Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Készpénz vagy (hitel)kártya: L'Oreal vs Essence

2009.04.01. 14:13 - Virgogirl

Címkék: szépség smink loreal kipróbálva essence készpénz vagy kártya szempilla

Őrült lelkesedéssel keresem azokat a termékeket, amelyek nem kerülnek sokba, mégis nagyon jó minőségűek és élvezet őket használni - emellett persze nem tudok ellenállni a drága, elegáns és különleges holmiknak sem... Érdemes-e "versenyeztetni" őket, vagy alapból jobb a drágább, esetleg az olcsóbb éri meg jobban?

Ma a ringben: L'Oreal Extra Volume Collagen dúsító szempillaspirál vs Essence Multi Action szempillaspirál

 

L'Oreal

Essence

Ígéretek

 Extrahiperdús szempillák (persze nem akkora, mint Eva Longoriának a reklámban, mert rajta, ugye, műszempilla van).

Dúsabb és hosszabb pillák

Összetevők

 A legújabb, legkülönlegesebb összetevő a hydra-kollagén

 A szokásos, semmilyen extrát nem fedeztem fel benne.

Csomagolás

Nagyon elegáns, fekete tubus, némi arany díszítéssel. Kellemesen bumfordi.

 Fekete, matt tubus, rózsaszín mintával. Inkább fiatalosnak, mint elegánsnak mondanám.

 Külső és illat

Jellegzetes, kicsit vegyszeres az illata, de egyáltalán nem kellemetlen. Igazi különlegessége a hatalmas (tényleg nagyon nagy), finoman formázott kefe.

 Elég jellegzetes "sminkillata" van, de szerencsére nem túl erős. A keféje - a másikkal összehasonítva - viszonylag pici, de nagyon klassz, sűrű szálacskái vannak.

Tapasztalatok

Szkeptikus voltam vele, de nagyon kellemesen csalódtam:  tényleg jó használni, nagyon szépen hangsúlyoz, csodásan hosszú, dús, szénfekete szempillám lett a segítségével (olyannyira, hogy a pillák "beleütköztek" a szemüvegembe, és kis fekete csíkokat húztak rajta). Az egyetlen gondom vele, hogy óvatosan kell használni, mert könnyen összecsomósodik.

 Ha a L'Oreal kellemes csalódás, akkor ez egy kifejezetten pozitív, feldobódott-az-egész-napom élmény. Dúsít és hosszabbít, hangsúlyoz, de mindezt nagyon természetesen - semmi extrára nem kell számítani, nem lett ötször dúsabb a szempillám, de jó volt viselni, és pont azt adta, amire számítottam.

Ár

3899 Ft

699 Ft

Pontszám

8/10

7/10

Verdikt: Mindkét termék elnyerte a tetszésemet, de... a L'Orealt én ezért a pénzért drágállom, ha hozzácsapok még egy ezrest, akkor már valami "komolyabb" márkát is tudok magamnak venni - ha arra van igényem -, ami legalább ennyit tud. Viszont, válság is van, meg szempillaspirálból (mivel fogyóeszköz) szuper lehet egy olcsóbb variáció is, ezért, bár kevesebb pontot kapott, az Essence-t ajánlom inkább. Ár-érték arány szempontjából szerintem jobban megéri. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr571039764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ez az ajánló a legjobbkor jött, komolyan, épp spirált vadászok. Hol lehet az Essence-t kapni?
Manhattan fehér szemcerkát meg tegnap vettem a múltkori poszt hatására, és meg vagyok vele elégedve.
Szóval köszi-köszi-köszi :)
@furgeszarvas: szia, én eddig csak a Rossmann drogériákban láttam. Egyébként meg szívesen, bármikor :-)

Nem vennék l'Oréal sminket, nem éri meg az árát.
Akkor már inkább Dr. Hauschka, vagy a DM-es Alverde sminkeket is érdemes kipróbálni, mondjuk pont a szempillaspirálról nem tudok nyilatkozni.

