Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Pletykaanyu

2009.04.06. 12:46 - Virgogirl

  • Újabb nap, újabb gondok Samantha Ronson és Lindsay Lohan között. A leszbikus pár - állítólag - annyira összeveszett, hogy Ronson kizárta Lohant a közös otthonukból és az összes zárat lecseréltette. Ráadásul, Lindsay-t ki is tiltották egy partiról, melynek Ronson volt a fő attrakciója.
  • Guy Ritchie kiállt volt felesége, Madonna mellett. Az énekesnő örökbefogadási kérvényét múlt hét végén utasította vissza a malawi kormány - pontosabban, ahhoz a feltételhez kötötte, hogy Madonna legalább 18 hónapot az országban éljen. Ritchie egy közleményben tudatta a világgal, hogy exneje "csodálatos, szerető és elköteleztett anya, aki csak azért szeretett volna egy újabb gyermeket örökbe fogadni, hogy megossza vele mindazt, amit kemény munkával megszerzett".
  • Beperelte a bébiszittere Robert de Nirót: Alexis Barry azt állítja, hogy a színész és felesége közel negyvenezer dollárral tartoznak neki, soha nem fizették ki a túlóráit és a megbeszélt szabadnapjait sem adták ki neki.
  • Megszületett Jamie Oliver harmadik gyermeke: az egészséges kislány a Petal Blossom Rainbow nevet kapta. A szakácsnak és feleségének, Jools-nak már van két másik lánya, Poppy Honey és Daisy Boo.
  • Másodszorra is összeházasodott Gisele Bündchen és Tom Brady. Ezúttal Costa Ricán tartottak egy rövid ceremóniát, mindössze 25 meghívott előtt. A szupermodell és sportoló férje hivatalosan február végén esküdtek meg.
  • Sarah Palin - a republikánusok alelnök-jelöltje - és családja teljesen kiborultak, mert Palin 18 éves lányának, Bristolnak az expasija, Levi Johnston a Tyra Banks Show-ban elég nyíltan beszélt a szexuális életükről - többek között azt mondta, hogy a politikusnő "egészen biztosan tudta, hogy ő és Bristol rendszeresen lefekszenek egymással". A Palin család szóvivője szerint Johnston a "hírnév és a pénz" érdekében hazugságokat terjeszt Bristolról. Levi és Bristol márciusban bontották fel az eljegyzésüket, közös gyermekük, Tripp, decemberben született meg.

Képen: Jamie Oliver a kislányával és a feleségével

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr101049412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Guy Ritchie látszik, hogy több pénzt kapott a reméltnél... :-D

De Niroék, ha igaznak bizonyul, furi. Bár ezek az alkalmazottak sokszor kamuznak... mondjuk el tudom képzelni, hogy túlóráztatták, elég strapás az élet gyerekkel... de akkor sajna muszáj fizetni.

A kislány a képen nagyon szépen alszik! Mosolyog. Cukorfalat. :-)
A nevek furik, de nem mondanám, hogy rosszul hangzik. A pl. virágszirom, és passzol hozzá a Blossom.

Bündchen és a pasi: az elsőn ketten voltak a tanúkkal, és most tartottak egyet a családnak? Gondolom...

Sarah Palin :-DDDD

kieg. a Petal(e) pl. virágszirom franciául (is) (...)
de most fogalmam sincs hogy írják helyesen... Annyira álmos vagyok, felébresztett Chloé macska, három napja ezt csinálják. Úgyhogy ma lent alszanak a kertben, végtére is nincs rossz idő! :-)
@Scala: Igen, Oliverék elég hippis neveket választottak, de szerintem is aranyosak... bár nem tudom, ha felnőnek a lányok, akkor is örülnek majd ezeknek :-D
én most azt nem értem, hogy ha a papa kezében ott a kis jövevény, akkor anyuci pocija miért ...? esetleg jön a következő hippikislány? :) vagy az ott a középső picur és a pocakban van még a kis "virágszirom virág(zó) szivárvány"?
amúgy nagyon jók ezek a nevek, amilyen képeket láttam róluk, a kis szőkeségekhez illenek is :)
@ufozsi: valószínűleg azért, mert még nincs egy hete, hogy szült
@Virgogirl: bár ezt a már szült hölgyek biztosan jobban tudják :-)
@ufozsi: jaj, nem minden hírességnek lesz egyből szülés után lapos, kockás hasa :P még jó..
amúgy nagyon kész neveket adnak a gyerekeknek, sztem kicsit giccsesek, kivéve a Poppy-t, az aranyos :)

Lindsay-ről és Samantha-ról elég rég hallottam...

Palin meg egy vicc :] de hát ez a véleményem a republikánusokról is összességében.
@Ms Groutesque: van, aki megműtteti... ezért lesz olyan furcsa, ha valaki "normális"
@Virgogirl: sztem az nem furcsa, az sokkal furcsább, ha vki kilép a szülőszobából, és ugyanolyan vékony...
@Virgogirl: Mondjuk az én anyukámnak sosem volt ilyen lógó hasa, pedig 3x szült.
Alkati dolog is.
És valóban, sokan megműttetik, illetve ki sem várják az idejét, a végét, maikor megereszkedik, hanem kivetetik.

Asszem az asztrológusok (is) kimondottan ellenzik az ilyen programozott dolgokat. Hát igen, ha belegondoloj nem mindegy...
Köszönöm Istenem, hogy az én anyukám természetes módon engem, egy olyan korban amikor még nem deformálódtak el egy terhességtől a nők, de nem is vigyázott mindenki szélsőségesen a kinézetére. Ami csak túlkapásokhoz vezetett, semmi máshoz: Heidi Klum, Victoria Beckham, Britney Spears.

kieg. egy olyan korban szült
@Scala: persze, hogy alkati dolog... ahogy a "terhességtől eldeformálódás" is.
Pont így néztem ki hasi tájon amikor kijöttem Olivéremmel a kórházból 3 naosan.
Tetszik ez az őszinte kép.
Vodianova is szülés után 3 nappal kifutózott.
Nem hinném, hogy kerek volt a hasa....
@gallianori: jó, de Vodianova genetikai csoda :DDD meg hát ő is "kivetethette" idő előtt a babákat, vagy vhogy megoldotta... :P jó persze tényleg alkat kérdése. amiben ő nagyon szerencsés.
noverem is lapos hassal jott ki 3ik nap utan,bar nem mondonam h konnyen szulte meg meg kicsi sem volt a baba:)ez tenyleg adottsag...remelem nekem is igy lesz,bar en noisebb vonalakat orokoltem:)
Az a poci teljesen normális ennyivel a szülés után, namegplánehogy a 3. gyerek után. A nők 99%-ának ilyen a hasa 9 hónapnyi nyúlás, majd egy hirtelen szülés után - még első gyerek esetén is -, arról meg ne is beszéljünk, hogy a méh nem húzódik össze eredeti méretére 3 nap alatt, tehát gyerek ugyan már nincs benne, ellenben hatalmas anyaméh még igen.Úgy egy hónapig még pont úgy néz ki az ember, mintha 5-6 hónapos terhes lenne. Aztán ahogy a méh visszahúzódik, a belek helyre kerülnek, már a pocak is lapulni kezd - igaz, eleinte még akkor is pettyhüdten, de ezen már tornával lehet segíteni.


süti beállítások módosítása