Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon extra: Scarlett Johansson

2008.12.10. 13:01 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

 Bill Blass ruhában. Megközelíti a tökéletest (talán a fülbevalójával nem vagyok annyira megelégedve, de ez a legkisebb bajom).

9/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr12814894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A ruha tényleg szép, de mi az a matrica az alkarján? Ja, és kicsit csálén állt meg. Mennyire más ezzel a hajszínnel!!!!
Nem matrica, tetoválás. Kicsit tényleg hülyén áll, de nem találtam jobb képet.
Nagyon csinos, kár hogy csámpásan áll :o), de annyira bírom ezt a nőt!!
nem tetszik ezzel a lenyalt, hátrafogott hajjal, pedig csípem egyébként
nem tetszik valamiért...a ruha sem igazán, de a haj, lábtartás, tetkó sokat rontanak.
a ruha nagyon szép,főleg az alja tetszik a muszlin(?) anyaggal,meg jó az öv is,ha csak a ruhát nézem akkor 10/10.
a cipő is jó,de lehetne jobb is,például én egy piros topánt vállaltam volna be,csak ne lenne csámpás.
a feje nem jó,nagyon előnytelen(ált.mindenkinek)ez a túlzásba vitt lenyalt haj,meg én inkább a szemét hangsúlyoztam volna,nem a száját,mert így kicsit ufo feje lett.
Ez a beállás...nagyon vicces! :D (vagy inkább szomorú?:) ) A ruha picit abrosz-függöny beütésű, de a fekete-fehér elgondolás jó és tetszik, hogy nem vett nyakláncot hozzá. A tetkó valami lemoshatós, rágóhoz csomagolt rettenethez hasonlít, de ha pozitív akarok lenni, még mindig jobb, mintha a felkarja-válla lenne televarrva.
Jó ez az élénk rúzs. Más arcát mutatja.
ok a kacsaláb tényleg nem túl elegáns,de ő mindig így áll, valószínűleg nem nagy barátok a magassarkúval (én se tudnék).
ez a haj tényleg béna, ha kezd vele valamit, akkor 10-es
de a mellei legalább most nem tűnnek olyan obszcénül nagynak ;)
Az tetkó-matrica dolog tényleg a rágókhoz adott lemostható dolognak látszik. Remélem az is.
Én nem tolerálom a tetkó dolgot pláne nőkön, mindig arra gondolok, hogy majd mit szól hozzá, mikor az öreg testen összeaszalódva lesz látható. Különösen a dekoltázsra tetovált óriás motívumoktól fordul fel a gyomrom. (Elnézést, kibukott belőlem a tetkó-ellenesség) Bocsi
Nagyon csinos, az összképen csak a tetkó és a csámpás lábtartás ront :-)
A ruha nagyon tetszik, a cipővel sincs bajom, de a hajával annál inkább. Töredelmesen bevallom, nekem szőkén tetszik jobban (arra is szavaztam), és ez, ami a fején van, kritikán aluli egy ilyen ruhához. Miért nem csináltak neki egy jópofa francia kontyot? Vagy loknik is elfértek volna a csupasz vállon...
A tetkókat én is gyűlölöm!

