Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Carmen Electra közel a negyvenhez is szuperdögös

2009.04.15. 18:15 - Virgogirl

Carmen Electra a Dancing with the Stars című műsorban szórakoztatta a nagyérdeműt ezzel a pikáns kis tánccal. A koreográfus egyébként a Pussycat Dolls egyik alapítója, Lindsley Allen.

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr851067063

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Annyira nem jön ez most be. Carmen sminkje sem a legjobb, ettől függetlenül tényleg nagyon dögös még mindig. Pamela Anderson megirigyelhetné
az arca nagyon megöregedett. Am megvan a sztriptízerobikja, de még egyszer sem néztem meg.
Kicsit olyan Medveczky Ilonás... :-)
@catwoman5: nekem is megvan, és szerintem jó:-) Azért a Medveczky Ilonás hasonlat kicsit erőős
@catwoman5: Nekem több is van a dvdjéből, asszem mind3! :-D
Megnéztem, de sosem csináltam!!! :-D

Most melóznom kell, de ha pénteken lesz időm mindent pótolok! Puszi lányok! ;-)
Megnéztem nem bírtam ki! :-D
A feje nem a régi, olyan pufi, vagy botox vagy nem is tudom de a lábai elég jók!

A koreográfiát betanulta, de olyan rossz. Lehetne még tökéletesbbre, lendületesebbre, de jó volt nézni. Bárcsak Britney Spearsnek is menne ennyire a dolog. ;-)
Ha végignézitek a "klippet", a vége után felajánl több más szereplővel készült részt is. Van egy olyan, amiben mintha Jessica Simpsont láttam volna (kicsit elektronikus a zene, pici izzókkal ellátott ruhák), de nem vagyok biztos benne, hogy ő az. Túl vékonynak tűnt a legutóbb (1 hónapon belüli) fotójához... Szerintetek tényleg ő az?
jaj most ezzel keresi a kenyeret??hat nem is tudom..amuyg mivel is robbant be a koztudatba??playboy??hat sztem az jobban illik hozza,mint ez a tancolos,enekesis meg szineszkedos dolog!hulyet csinal magabol,mondjuk mar az is...szal mindegy!:P
@FuNtiK: nem, ez elvileg csak a show kedvéért volt, azért állt be a többi táncos közé
@Brüsszeli csipke: megnéztem, az tuti nem a mostani évad, hanem sztem legalább két éves felvétel. Jessica Simpson biztosan nem táncolt, a fényes ruhában nem ő van, csak valószínűleg énekelt egy kicsit
@Brüsszeli csipke: @Virgogirl: Jess Simps jelenleg egy dagadt, az öreg Bonnie Tylerre hasonlító tehén! Nem?
@Virgogirl: Jó, jó. Igazad van! :-)
A teste jó, de inkább ne táncoljon. Ha nem lettek volna ott a profi táncosok, akkor értékelhetetlen lenne.
@Scala: Hát ez az, ezért kérdeztem
@Virgogirl: Így már minden érthető
@Scala: a korreográfia q szarcsi. egy részben majdnem le is ejtik:)

a dvd-kbe csak belenéztem én is , de én sem csináltam.
Most power jógázom. De sajna, ahelyett hogy lenyugodnék, csak felidegesít az is.... de legalább fogyaszt, meg nyújt!
@catwoman5: énekeljünk neked virtuálisan megnyugtató dalocskákat? ;-)
@Virgogirl: nem , kösz, most megteszi a Depeche M. is.
@catwoman5: haha, azt én is megvettem egyszer egyik bnőmnek, együtt végigcsináltuk, poén volt :) de edzésnek kevés, inkább csak szórakoztató.
@Scala: Nekem is megvan mind :DDD
De csak az elsőt néztem meg. Vicces, és biztos megmozgat, ha az ember nem csak bámulja :DD
@catwoman5: A jógától én is azért idegenkedtem hosszú évekig, mert éreztem, hogy engem idegesítene. Arra volt szükségem, hogy jól kiugráljam magam, zenére, és égjen a zsír.

mI az a power jóga? Valami sportosabb változat?
@Ms Groutesque: De jó, barátnővel csináltátok! :-)
@Faith_Gunn: ;-) De legalább tudom hol keressem, bár ha nem mondjátok jól el is feledkeztem volna róla. :-D

@Virgogirl: hat jo show ide meg oda...akkor is kap erte penzt h letancolja ezt:)mindegy,nem tetszetos a no..
@Scala: Power jóga
Az Ashtanga jóga kifejezetten atletikus változata, amely a 90-es években jött létre Kalifornia fitneszvilágában. Az aerobik, a stretching, az erő- és légzőgyakorlatok keveréke egymást gyorsan követő pozíciókkal. Megizzasztja az embert, ami karcsúsít, erősít, és lazítja az izmokat. A fitneszstudiókban gyakran alkalmazzák az olyan problémás területekre, mint has, lábak és popsi, természetesen zenével. Célja? A megerősödés, a fittség, a jó alak.


süti beállítások módosítása