Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Angelina Jolie

2009.05.20. 21:34 - Virgogirl

Angelina Jolie natúr Versace ruhában - szép (mint mindig), csak nagyon nagyon vékony, és az erős színű rúzs sem lesz rajta a kedvencem

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr991134394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

* nem is az zavaró, hogy vékony, hanem az, hogy természetellenesen. : /
vannak olyanok, akik egészségesen soványak, mégse tűnnek gebének.

* túl világos a haja, sötétebben jobb lenne/volt (?)

* a ruha isteni, de olyan semmilyen módon viseli.
Nagyon megviselten néz ki, és ezen a smink és a haj csak ront :S
A ruha szép lenne, de rajta most valahogy nem az igazi.
forgatják a The Salt c. filmet, és "állítólag" azért kellett lefogynia 10 kg-t. Am nem nagyon hiszem.Jolie-nak sztem van egy kis ED-je, vagy Pittel nem jó vmi, és az anorexiába menekül.

Borzasztó az arca, mint aki hónapok óta nem evett. Sajnálom. ( Pedig tudjátok, hogy imádom a gebéket)
A ruhaköltemény egyébként gyönyörűséges, olyan igazi Jolie-s!
Virgo, kicsit off, ha a főoldaladra szeretnék menni, még mindig a sünös-átmenetileg szünetel a blog.hu-jön be. ez csak nálam van így?
Nagyon-nagyon szép a ruhája..a rúzs miatt vamposnak tűnik, viszont vampnak nagyon "aszott". nagyon csúnyák a karjai, mintha éheztetnék..
Tegnap könyvesboltban jártam, és ahogy ott kóricáltam, láttam, megjelent az életrajzi könyve. Olyan vastag, mintha legalább 100 éves lenne..kicsit korai ez még, nem?
a ruha meseszép és jól is áll neki, de az arcának nem tett jót ez a fogyasztás.
az első képen arcra nagyon rosszul néz ki. alig ismertem meg! az az üres tekintet!
a közelin már jobb, de mintha bármelyik pillanatban elsírná magát. mi lehet ezzel a nővel?
@Krizzta: nekem tökéletesen működik, két géppel is néztem

a többieknek: szerintem is jobb neki a sötét haj és a kis plusz husi (amivel mondjuk nem anorexiásnak néz ki). Egészen hihetetlen, hogy tavaly ilyenkor még hatalmas pocakkal vonult a vörös szőnyegen - az akkor viselt zöld ruhája egyszerűen felejthetetlen!
Én bírom őt, de egyre szörnyebben néz ki. Csak nekem tűnik úgy, hogy egyre magasabb és szélesebb a homloka? :)
Értem én, hogy ő már nemtomhánygyerekes anyuka, de valahogy azt a dögösséget, azt a kisugárzást hiányolom mostanában belőle, ami miatt sokan felfigyeltek rá anno.
Ez a hajszín nagyon nem jó!! Hova lett a kisugárzása??? Amilyen dögös nő volt régebben, éppen annyira lestrapált lett. Ui: megint állapotos vagy csak egy régebbi bejátszást láttam tegnap a tv-ben?
@ddevil: öregszik

@cicómicó: valószínűleg régebbi bejátszás volt, ez a kép tegnapi, és hát én nem látok rajta semmit
@Virgogirl: újraindítottam a firefoxot, így már nekem is jó:)
És Pitt-el volt a vörös szőnyegen? mert már mindenféle híresztelések vannak, hogy Pitt különköltözött, meg minden...
@Krizzta: igen, elegánsan levágtam :-)) Egyébként úgy néznek egymásra még mindig...
@Virgogirl: akkor megnyugodtam, nekem tetszenek együtt:)
@Virgogirl: láttam azokat a képeket én is.
nagyon szerelmesek rajta, főleg Brad. : )
@cicómicó: Így van.
A hajszín rémes!
A ruha sehogy sem áll neki, a homloka tényleg túl magas, az egész nő ronda.
Rémes!!!
Amúgy állítólag megint ikrekkel terhes és összeházasodnak.
@Scala: A nők többsége várandósan és szülés után kivirul. Igazából neki biztos nincsenek átvirrasztott éjszakái a gyerkőcök mellett, minden segítségre futja neki.
Szerintem ez a kóros soványság betegség jele.
Scala, áruld el, hova férhet el ebben a nőben a gyerek?? A ruha ráncaiban vannak?? És megint ikrek? Na nehogy már véletlen legyen ez is.

@Scala: annyira imádom, hogy ez HETENTE/HAVONTA felmerül, mint téma, főleg, hogy két-három sorral feljebb Krizzta már azt "hallotta", hogy különköltöznek... Szerencsétlenek, tök mindegy, hogy mit csinálnak, ezt (házasság-különköltözés-gyerek-terhesség-örökbefogadás) úgyis addig fogják nyomatni nekik, amíg meg nem halnak, el nem bujdosnak a világ elől. Ha egyszer megtörtént, akkor bizonyos amerikai bulvárújságírók szerint meg fog újra történni.

