Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Katie Price

2009.03.25. 17:16 - Virgogirl

Egyszerűen nem tudom felfogni, miért kell Katie Price-nak, azaz Jordannek így öltöznie. Szegénykém, ő az ízléstelenség élő szobra... legszívesebben az egész képet kikockáznám (pedig szerintem kifejezetten szép arca van). Ráadásul ezek a fotók a GYEREKRUHA-kollekciójának a bemutatóján készültek.... nem tudom, miért kellett beleszuszakolnia a hatalmas melleit egy bébiösszeállításba. Borzasztó, egyszerűen borzasztó.

0/10

Ehhez képest Scarlett Johansson fekete csipkeruhája, natúr szatén cipellője, glamour-os frizurája és vörös rúzsa olyan, mint egy korty víz a sivatagban. Kifejezetten üdítő látvány.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr521025228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Scarlettnek itt nagy a feje, Katie P. szeme olyan karikás, hogy az alapozó alól is látszik.az meg, hogy gyerekruhában van... :D
jellemzően az IQ light nők képesek egyébként bársony melegítőben flangálni.
@gallianori: igen, lehetőleg valami viccesnek szánt felirattal a hátsó felükön, pl. sexy baby vagy ilyesmi. A szőr feláll a hátamon tőle

az a vicc,hogyha lemosnák jordan fejéről a sminket meg normális ruhába bújtatnák,akkor egy szép nő lenne...de így!mint egy ócska utcalány pizsiben és kedves kis pónikkal.....
scarlett nagyon csinos,minden jól van összeállítva,csak a csámpázásról megfeledkezhetne....biztos nagy 42 lába van azért csinálja :)
Scarletnél ez a cipő nagy hiba, olyan szép lett volna egy egyszerű fekete (vékonytalpú) körömcipővel
@gallianori: Egyetértek, tényleg olyan nők flangálnak bársony melegítőben. :-D

Nekem Scarlettből csak a ruha tetszik, és a cipő. De nem együtt.
Itt is leírom megállapításomat, Scarlett egyre rosszabbul fest, amióta férjhez ment.

Jordan gyakorlatilag értékelhetetlen, de egyetértek a pontozással!
Nem jön be Scarlett barna haja..vagy 10 évvel idősebbnek tünik tőle szerintem.Szőkén olyan szexbomba volt..így meg olyan csoffadt vagy nem tudom egészségtelen és uncsi.
Jordan uhhh...gázos, mint mindig

Scarlett sem tetszik ezen a képen, öreges:-S
Scarlett szőkén sokkal szebb, Jordannak egyébként szép feje van, de ez a megjelenés nagyon pocsék. Viszont a türkizszinű szemcerkája nekem tetszik.
@cicómicó: Nekem nem tetszik az a szemcerka, túl csillámos, túl erős egy melegítőhöz!!!
@Scala: Nem melegítőhöz hordanám. Egy farmerrucihoz paszolna.
@cicómicó: Nekem az vele a gondom, hogy a szocializmusban volt ilyen szemcerka (csak ilyen volt), és a lengyel, cseh és magyar nénik a gyerekkoromból ilyennel riogattak. És nem állt jól senkinek!!! (Anyu külkereskedelmi területen dolgozott.)
@Scala: Azok azért nem voltak ennyire türkizszínűek. Máskülönben, ha megy a szemszínhez (az enyémhez menne) ,miért is ne. Végülis retró időszakot élünk.
@gallianori: upsz, nekem is van bársony melegítőm! :DDD Viszont hosszúnadrágos, és nem rikító színű, és semmilyen felirat sincs a seggén! Akkor ugye kevésbé vagyok iq light?! :DD Egyébként meg tök puha, és kényelmes!!!
@Gemini: Nekem is van, sötétkék. És hosszú.
És nem szégyellem, de inkább itthon viselem. :-)
És nem sminkelek hozzá, mint állat! :-)
Na ez a difi! ;-)
@Scala: Jaa, én se dobom fel magamra a fél sminkkészletemet. :)
@Gemini: gondolom, h kényelmes. én hatodik osztályos koromban hordtam indigó bársonynadrágot.

de 2009-ben, két X-szel a hátam mögött már csak zárt ajtók mögött lennék képes rá. (túl sok negatív asszociáció ragadt rá az idők folyamán.)
netudom hallotátok e már Jordant nyilatkozni vagy beszélni, de nem az az üresfejű lotyó akinek látszik. nagyon jófej, és van humora, az más kérdés, hogy néha túlzásba viszi az öltözködési stílusát:S
@Virgogirl: A Gaga is 'okos, értelmes'??? :-DDD
@Scala: abban a pillanatban, hogy kivetkőzik magából ;-), igen
@Virgogirl: Óh. Meg vagyok döbbenve. :-)))
najó hát azt azért nem mondanám hogy okos :D
de nem az a parishiltonos buta liba.
@tinsley: nem mondta szerintem senki, hogy buta...


süti beállítások módosítása