Nagyon tetszik a ruha, a cipő, és úgy áltaában véve a csaj is. Egyetértek Virgoval! :-)))
Nagyon Paris Hiltonos a beállás :D
A haja nekem sem jön be, nagyon lenyalt, de amúgy 10es.
Nem értem, mi bajotok a tetoválásokkal, mondjuk ez speciel nekem sem tetszik, magamon ilyen színeset nem viselnék el, meg olyan pici, hogy nem is látom mi a fene az... valaki tudja mi az?
Az sokkal csúnyább volt amikor septumot hordott, de azt szerencsére már kiszedte. A tragusa, viszont szerintem nagyon szép és finom. De ezen a nőn szerintem még egy tágító is nőies és finom lenne ;)
Ha valaki esetleg nehezebben értelmezné Faith_Gunn hozzászólását: a septum az orrbavaló piercing, a tragus pedig a fülben, a hallójáratnál lévő. Jól mondom?
A tetoválása pedig egy felkelő/lenyugvó napocska-szerűség.
Fúúú, köszi a magyarázatot, mert ez nekem nagyon nem volt tiszta. :-)
:DDD
Bocsi, nagy rajongója vagyok a testmanipulációnak, eszembe sem jutott, hogy valaki esetleg nem értheti :D
Igen Virgogirl, jól mondod.
Az a napocska izé nem tetszik, mintha egy ovis csinálta volna... egy ilyen bombanőre valami sokkal bombanősebb illene, de persze nem seggagancs az kicsit sem elegáns.

Seggagancs alatt azt a fajta nonfiguratív csicsás ábrát értem, amit plázacicák hordanak a valaguk fölött, figyelemfelkeltés céljából jól kilógatva. Egy híres pornoszínésznő hozta divatba.
Szinonimája: ribancrendszám

Remélem most más érthetetlen dolgot nem írtam :D
A seggagancs nagyon találó elnevezés
Én szívesen viselnék tágítót, ha tudnám, hogy "vissza lehetne csinálni" a lyukat. (: (Titkos favoritom Chester nemtomki a Linkin Parkból, a kevésbé titkos Milo Ventigmilia mellett.)
Chester Bennington :) Nagyon szeretem a hangját, csak mostanában ez a mentsükmegazemberiségetmegaföldet stílus nem jön be.
Kedvencem tőle a System, ami nem LP szám :)
www.youtube.com/watch?v=kQPwBjL8WNQ
A videóban az ellenállhatatlanul jóképű Stuart Townsend szerepel.
Nem tudom, lehet, hogy mindenki ismeri.
És ha tetszett; akkor nem titkos kedvencemtől Jonathan Davistől ugyanennek a számnak az eredetije :)
www.youtube.com/watch?v=PA_RC9O77U8

A fültágítórol meg annyitt, hogy elméletileg 6-8 mmig még nem marad úgy, ha megunod. De nagyobb tágítótól már marad a segglyuk-effekt. Bocs nem tudok rá jobb szót, gondolom érthető :D
De minden ilyen dolog annyira emberfüggő, hogy lehet, hogy a te füled már 4 mm után úgy maradna.
Olyan mint a scarification ami valakinek nagyon szép lesz, valakinek meg teljesen eltoruzul a mintája :S
Én ezért nem merem megkockáztatni... a fülem meg 1 napig sem bírja a fülbevalót, agy tágítótól vsz. megőrülnék.

Scarification: hegtetoválás. A bőrbe szike segítségével vágott minta, esetleg nagyobb bőrfelület lenyúzása.

Eléggé elkanyarodtunk :DDD
Lényeg, hogy Scarlett ruhája és maga a hölgy is gyönyörű, nem csoda hogy ajkai Katy Perryt is megihlették :D
Faith, most nincs időm írni, de röviden:

A scarif. rettenet, mint eljárás, de láttam már nagyon szép dolgokat! (Magamnak sosem csináltatnék.)

A Bennington meg benne van a memóriámban, csak mindig bizonytalan vagyok Natasha Bedingfield miatt. ((: Mindig attól tartok, hogy véletlenül összegyúrom őket, azt meg nem szeretném.
Nekem egy ilyen ruha, mint Scarleté, kell!
Miért nincs egy tündérmójára tehetséges varrónő aki ezeket lekopírozza? :-D
Mert Bill Blass nem biztos, hogy a megengedthető kategória...
Amúgy apropó tervező: Náray Tamás alkotásaiból egy kicsit kiábrándultam... Sokkal kevésbé elegáns, letisztult, mint amikor megnyitotta azt a szalont.
Na mindegy, csak eszembe jutott.


süti beállítások módosítása