Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Minden fetisiszták álma: Diane Kruger

2009.09.07. 14:55 - Virgogirl

Címkék: fotó magazin divat híresség

Diane Kruger az Interview magazinban mutatta meg tökéletes alakját és személyiségének dominásabb felét. Szeretem azokat a nőket, hírességeket, akik könnyedén bújnak egyik szerepből a másikban - Diane szerintem ilyen, a bizonyító erejű fotó alant: ilyen negédesen elegáns dívát játszik a Becstelen Brygantik című filmben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr371365942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az InStyle interjú és ezek a fotók...szóval kezdem megkedvelni a hölgyet. Egészen biztos, hogy csak Joshuát irigyeltem tőle. :-)
Pisztollyal a kezében jól néz ki, de a többi képen...hát...
Döbbenetesen jó ez a sorozat, meg se ismertem.
Igaz, a legutolsó stílusa sokkal kényelmesebb viselet :)
bírom ezt a nőt, nagyon szép. jó a sorozat is, simán hozza a karaktert.
Nekem is csak az uccsó tetszik, de az nagyon.
Szerintem meg az osszes kep jo. Raadasul nekem a fentiek, es a lefelso nyeri el leginkabb a tetszesemet.
@ergerberger: remélem, a való életben megcseréled a sorrendet, és legalább a nevét megkérdezed a partnernek. Csúnya betegség ám a szifilisz.
@ergerberger: A bunkóságra nincs mentség, itt ez a stílus nem működik!
Kedves Virgo! Kérlek, légy Véres Mária egy picit a fenti, ........ (úrinő vagyok, és nem mondom) hozzászóló esetében
@Brüsszeli csipke: ez durva? bunko? vulgaris ja. De ahogyan azt a finom urinok is lepten-nyomon megemlitik, a ferfiak mind bunkok es csak "azon" jar az agyuk. Mi is az alszentseg definicioja? :)

ne vegyuk mar ennyire komolyan magunkat. meg azt hiszik masok hogy valami zavar van a realitas erzekelesunkben.

(ettol fuggetlenul minden jogod megvan felhaborodni)
Ereztem a mod-nal, hogy ennek csunya vege lesz, kivancsi vagyok, a megszolitott rajott-e :DD
Törtem a fejem, hogy mi is az a fetistiszta, végül benéztem és rájöttem, hogy ma már mindenki írhat, még az is, aki nem tudja, mi az a mit ír. ...mert a fetisisztát leírni fetistisztának, az azért nagy dolog.
@BKV reszelő: Megzavarhatta, hogy az egyik képen tisztnek van öltözve...
@ergerberger: Anélkül, hogy ismerném őt, tutira nemet mondana e bájos felkérésnek.
Nem tom. Nekem nem teccik.
@BKV reszelő: ha az amnéziásat és az amnesztiásat kevertem volna, akkor talán jogos lenne a lebaszásod, de így csak köszi, hogy figyelmeztettél a gépelési hibára.
@Brüsszeli csipke: elnézést, de én ezt nem érzem moderálandónak. Közönséges és vulgáris, de pl. nem személyeskedő, Diane Kruger meg úgyis hall eleget ilyeneket (szerintem). Én inkább kuncogtam a hozzászólás egészén.
Csatlakozom, szerintem is csak az utolsó kép értékelhető, de az tényleg jól van beállítva.
Ez a tökéletes alak? Botsáska
A combjának nincs alakja, konkáv, nincs rajta izom.
@easydc71: Köszönet a megjegyzésért az átlagos nők nevében!:)
A konkáv.:)
@easydc71: hidd el, valakinek még ez is "kövér" lenne ;-)
@Virgogirl: Az valószínűleg egy nő lenne, vagy egy pedofil hajlamú. :)
@Rosa Rugosa: vagy valaki, akinek egyszerűen más az ízlése... Szerencsére.
@Virgogirl: Engedem, hogy segítsenek a többiek...:)
@Win Elen: Amint már mondtam, itt ez a stílus nem szokás. Vannak olyan blogok, ahol igen, de itt nem. Aki egy picit is körülnéz, az láthatja, ha nem analfabéta. Én nem vagyok álszent, és a férfiak tényleg mind AZT akarják :), de ezt a stílust itt ne.

@Virgogirl: Én nem. Olyan a szakmám, hogy egész nap mások problémáját kell rendberaknom, a 8 általános végzett embertől a több diplomásig. Azért szeretek idejárni, mert felüdülés a választékosság, az igényesség és a műveltség, amihez mindannyian tartjuk magunkat.
Ami itt elhangzott,ergerberger részéről az csupán öncélű verbális magamutogatás, ami már a középiskola első felében is ciki.

@ergerberger: Nos, vegyük sorra: nem bántott meg, semmi személyes nem volt, csupán felhívtam a figyelmét, hogy itt ilyen stílus nem megy; a pezsgőt nem szeretem, színházba már van partnerem, ami pedig a többit illeti: nem hinném, hogy ilyen esetben a férjem életbenhagyná....
@Brüsszeli csipke: Irigylésreméltóan intelligens módon reagáltad le. (Én nem tudtalak ilyen jól "megvédeni".) Gratulálok hozzá. :):):)
@Brüsszeli csipke: ok, ertelek.

(de sajnos, ha egy blog index cimlapra kerul, akkor a belso rend mindig kicsit megbomlik. vigasztaljon, mint torzslatogato, ez a kovetkezo poszttal mar csak fajo emlek lesz. :)
@Win Elen: Aha, sejtettem, hogy valami hasonló miatt tévedt ide a fiatalember
Látom, Virgo, mégis kikerült ergerberger szövege. Köszönöm :)
@Brüsszeli csipke:"ami pedig a többit illeti: nem hinném, hogy ilyen esetben a férjem életbenhagyná...."

Úgy terveztem, hogy őt nem hívnánk meg. Ugyanis nem állhatom az ágyam közelében a szőrös férfiseggeket. Ilyen környezeteben nem tudna felágaskodni az Ezredes úr, és odalenne a jó hírem.
wow..remek fotók! Lehet tudni, ki készítette?
@ergerberger: ezek szerint már volt részed hasonló élményben? :-DD
@ergerberger: Ágaskodó Ezredes Úr=pp közlegény.
@ergerberger: Kínos lehet, mert ha jól sejtem nem szőrtelen az Ön "popója" sem.

Lám, lám, milyen is lehet a sértett férfiúi ego :)


süti beállítások módosítása