De nem halálosan mindegy? A mi életünkre milyen hatással van? Max annyi, hogy örülhetünk neki, hogy végre nem olyan sovány a drágám.
@Virgogirl: Tényleg tök mindegy, csak az okokat lenne jó tudni, hogy miért ilyen lestrapált ez a nő. (Mondjuk jó lenne tudni, hogy nem beteg, vagy ilyesmi.) De a nő NAGYON SOVÁNY!! VAgy nem??
@cicómicó: de, de, de, nem is ez a gond (vagyis valahol igen). Sztem az elvárások (Hollywood ugye nem arról híres, hogy teleráns és megengedő lenne), a forgatások, a hat gyerek (még akkor is, ha van dada, azért a személyzetet is irányítani kell), meg persze a "mindenhol tökéletes képet szeretnének rólam látni" kényszere. Plusz persze a genetika, ha megnézed a korábbi képeket, akkor se egy husigolyó
De akkor miért kell 6 vagy 8 gyereket bevállalni? Ez már beteges. Angelina a gyerekszülések óta lestrapált, szerintem rámegy az egészsége.
A genetikája meg szuper jó.A Tomb Raiderben istennő, vagy most hétvégén is lesz egy filmje, és annak az előzetesében is GYÖNYÖRŰ.
Megvan, ESZELŐS lett a tekintete. Most kellene eljátszani az ÉSZVESZTŐ-t, még egy Oscar-t kapna érte, és tényleg csak önmagát kéne adnia.
@cicómicó: azért azt tudni kell, hogy én nem mindig a lehető legelőnyösebb képeket válogatom ám be :-))) A tomb Raiderben ki van gyúrva, plusz ki van tömve (bezony, nem volt elég gömbölyded Lara Croftnak)...

Egyébként akkor meghirdetem a "szurkoljunk együtt Angelinának" mentőakciót, hamarosan pénz- és ételgyűjtés is lesz!

@Virgogirl: Sztem megint terhes, és a rosszullétek miatt néz így ki.
Igen, eszelős a tekintete, igen, sokat pletyiznek róluk, igen, kicsit nekem kilóg a lóláb, nem olyan álompár már, mindenféle hiresztelések mellett tavaly boldogabbnak tűntek.

És igaz, a személyzetet irányítani kell, de nem muszáj forgatnia Jolienak, sztem, bár lehet akkor Pittre hagyja a pereputtyot. A lényeg, ennél jobban néz ki egy boldog, elégedett nő.
És jól van öltöztetve, meg a lába is nagyon rendben, csak rémesen öreg a feje, és a karja. Sztem ez amerikai szemmel is ronda... Bár fene se tudja mire gerjednek az amerikaiak.

Sztem Jolie nem annyira szép mostanában, és azelőtt is változó volt. Hogy nem a világ legszebb nője, az biztos. Nagyon elegáns mostanában szeretem ahogyan öltözködik, és azt is hogy van egy hűvös, profi, de mégis kedves kisugárzása. Ezt leszámítva én sok filmben túl magasnak, és nőietlennek, és csontosnak érzem.
@Scala: öregszik. Egyébként a terhességéhez és egyéb folyományokhoz gratulálok neki, van akit ez tesz boldoggá (a jelek szerint, ha nem tenné, akkor nem csinálná, arra is megvannak a módszerek).

Van olyan ismerősöm, aki közelről (kartávolságból) látta Jolie-t, egy filmbemutatón, és ő úgy jött haza, hogy sokkal szebb, kiegyensúlyozottabbnak tűnő a valóságban, mint a képeken.

Az amerikai szemmel rondával nem értek egyet, valahol ő még mindig "egzotikum" szerintem a szőke "szomszédkislány"-okhoz képest.

Egyébként meg tényleg baromi jól öltözködik, lehetne talán egy kicsit vagányabb, nem ennyire egyszerű, de igazán durva mellékfogásra nem emlékszem (talán csak arra a ruhára, amiben átvette az Oscar-díját)
@Virgogirl: Igen, és az a haj.... anno... Juj. Nagyon darkos, boszis volt. Elég szar passzban lehetett akkoriban.

Tényleg látta olyan közelről? :-)
Én 2007-ben többször álmodtam velük, és nagyon kedves volt velem az álomban Jolie. :-D