Az a reklám meg hülyének akar nézni, szóval pláne dühös vagyok! :-)
kieg. a DMes Alverde igen kedvező áron van. :-)
Dr. Hauschka nem annyira, de sztem pont ez a l'Oréal kategória illetve a Virgo által írt + egy ezres.
@Scala: igen, igen, de én nem pont erre gondoltam. Dr. H "speciális" dolog inkább... De ha ehhez a 3900 Ft-hoz hozzáteszel még valamennyit, akkor kaphatsz Clinique, Estee Lauder cuccot simán.
Egyébként az Alverdére régóta fáj a fogam, de hát így munkanélküliként... (egyébként, ha valakinek van fölös pozitív energiája, az küldheti, mert megpályáztam egy nagyon szuper állást...)
@Virgogirl: megy az energy, érzed már? :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
@Virgogirl: Igen, értettem, hogyan értette, kedves! :-)

Én lélekben a dr. Hauschkara kattantam most. :-D

Írok neked mailt! :-)

Már meg is írtam, van benne egy csomó eltés, bocsi. :-)
@Virgogirl: Ja, ő is nálam tanulta :)
@Scala: nekem van a sima zöld spiráljuk, az hétköznapra nekem teljesen oké. Szépen fel tudom vinni, nem ragad, de oltári nagy pillákat nem csinál, így bulira, alkalomra más kell. Viszont már lehet kapni 2 új fajta Alverde spriált is, a héten láttam éppen, de kibírtam, hogy megvárjam, míg elfogynak amik vannak otthon. :)) Az egyik szétválasztó spirál,szilikonkefés, a másik pedig hosszító,dúsító két végű, duplakefés vagy minek hívják. Egy próbát majd megérnek mindenképpen, mert Alverde imádó vagyok, csak nem tudom, melyikkel kezdjem.
@Virgogirl: Hajrá,hajrá, csak határozottan, önbizalommal telve indulj neki, és menni fog! :) Milyen állás, azt szabad tudni a kíváncsiskodóknak?? :)
@Gemini: szia, egyelőre még titkos, de annyit elárulhatok, hogy menne... :-D Egyébként már 2 interjún túl vagyok, csak dönteniük kell.
@Virgogirl: Szorítok, hogy Téged válasszanak!! :)
@Virgogirl: Kicsit drága, de szuper. Az Estée Laudernek van a szempillaspirál alá vihető alapozója. Na azzal + a spirállal szuper a hatás.
Virgo, én azt hittem, Te neked ez a munkád, hogy szépségtanács rovatod van. Azt hittem ezért fizetnek Neked. :) Vagy ez csak hobbi? Vagy én vagyok nagyon-nagyon naív és butuska?
@cicómicó: nem, sajnos nem ez a munkám, pedig nagyon örülnék neki, ha ezt csinálhatnám rendesen pénzért (bááár... lehet, hogy berakok egy paypalos-támogatós becsületkasszát a linkek közé ;-)
Nekem most épp ilyen l'Oréalom van, és meg vagyok elégedve vele:-) Szép, dús pillákat csinál:-) A reklámján én is ki vagyok akadva, nagyon nagyon feltűnőek Eván a műszempillák
@Virgogirl: szurk szurk:-)
Képzeld Virgo, nekem is Essence pillaspirálom van, csak Magic Design típusú. Én szeretem, volt már jobb is, de az áráért teljesen jó.

Egyébként még a Müllerben lehet kapni, de az Bp.-en nem tudom van-e. Vidéken az Aldik környezetében van. Nagyon szeretem, olyan, mint a DM csak 5x akkora. Nekik is vannak saját márkás termékeik, amik nagyon jók.

Virgo: én is szurkolok, biztosan menni fog, mert tudom mire vagy képes. Pozitív energiát adjon, hogy anyukám is talált munkát. :-)) Úgyhogy menni fog az.

Más: Muradról is írok majd.
Pusz
@Lisanne: Pesthez legközelebb Müller bolt a Ferihegy Market-nél van. BKV-val a 200-as busszal kell menni a Ferihegy 2. reptér felé. Jó nagy a választék a Müllerben (és igazi parfüméria illat lengi be) , bár egyáltalán nem olcsó.
Budakeszin is van egy, Aldi mögött, Tesco és McDonald'snál. Én abban jártam. Macskakajájuk is van, és tényleg parfüméria.
Megnézem majd magamnak ezt az Essence-t ;-)
@cicómicó: köszi, én otthon (vidéken) voltam. Tudom, hogy Pesten nincs a belvárosban.
az essence- es cuccok legtöbbje tényleg nagyon szuper! nagyon olcsón ki lehet fogni dolgokat, a szemhéjpúderek például nagyon jók, erőteljesek, felkenve is pont olyan színűek, mint a palettán... a szájfények szintén nagyon jók, sokféle, szebbnél szebbek. a körömlakkokról is ódákat tudnék zengeni, a legjobb a fekete, olyan magasfényű, hogy megnézheted benne a tükörképedet :D
@tündérbogyó: hehe, látom, mész szépen sorba...nagyon helyes, örülök neki, hogy találtál magadnak elég olvasnivalót.


süti beállítások módosítása