Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikons of the day: hölgyek ezüstszürkében

2008.12.04. 11:42 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

 

 
 

 Alapvetően mindketten tetszenek, kisebb problémáim vannak, de most jó hangulatban vagyok, és szemet hunyok ezek felett.

Kidman egyébként Stella McCartney ruhát visel.

 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr79803594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hobbijogász 2008.12.04. 11:52:56

Szörnyű az a frufru, szörnyű...

Hobbijogász 2008.12.04. 11:54:30

Ja hát és Nicole Kidmannél az a négy centi lenövés... vagy ez a legújabb trend?
Most sokkal jobban néz ki, mint korábban...
Szerintem teljesen jó itt az a frufru. (: Nekem inkább a szürkés fehér-szőke hajszínnel van gondom, viszont ezzel meg nemcsak itt. Olyan, mint a koszos hó. :S
Brutális Aguilera hajszíne, egyetértek! :-(

A lenövést nem értem, ha ternd, elég gagyi...

Amúgy nekem a ruhák nem igazán jönnek be...
jééé, karácsonyi lett a háttér, de jóóó!!! :)))
Ja, engem is elkapott a gépszíj...
Nekem a Nicole ruhája nagyon tetszik, de már úgy néz ki, mint egy öregasszony. A lenövése még hagyján...
nicole ruhája és cipője nagyon szép,olyan egyszerű,mégis jó,de a haja az nagyon fura,ősz a lenövése?
x-tina elég hullámzó teljesítményt nyújt, a ruha egész jó(hozzá képest),de a haj és a smink brutál-szerintem a szemeit megműttette,olyan ufos az első képen.
a cipőt meg nem értem a ruha színével nem harmonizál.
Nicole okés, Christina rettenet. Szegény sosem volt egy matyóhímzés, de ez a haj még tovább ront rajta.

A McCartney ruha bejön, Christina-é viszont egyáltalán nem.
Nicole nagyon tetszik, a második képen még arcra is helyeske, de kopaszodik? Vagy csak én látom oldalt ezt?

Christina nem annyira rossz ebben a ruhában, de a feje... Ez a fehér haj, ami arcnál alapozószínű...
Nicole lenövése tényleg elég szembetűnő... :S De engem a cipője kompenzál a dolgokban. :D Christinának meg mintha kicsit rövidre sikerült vna a frufruja...
Nocsak, Nicole Kidman öregszik :o Amúgy aranyos, a második képen olyan kis huncutkás :D

És tényleg "trend/i" lett a lenövés :-/

Összességében azért lehetne sokkal rosszabb is, szóval... :)
Nicole melle senkinek nem furcsa?? Nekem igen....
Asztrid, de, már kezdetektől!!! :-D
Szerintem Nicole most nagyon helyes, pedig az utóbbi időben nem tetszett, mindig olyan merev és boldogtalan arcúnak láttam.
Nicole nagyon tetszik, egyedül csak a lenövésével nem tudok megbarátkozni. Christina inkább az elmegy kategória, haj és cipő szörnyűséges szerintem :-) Virgo jó a háttered! Imádom a karácsonyi hangulatot :-)))
Rájöttem Kidman lenőtt hajának logikájára! Mert van benne. Fixáljátok csak a közeli képet!

És akkor elárulom, azt a kis adalékot, amit a fodrásznál vagy a fogorvosnál olvastam valami nagyformátumú pletyilapban! :-D
Christina: a frufru, a smink nekem bejön.
úgy derékig OK, utána jönnek a gondok .Milyen széles csípője! Eddig nem tűnt fel, ha most igen, sztem nem előnyös a ruha.
Nicole: Pedig bírom, mint színésznő, de olyan gáz. Szegény, olyan nagymamás az arca. A ruha rendben, Jó, hogy le nem esik a cipőjéről. Valóban, a mellnél átlátszó, és valószerűtlenül kerek.
nem tetszik, hogy látom Kidman melltartóját/fűzőjét...
Christina hónalja meg pff.
Scala áruld el :-)))
Szia Candy,
azt olvastam, (egy közeli barátnő mesélte az újságíróknak :-D) hogy Kidman a Cruisetól való válásakor kezdett el totálisan öregedni, azelőtt három hetente festette a lenövéseit, hogy ezt titkolja, takargassa. Gyakorlatilag a haja 90-95%-a ősz.
Sunday Rose megszületése óta a baby körüli teendők annyira lefoglalják Kidmant, hogy nem foglalkozott a hajával, és elég látványosra sikeredett a lenövés. Nos úgy veszem észre nem bánja, csak a tövét festette most be, egy-másfél centisre, és maradt az az öt cm-nyi ősz csík, mint design elem.

A közeli képen látszik jól.

Ezzel lehet, hogy emberinek, természetesnek akar tűnni, lám-lám őt is felemésztik az anyai tennivalók. Ésegy kis szurkapiszka Tom Cruisenak, ami ugye mindig jól esik... ;-)
jav. ott az elején: nem öregedni, hanem őszülni! :-)))
Köszi Scala! :-) Tom megérdemli :P :-DD


süti beállítások módosítása