Ha megnézel egy olyan képet, ahol oldalt fordul, ott már domborodik a hasa. (Strangenél az első pl., Pittel közösen)
@Scala: tippeld meg, hány képet nézek át átlagosan, mielőtt egyik vagy másik mellett döntök??? :-) Egyébként, mivel annyira sovány, már attól is domborodik a hasa, ha benyom egy tál salátát. De tök mindegy, max 8 hónap, és kiderül.
@Virgogirl: Oké, tippelek: 20-at? :-)
És persze, kiderül...
@Virgogirl: Hajaj, többet?! Na neeee.
@Virgogirl: öregszik? oh my God! akkor már én is öregnek számítok????:-(((((((((( uis annyi idős mint én.
ESZELŐS! Hát jó hogy! mondom, hogy ED-s!
@ctwmn: Nem, nem a kora alapján még lehetne nagyon kis babás is, de valahogy lestrapálódott az idén...
Nem vagy öreg.
Illetve az vagy, aminek gondolod magad, én Halle Berryt tekintem etalonnak, ő sztem nagyon jól tartja magát, bár most nem annyira vékony, de egye fene.
@Scala: köszi a diplomatikus választ! Rád mindig számíthatok:-)
@ctwmn: Lemaradtam, mi az hogy ED-s? Én egy évvel fiatalabb vagyok nálad, meg Jolie-nál. De ehhez a képhez képest komolyan jobban nézek ki. :)
Ez a ruha nagyon szép!
Jolie is helyes arcra, de a csuklója valami félelmetes( tulajdonképpen az egész karja, teste)
@Virgogirl: bravo!!!!!!!!!!! vágod a témakört!
@cicómicó: nyugi néha engem is 16-nak néznek, meg lazán lesziáznak mindenhol, ahol nem ismernek:-)aztán mikor megtudják, h mi a foglalkozásom, jön a sűrű bocsánatkérés, meg h ugye még nem vagyok 25. ja persze nem, jó lenne...
@ctwmn: Engem is sziáznak, lazán, bolt, bank, hivatalos, de nem zavar. :-)
Egyik kollégám /fiú/ kiborul viszont ettől, mert nem érez bizalmat a fiatal kora miatt, pedig 29. :-)

Én sem tudtam mi az az Ed. De Joliera illik, már régóta illik rá sztem, nem csak mostanában.

@Scala: fú bassz tegnap a Douglasben vásároltam bignek, lesziáztak term, na nem is ez a lényeg, hanem a csaj csomagolta be a cuccot és : köröm: 10 cm-s fullosan csillógóssal csicsázva. Gondoltam, ha ezt látnád babe!
Eating Disorders: az egy szép betegség! De az Anorexia Nervosa-nak szebb neve van!
@ctwmn: sztem az ED-be beletartozik az anorexia, a bulimia, az orthorexia és még mennyi szépség...

@Scala: engem akkor halálosan zavar a sziázás, ha bemegyek egy boltba és hangos jó napot kívánokkal köszönök, és visszasziáznak. A sokszor fiatalabbak. Megtisztelő, hogy húsznak néznek, de ez egyszerűen udvariassági kérdés
@Virgogirl: Igen, olyankor engem is egy kicsi mosolyra késztet, de egyre gyakoribb. Keszthelyen végig ez volt, kivéve az optikusnál. Ott is hagytunk sok pénzt napszemüvegekre! :-)
@Virgogirl: Ja, és az ED-be sztem is az összes általad felsorolt belatart. Az egy gyűjtőkategória.
@Scala: és milyen kevé üzlet jött rá erre, hogy ez a jó politika....

Más: tegnap néztem az életeken át c. filmet (Jolie, 2003-2004 körüli), és a csaj UGYANILYEN vékony volt.
@Virgogirl: Nem láttam azt a filmet... Ez a nő szereti gebeszteni magát, de már megbeszéltük, hogy nincs módszere, sztem ő csak nem eszik, meg biztosan 'gyors az anyagcseréje'. Na ja.
Nekem ez olyan erőszakos, ahogyan most kinéz, nem harmonikus.
@Scala: Egyetértünk. Az Életeken átban azért nem volt ilyen gebe.
@Scala: pedig alapfilm es nagyon jo! Nezd meg!
am persze h gebeszti magat!
Salt:Hétfőn elkezdődött Phillip Noyce Salt című kémfilmjének forgatása, és az első három fotó már meg is érkezett a főhősnőt, Evelyn Saltot alakító Angelina Jolie-ról. A furcsa sapkás képre nem találunk magyarázatot, de a szőke, illetve sötétbarna paróka oka, hogy Salt álcáit folyton váltogató CIA-ügynök, akinek saját kollégái elől kell elmenekülnie, amikor megvádolják azzal, hogy az oroszoknak kémkedik. A fontosabb mellékszerepekben Liev Schreibert és Chiwetel Ejiofort láthatjuk: előbbi Salt főnökét és segítőjét játssza, utóbbi pedig egy Saltra vadászó ügynököt alakít.

@zerosize: Értem!
és erre a szerepre fogyózott a juharszirupos kúrával?
Világos. Köszi! :-)
@Scala: sztem o csak egyszeruen nem eszik. a juharszirupos az Bee volt.
@zerosize: Nem, Virgo írta a juharszirup kúránál, hogy hat hétig csinálja A.J.
Te amúgy Catwmn vagy? :-)
Vagy én vagyok nagyon hülye?! :-D
@Scala: ja cat vagyok, csak van több személyiségem, mint ahogy kedvenc Beyoncenk mondta!:-)
Nem tom én azt olvastam, h 1 hónap alatt akart 15 kg-t fogyni a szerep miatt, de h mily módszerrel, akkkor ebben biztos Virgo a profi!
Jajj végre vannak ékezeteim!


süti beállítások módosítása