Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Kell-e Eva Longoriának alakformáló fehérnemű?

2008.11.19. 20:51 - Virgogirl

Címkék: fotó elmélkedés híresség fehérnemű

Eva Longoriáról egy partira menet készült a fenti, nem túl előnyös kép: látható, hogy a színésznő alakformáló fehérneműt visel szűk fekete ruhája alatt (pedig szerintem nem lenne rá szüksége...)

Két dolog merült fel bennem ezzel kapcsolatban: etikus-e ilyen képeket közölni egy hírességről (mert ezzel demisztifikáljuk a jelenséget); illetve kell-e a nőknek ilyen, vagy bámilyen alakformáló fehérnemű - vagy ez "csalás"?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr59778494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Túlnyomorészt férfi kollegáim ezt óriási csalásnak tartják (mint a szivacsos és szilikonos cicifixeket is) :D
A túlnyomorészt viccesebb szó :-D
Mostanában nem vmi csontkollekció,ami szerintem egészségesebb és csinosabb is.Lehet nem fért bele a 32-es amerikai "konfekció" méretbe, csak ilyeen Bridget-es bugyiban:-))))
Ez a nő rohadtul kiábrándító:
Már többször láthattuk, hogy smink nélkül rettenetes, most meg még az is kiderül, hogy karfiolsegge van.
Bár én soha nem bírtam...
Faith_Gunn :-DDD

A nagyon vékony kolléganőm is varázs harisnyanadrágot hordott. Pedig 170 cm-hez 49 kg volt... Ez valami biztonságérzetet adhat, azokon a napokon, amikor "kövérnek" érzi magát! :-D
A haja viszont tetszik itt! Ez a frizura ál neki a legjobban sztem. :-)

És a ruha is szép! Elfogadnám! :-)))
a plasztikai alakformáló műtétek után is ilyet hordanak, nem?
a mai amerikai sztárokon már nem nagyon lehet mit demisztifikálni, egy nagyfelbontású paparazzi-fotón minden látszik. meg az összes heti pletykalap rendszeresen lehoz ilyen összeállításokat, 'melyik celebnek löttyedtebb a segge/melle', minden második hónapban 'hű de rondák smink nélkül' stb
szerintem úgy volt vele, hogy ártani nem árthat, mert a szatén különben is veszélyes anyag, a legkisebb hibát is kihozza.
nincs abban semmi, ha ilyet viselnek, nyilvánosság előtt mindenki jól akar kinézni. most lebukott, de ugyanúgy fel fogja venni máskor is.
Egy ismerős mesélte, hogy Kanadában a konditerem öltözőjében rengeteg nőt látott alakformálóban.
Ott ez sokkal elfogadottabb/elterjedtebb, mint nálunk.
bocsánat, és ha nem alakformálásért vette fel az alsóneműt, hanem azért, hogy a ruha a helyén maradjon, és ne csússzon fel? vagy unja a paparazzikat, akik villantásra mennek? hm?:)
Krizzta, jó ötlet, de szerintem ez a ruha elég hosszú, és viszonylag bő ahhoz, hogy ne csússzon fel.
naivan arra gondolok, hogy ez nem alakformáló, csak lábvédő. mint a kosarasoknak a kézvédő. nagyon irreális?
lehet, hogy megsérült... vagy trombózisa van...
nem tudom, de egészségügyi dolgot érzek a háttérben.
Noori, nem találkoztam ilyen információval, de ha ez van a háttérben, akkor innen is jobbulást kívánok neki! :-)
ha valóban alakformáló a cucc, akkor mi a következő? Gigabugyi?
Amerikában ez a súlyprobléma úgyis ott lebeg a levegőben, szóval ha le is bukott, simán előnyt tud belőle kovácsolni. más kérdés, hogy ez enyhén presztízscsökkentő lenne.
én egyébként sem értem, hogy tud sejtelmes lenni egy "biciklis nadrág" egy selyem ruha alatt...
polynak igaza van! És shame on me, hogy nem gondoltam erre!!!

Zsírösszetörés és leszívása volt a kényes területen, most hat hétig muszáj ebben lennie! :-)

Egyre kevésbé bírom Longoriat... És szerintem nem is álompáros a férjével.
Szerintem meg az a csalás, hogy nagyon sok ember, aki látja Eva Longoriát, vagy bárki más nagyoncsinos nagyoncelebet nem akar tudomást venni arról, hogy a fent említett személyek azért csinosak, mert ez a foglalkozásuk. És hogy stylistok, fodrászok, kozmetikusok, divattervezők, edzők, dietetikusok és orvosok hada áll mögöttük azért, hogy egy-egy partin, filmben, fotózáson szépek legyenek. (Ja, és ne feledkezzünk meg a világításról, fotósról és a fénykép retusálójáról sem (ha van), ők is nagyon sokat hozzátesznek a megjelenéshez.) Hogy a maximumot nyújtsák, mert ez mind benne van a maximumban. Igen, az alakformáló alsónemű is, meg a plasztikai sebész is, meg a személyre szabott diéta is stb, stb, stb. Egyértelmű, hogy az ilyen és az ehhez hasonló megjelenésekhez ezeket mind bevetik, néha lebuknak, de nincs semmi abban, hogy ilyeneket hordanak, nekik ez a dolguk. Ha nem hordana ilyet arról cikkeznének, hogy tehénen a gatya... Egyébként meg ízlés és hozzáállás kérdése, hogy kinek mi tetszik egy képen vagy babán (mert számomra pl E. L. "csak" néhány kép, hiszen nem ismerem, nincs vele kapcsolatom, nem tudom, milyen valójában.). És más kérdés az is, hogy mi tetszik a Kedvesen meg az utcán, meg a szomszéd lányon, tudni kell a képek mögé látni és akkor helyén lesznek a dolgok.
Ja, még annyit, hogy amióta a munkám során néha nagyokat fazonírozok photoshoppal (általában nem embereket retusálok, bár tudnám azt is csinálni), azóta még kevésbé hiszek ezeknek a sztároknek, akárhogy is néznek ki, és nem is nagyon érdekelnek...

A blog egyébként nagyon jó, én csak véletlenül keveredem ide, de örülök neki, meg ennek a posztnek, a kérdéseivel együtt.
Épp Raffaellot falok, most ezt a képet intő jelnek kéne vennem? :-S :-D
zs, nagyon jókat írtál!
És valóban nem árt észben tartani, mi ezt itt tudjuk. ;-) Szerintem a törzsgárda feltétlenül... :-)))

Frances, annak nagyon veszélyesen rossz a zsír-édescukor összetétele, egyet javasolok max. Hacsak nincs valami nagy-nagy alkalom ma! :-D
Scala, köszi, ezt észben tartom! Anya kapta, nincs alkalom, csak olyan nehéz egynél megállni :( És még ilyen bugyogó-gatyóm sincs :( :DD (de amúgy nem ettem többet, eldugom a maradékot)
Rendben! :-)))
Katie Pricehoz írtam további diétás tanácsokat.

Én fogok venni ilyen EL bugyogót, Wolfordnál szokott lenni ilyesmi, ugye? :-)
Olvasom :)) Komolyan mondod? ha vársz még vele, akár 2009 nagy befektetése is lehet! :D
Noori, :-)))
Azért nála kevésbé meglepő, nem az a kimondott fitness lady. ;-)


süti beállítások módosítása