Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Vincent Cassel parfümmel hódít

2009.04.09. 14:02 - Virgogirl

Címkék: fotó reklám videó parfüm pasi

A világ egyik legjobb pasija szerintem Vincent Cassel... igazi sármőr, kicsit rosszfiús, nem szép férfi (mint pl. a tökéletes genetikával rendelkező Brad Pitt), de eszméletlen vonzó. Legújabb szerepe: ő lett az Yves Saint Laurent La Nuit de L'Homme parfümjének a reklámarca. A tévészpot rendezője Gaspar Noé (ők ketten már dolgoztak együtt). Alant pedig a plakát, melyet Mert Alas és Marcus Piggott készítettek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr151055833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nekem nem jön be. :(Vannak nála sokkal jobb pasik, és nem B.P-re gondolok.
A video tök gyenge, semmi különleges nincs benne. Eszembe nem jutna megvenni a reklám alapján ezt a parfümöt. És a pasi se szimpi, szóval nálam ez a kampány most egy nulla. Max. a csajok jók. :)
@Gemini: igen, a szpot szerintem se nagy szám, sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle, és nekem eléggé nyolcvanasévek-fílingem van tőle (ami tudom, hogy trendi, de...)
imádom vincent casselt, nálam is simán ott van a Top5-ben.

de: betegre unom már magam az olyan pasiparfüm/dezodor-reklámokon, amikben a nők, az összes-összes nő, önuralmát vesztve mászik a szagló férfiegyedre.
Van mikor nagyon jóképűnek látom, van mikor nagyon rondának. Ebben a reklámban valahol a kettő között van.
De biztos lehet benne valami, ha Monica Bellucci a felesége.
Érdekes, hogy virgogirl épp Brad Pitt-et emlegette, mert ma véletlenül épp róla írtam a blogomban.
@tide13.blog.hu: tide, drága, még mindig nem jó a linkelés a nevednél... így akár "reklámozhatsz is", de mégse tud senki átkattintani :-D

@tide13.blog.hu: csecsebecse/image/2009.4/help.jpg - kb ezt kell keresned, a profilnál kell beállítani :-D
Köszönöm a segítséget! Nagyon aranyos vagy! Mindenesetre dolgozom a problémán. Pár nehézséget már megoldottam, de ez egyenlőre még kifogott rajtam. :-)
tényleg van vmi Cassel-ben, én is szeretem a nem szép, de kisugárzással és tehetséggel bíró pasikat. de ő annyira nem szimpatikus vmiért. talán mert csak a Visszafordíthatatlanban láttam, és ott nem volt szimpi a karakter.
Végre sikerült!!!!!!! :-))))))))
@tide13: Gratula. Ez az! :-)))

Virgo! Én szószerint azt gondolom Casselről, mint Te!
Szerintem nagyon jó színész. Amikor negatív szerepet játszik, akkor is bírom, pedig némely filmben tényleg ronda, és nagyon utálatos a szerepe! Pl. Eastern Promises. :-)
ahhhh nala jobb pasit eletemben nem tudom elkepzelniii:)))mikor itt volt Budapesten h bemutassa azt a genszter filmet...volt alkalmam latnom ELOBEN is...el sem hiszitek el h hol???szimplakertben,ilyen felig nyitott,aundeground fele beulos helyen!!!ahh meglattam es lefagytam,en nem is mertem oda menni hozza...ugy bennem a testemen minden megremegett:)))meg amuyg is latszott rajta h tok faradt es azert hiszem h nem volt kivancsi meg egy orult rajongojara..hehe,de nekem maga az elo latvanya teljesen kielegitette mindent:))))isteni pasi eloben is,szinte 100erovvel sugarzik belole a sarm es az karizma...aaahhhhhhh,es ami a legjobb h nagyon nyitott,mosolygos es imadja vorosbort...hisz francia!:)legszebb napom volt akkor!!!
@ErrorFlynn: :-)))) ez a hozzászólásod nagyon tetszett, de a pasi eszméletlen sármos!

FuNtiK: Tök irigyellek. Nekem is nagyon bejön a pasi. és az a nézés, a bugyi leesik rólam.
bizony, messze nem klasszikus kinézetű, de a kisugárzása erős...

Brad Pittről meg már leírtam a véleményem. nagyon ritkán hat meg.

amúgy is a vékony szájú+nagyobb orrú férfiak a jók : )
@gallianori: Ez a vékony száj, nagy orr igaz! :-)))
ugye? :)
eddig a nagy szívdobbanásaimat ilyen kaliberű férfiak/fiúk okozták :)))
@gallianori: ezt én is alátámasztom csajok!!!


süti beállítások módosítása