Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Catherine Zeta-Jones

2009.03.07. 21:39 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

Valami bajom van Catherine Zeta-Jones-szal, de nem tudom megmondani, hogy micsoda. Kellemes jelenség, szépen ki van sminkelve, a ruha is elég jól áll neki, a kiegészítők is harmonikusan vannak összeválogatva, de valami miatt egyszerűen nem az igazi.

???/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr50988198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Az a baj, hogy közönséges, nem?
...vagy talán az, hogy ebben a ruhában nincs nyaka, a lába túl vékony a felsőtestéhez képest, vagy a felsőteste vastag a lábához képest, illetve, hogy az arcán az alapozás valami rettenetes..? :)
egy ideje történt vmi az arcával, főleg az orrával, és nem olyan szép, mint régen.
tényleg pocsék az alapozás..:S mintha leizzadta volna azt a több tonna alapozót és púdert kb.
sztem a ruha nem áll jól neki, kövéríti, összenyomja.
vmi eltorzult az arcán szerintem is, lehet egy rosszul sikerült műtét. nagyon el is tűnt mostanában, nem tudok róla hogy forgatvna. a zorro-ban vmi istenien nézett ki.
állandóan tiszta ragya a bőre, fura a hasa is, nem tudom mi van vele.
Lehet csak a vaku miatt, de a ruha olyan ezüstösen csillog. Alatta meg sárga van. Nekem ez nem passzol. A sima arany-sárga jól nézne/nézhet ki rajta. Vaku nélkül.
olyan mintha fel lenne puffadva...a felső képen kifejezetten meghízott, malac feje van, egybe van a nyakával, nem szép...a második már jobb...de tényleg vmi miatt megváltozott a feje. pedig szép nő, még az ízlések és pofonok c. filmben is szép volt legutóbb
Uhhh mi történt vele? :-S Az arca fel van puffadva, a felsőteste is pufi, a lábai szépek, de aránytalan az egész teste:-S A sminkje még jó is lenne, ha az alapozó nem folyna le...
Tisztára krumpli feje lett. A haja túl sötét, de szép.
Csak a Zorroban nézett ki jól sztem... A lábai valóban meglepőrn vékonyak a felsőtesthez képest, ez mondjuk jó.
Nagyon öregszik ez a nő, be is vallotta, hogy nem kap annyi lehetőséget Hollywoodban, ezért is költöztek... valami Karib-tengeri szigetre.

Fénylik a feje... komyolan sztem klimaxos, hormonzavarok, hízás, és eltorzult arc.
Másik variáns: terhes (de ezt kevésbé tartom valószínűnek).
@Hangkert: igazad van, így úgy tűnik nem passzol a cipő.

Szeretnék frissebbnek tűnni, ha annyi leszek, mint ő.
A hajminősége és ez a frizura azért kéne, bár másmilyenre festetném. ;-)
@Persephone01: és tényleg közönséges a feje! Igaz.
nekem nagyon kutyafejű lett,pedig olyan szép nő volt....sokkal turcsibb az orra,mint régen,meg valahogy megváltozott az arc szerkezete!a smink ezen csak ront...a szemhéjpúder nagyon nem klappol...
a ruhában meg egy tönk vékony lábakon....ó jaj
"Le van lakva"...nyúzott az arca és lóg a melle. És a ruhában se dereka, se csípője, se semmilye..nem tetszik. Vegye fel a ruhát Angelina:)
@theba: Kutyafejű :-D.
A turcsibb orr nekem is feltűnt...
De már a szülések óta rosszul néz ki szerintem...
Ennek a nönek pár éve még remek alakja volt, kicsit teltebb az átlag hollywoodinál, de igen formás. Szerintem a lábát 'lezsírszívták' az arcát pedig feltöltötték. A végeredmény ijesztö. Kár.
@almonda: Aha, szóval hozzányúltak a lábához, igen! Ez lesz az, mert vastagabb volt.
Az arcfeltöltés siralmasan ronda vonásokat kölcsönözött neki sajnos. Igazad lehet, ott is hozzányúltak. Nagyon is.
Nem jó a sminkje, pufi a feje, a lába túl vékony a fejéhez, és felsőtestéhez képest, olyan furcsa az egész.
Virgo, nálunk nem tört be ablak, de félelmetes hangja van a szélnek, és a bőröm+ajkam nehezen viseli... :-(
Komolyan ijesztő lett szegény. Almondával egyetértek. Ilyen borzalamasan is lehet öregedni? FÉLEK!!!!!


süti beállítások módosítása