Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikons of the day: Sharon, Paris, Dita

2009.04.26. 12:19 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

Vannak olyan események, amikor valahogy mindenki jól öltözik fel (legalábbis azok, akikről fotót találok)! Ennél a három hölgynél is csak kisebb kritikákat tudnék megfogalmazni - pl. hogy Sharon Stone öltözhetne jobban a korának megfelelően, vagy hogy Dita von Teese felvehetett volna egy élénkebb színű ruhát... -, de összességében nagyon meg vagyok velük elégedve. Paris Hilton kifejezetten jól néz ki, nagyon jól áll neki ez a piros ruha, és igencsak előnyös, hogy nem mutogatja annyira a lábait. Dita von Teese cipellője pedig egyenesen mesés!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr521087100

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: Daily News About Paris Hilton : A few links about Paris Hilton - Sunday, 26 April 2009 05:26 2009.04.26. 17:15:58

[...]rel="nofollow">بچه شما چه شکلی می شود؟! Ikons of the day: Sharon, Paris, Dita [...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sharonon sztem nagyon dögös a ruha (bár a műcici ciki) de a feje.....omg..durván megöregedett (vagy csak én láttam jó rég)

Parisnak nem tetszik a haja és a sminkje, a ruha teljesen oké.

Dita..inkább nem mondok semmit :)
@quika: én pont azt néztem, hogy Sharon milyen jól tartja magát, néhány évet még le is tagadhatna
@quika: Szerintem Sharon nem néz ki öregebbnek a koránál (sőőőt), bár biztos bejátszott egy kicsi arcplasztika is...

Paris magához képest nagyon jól néz ki...

Dita CL pipője annyira illik hozzá... Ő az akin ezt el tudtam képzelni, amikor először láttam ezeket a giccses darabokat! Haha!
@Virgogirl: én is így gondolom. Szuperül néz ki itt szerintem

Paris is egész jó itt, Dita meg mint egy porcelánbaba
Most látom csak: Gay and Lesbian Center
Sharon Stone haja szerintem madárijesztős. és a rúzsa színe az, amit rühellek.
minden más rendben.
Paris feltúnöen konszolidált és nagyon szép ezen a képen.
Sharon sztem majdnem hibatlan,kiveve a cipo(fuj de ruhelem az ilyen tipusu cipoket,blooo)Paris hat nem is tudom de vhogy a ruha es cipo nem illik egymashoz....nekem nem jonn be ez a osszealitas!Ditaban kicsit csallodtam,mert cipo tenyleg meses ami pont az o stilusu,de ruha??hat azert nekem nem..tul sok,sztnem latni egy dogod ruhaban,ahol kiemeli jol az alakjat!feje sem tetszik,oregebnek nezki ,nekem:P
sharon stone jól néz ki (a cipőjét kivéve) hány éves is ?
paris ruhája nagyon nem tetszik
sharon itt annyira emlékeztet jane fondára-aszott a bőre csúnya a smink,és a cipő nagyon nem passzol!pedig kifejezetten bírom sharont és egy szép nőnek tartom,de ez a szett nagyon nem jött össze!
paris a nap nyertese nálam,piros pont a ruháért,cipőért,hajért(amivel trükkösen takarja a furcsán álló szemét)és a smink is ok! ügyesen,elegánsan választott!
dita nekem tetszik,bár a közeli képen kicsit asszonyos az arca,de nekem bejön ez a rokokós stílus,a cipője pedig nagyon ott van!
Nálam P.H. a nyertes, bár sosem hittem, volna, hogy egyszer ezt leírom...S.S.-t először meg sem ismertem..borzalmas a bőre, már nem is irigylem annyira:) De a ruháját elfogadnám.
D.v.T. lábfeje nem lennék..A ruhája nem igazán tetszik - kicsit a függönyre emlékeztet - sötétebb színben jobban el tudnám fogadni. De rajta jól áll, ez kétségtelen.
@gallianori: Igen, Stone madárijesztős.
Rossz a haj, rossz a cipő, rossz a rúzs.
És igen, tisztára Jane Fonda számomra is.
De letagadhatna néhányévet, ha fodrászt váltana!

Hilton: közepes, nem rossz, de nem is szép, már tőle is láttam jobbat.
Dita: nekem nagyon tetszik a ruha, mint mindig most is az egyensminkjével szúrta el. A cipő mesés! :-)
@Scala: Igen, az egyensminket és az egyenmanikűrt én is fájlalom Ditánál. Aaaaaaannnnyira unaaaaaaalmaaaaas!

Dehát biztos nem nekünk akar tetszeni. (:
@Etain: gondolj arra, hogy olyan ez nála, mint Lagerfeldnél a napszemcsi... ha nem festi ki magát (ilyenre), akkor talán nem is tudja, hogy kicsoda ő valójában.
Nekem egyik sem tetszik. Sharon különösen nem, nagyon plasztikás már az arca.
Dita érdekes, mint mindig, perceket lehet tölteni a részletek megfigyelésével, de nekem most hibádzik vmi... asszem a rövid haj, hosszúval jobban tetszik. meg túl zárt a ruha a nyakánál. de egyébként szép lenne, a cipője meg különleges nagyon.

Hiltont képtelen vagyok dicsérni, de most magához képest nem néz ki rosszul. az ő esetében is a hosszabb hajra szavazok.

Sharon nekem úgy tűnik,h. jó formában van, tetszik a ruha is. bár a mellei kevésbé benne :P meg azért elég ipari mennyiségű botox lehet már az arcában.


süti beállítások módosítása