrült lelkesedéssel keresem azokat a termékeket, amelyek nem kerülnek sokba, mégis nagyon jó minőségűek és élvezet őket használni - emellett persze nem tudok ellenállni a drága, elegáns és különleges holmiknak sem... Érdemes-e "versenyeztetni" őket, vagy alapból jobb a drágább, esetleg az olcsóbb éri meg jobban?

Ma a ringben: Alessandro HandsUp Magic Manicure Aromatherapy vs házi készítésű villámmanikűr-szer

 

Alessandro

Virgo

Ígéretek

Hidratál, radíroz, puhít

Hidratál, radíroz, puhít

Összetevők

 Mangóvaj-, jojoba-, búzacsíra-, mandula-, szőlőmag-olaj, E-vitamin, tengeri só. Aki nem ismerné: a flakont alaposan össze kell rázni, és a sós-olajos keverékkel jól át kell dörzsölni a kezeket.

Só, cukor, olívaolaj (vagy más ún.bázis- vagy hordozóolaj, esetleg babaolaj) - egy-egy-kettő kávéskanálnyi. Persze, lehet turbózni, pl. E-vitaminnal, illóolajokkal de ez nem létszükséglet.

Csomagolás

Kellemes kis flakon, kerekded kupakkal

Haha. Egy kávésbögre

 Illat

Kókuszos-olajos, finom. Úgy tudom, más változatban is kapható (volt).

Olajillat. Vagy amilyen illóolajat teszek bele.

Tapasztalatok

Iszonyú kényelmes és hasznos szer: villámgyors hidratáló és radírozó, tényleg sokat javított egyébként borzalmasan kinéző körmeim, körömágyaim és kezem állapotán. Nagyon selymes, finom lesz utána a bőr, a körömágyakat is jobban lehet kezelni és a körmök is szebbek. Az egyetlen bajom talán az, hogy a só túl durva, és ha nem figyelek oda, akkor túlságosan ledörzsöli a bőrt (utána még percekig "éget").

Nem fogom ismételni magamat: PONTOSAN ugyanazt tudja, mint a drága és flancos készítmény. Viszont sokkal erőteljesebben hidratál, és sokkal finomabb, kevésbé dörzsölő - ennek ellenére a radírozó hatás megvan.

Ár

4990 Ft (nem most volt ennyi... egy adag kb 250 Ft)

Egy adag kb 20-30 Ft

Pontszám

8/10

10/10

Verdikt: Ha valaki tényleg semmi mást nem tesz a kezeiért, akkor legalább ezt az olajos-sós keveréket csinálja meg hetente, két hetente egyszer. Elképesztően sokat javít a bőr állapotán! Elkészíteni egy perc, használni még egy... Ráadásul fillérekbe kerül. A cukorral vagy a sóval magunk "állíthatjuk be", hogy mennyire legyen erős a radírozó hatás. Tökéletes. 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr311418623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

megyek is és azonnal ki is próbálom a Virgo márkájút :o)
@mici˙: ugye beszámolsz a tapasztalataidról? :-)
@Virgogirl: igen. de előbb mégis inkább olvaslak egy kicsit :)
kipróbáltam. KLASSZ!!
:-) ez jó...több ilyet kérünk Virgo! :-D
@Virgogirl: Fantasztikus! :-) És imádnivaló.

Me pont voltam manikűrön... de ami késik, nem múlhat... ;-)
mogyoróolaj is jó akkor?
Holnap megcsinálom...
@gallianori: sztem simán, nekem mandula van itthon. Bio. :-)
jól hangzik, ki fogom próbálni!
jok ezek a termektesztelos postok!
en egyszer olivaolaj-so kevereket hasznaltam testradirnak, nagyon jo volt, jo sima lett tole a borom, ugyh biztos h ez is mukodik.
Virgo! Védesd le azonnal! ( nehogy ellopják a multik:-D)
Nagyon -nagyon édes vagy és nagyon-nagyon hasznos!THX

ööö egy ki házi körömlakkozásról nem adnál felvilágosítást?.-D
Szerintem annak is sokan örülnénk.
Holnap lesz a napja, amikor kipróbálom! Természetesen a Virgo-félét! :)
@PepitaDomino: Számolj majd be a tapasztalatokról, ha gondolod. :-)
@Virgogirl: Oké, mindenképpen! Sőt, feltett szándékom, hogy anyukámat is beszervezem tesztalanynak :)
@PepitaDomino: :-))) Én is minden ilyesmit anyun tesztelek, amiről írok.
@Virgogirl: Kezdem irigyelni az anyukákat :) Remélem, az unokahúgom, ha felnő, felfedez engem, mint potenciális tesztalanyt :)
@PepitaDomino: az enyémet maximum azért, mert ilyen lánya van :-)) Egyébként utálja magát kencélni, nem szereti, ami kicsit is illatos, de addig nyaggatom, amíg be nem adja a derekát (egyébként nem mindig sikerül, néha egyszerűen nemet mond, akkor is, ha órákon keresztül piszkálom)
@Virgogirl: Akkor miattad irigylem :) Szóval, ma délután kikevertem a kencét, csak az alapreceptet követtem, só, cukor, olívaolaj. Nekem vékony, csontos kezeim vannak, bár minden este vastagon bekrémezem, hajlamos az elefántbőrszerű kiszáradásra és nem a puhaságáról híres. A kence után puhább lett a bőröm, a radírozás miatt szebb tónusú. Anyukám keze jobban igénybe van véve háztartási hiábavalóságok végzése miatt, neki is simább, puhább lett a keze. Elhatároztuk, hogy hetente megismételjük. Ajánlom mindenkinek! :)
@PepitaDomino: De jó ilyet olvasni! :-)))
Én is próbálom, mint leszedtem a lakkot. :-)
@Scala: A körmöd is szebb lesz tőle, olyan selymes fényű :)
nagyon bátor voltam és kipróbáltam a a Virgo kencét a lábamon is. persze csökkentettem a só, és növeltem a cukor mennyiségét. az eredmény selymes, pihe puha bababőr, de azért térd fölé nem mertem (még) menni vele
@mici˙: nyugodtan lehet egész testen alkalmazni (bizonyos nagyon érzékeny területek kivételével). Én most fogom megcsinálni, kaptam extra nagy szemcsés sót (189 ft volt 1 kg)
@Virgogirl: ;o) akkor majd összeszedem magam és máshol is bevetem. a só állítólag jó a narancsbőr ellen, vagyis tudok olyanról, aki beleküld a kádba pár kiló sót és ettől reméli az üdvösséget...ezt azért nem próblnám ki
@mici˙: a sós (vagy szódabikarbónás) fürdő tényleg jótékony hatású, erőteljesen méregtelenít - ezért akár a narancsbőr ellen is jó lehet (persze, nem egy alkalom és nem csak ez kell ellene...)
@Virgogirl: @mici˙: Szódabikarbónás lábfürdő minden term. gyógyász, lúgosító könyvben méregtelenító feladat. Ha valaki léböjtkúrát csinál nem szabad kihagyni.

Én sóba nem ülnék, száírtja a bőrt, és a tengervizet sem bírom igazán.
Bár a homeopátiás alkati szerem, az... :-D
Csak amióta szedem még nem jártam a tengernél. ;-)


süti beállítások módosítása