Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day extra: Beyoncé

2008.11.19. 12:38 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség

A Morticia Addams ruha még csak-csak, de sokkal érdekesebb szerintem a hatalmas Chanel gömb a fülében. Nem mondom azt, hogy rosszul néz ki, mert jó a sminkje, szép a körme, kellően visszafogott a ruhája és izgalmas a kiegészítő, amit választott, de valahogy mégsem "jön át".

???/10

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr19777619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

és egyáltalán nincs ekkora melle...Virgo, nagyon sokat foglalkozol Bee-vel...:-)
Virgo! Foglalkozz csak sokat Bee-vel. De az hogy lehet, hogy az alakját ennyire változtatja? Itt most nagyon jó az alakja, múltkor meg még feszült rajta minden. Ha ez a ruhától van, nekem is kell egy! A fülbevaló elég durva! A melle meg szerintem a melltartóbéléstől lett nagy.
sztem az egyensúly megvan. nem rossz ez.
Igen, mert mindig van olyan, akit nagyon felkapnak és baromi sokat fotóznak, én meg ugye, abból tudok válogatni (így is egy sor dologról le kell mondanom... meg egy sor dolgot figyelembe kell vennem, amikor képet teszek ki) Bee-babynek mostanában jön ki az új lemeze, úh elég sok helyen ott van...
Egy újgazdag (erre utal a drabális Chanel logós fülönfüggő, kínzószerszám), 48 éves nőt láthatnak a tisztelt olvasók, akinek mellét azért szivacsozták körbe, hogy optikailag elterelődjék a szem a hastájéki hájról.

Köszönjük megtisztelő figyelmüket!
Scala :-D

Nekem tetszik... A Chanel fülbevaló is, bár Chanel ide vagy oda (hiába a kedvencem) ezt nem viselném, de neki szerintem jól áll!
Virgo: aranyos a sok kérdőjel :-D
Scala, ma vicces napod van? Nekem nagyon bejön a humorod...:)
Azta mekkora melle van..
A mellét figyeltem a legkevésbé ;-)
Scalaval értek egyet.
Aki egy ilyen gusztustalanságota fülébe aggat, azt csak azért teszi, hogy megmutassa: Nédda'már nekem telik Chanel malomkőre, neked meg nem.
Vagy csak szinplán ennyire ízléstelen.

Mellesleg az a régi videoklip jut róla eszembe, amiben egy pasas énekelt-táncikolt középen, míg a háttérben erősen sminkelt lenyalt hajú hölgyikék zenészeket imitáltak. Meg nem mondom ki volt az.
Ennek a nőnek is volt egy hasonló klipje, csak még az előbbit körüllengi a nyolcvanas évek bája, az övé simán ciki volt.
Robert Palmer volt az, de annak a klipnek pont az volt a célja, hogy az ellenkezőjét terjessze:)
Faith! Ha már legyártotta a Chanel ezt a fülbevalót,hordja Beyonce, a stílusától nem idegen.
olyan zombi a mosolya így közelről.
mondjon bárki bármit nálam ez a ruha 10/10,nagyon az én ízlésem-és bármit csinált magával jól is áll rajta.
a sminkje is ízléses és pont jó!
DE MIÉRT KELLETT A KÉT CHANEL KARÁCSONYFADÍSZ A FÜLÉBE???????
Beyonce-az a fára való!!!!!!!!!!!! :)
Mondjuk egyszer nyilatkozta, hogy azért hord ilyen feltűnő fülbevalókat, mert így eltereli a figyelmet az elálló füleiről... az abszolút sikerült :)
nekem sosem jön át Beyoncé stílusa =D
Rájöttem, hogy azért is védem a fülönfüggőt, mert vintage darab! :D
Cicómicó, Faith_Gunn, köszönöm szépen! :-)

theba nekem a ruha és ez a haj sem. Smink + körmök elmegy.
Helyesbítek, körmök sem. A forma nem jó... és a szín a rúzshoz nem tökéletes, mert a szájfény jóval világosabb...
Áááááá sz*r az egész! Pardon. :-)
Nekem is tetszik ez a ruha, és a sminkje is szép:-)) A fülbevalók is jók, bár nem viselném őket:-)
Candy

Szia! Végre valaki velem ért egyet! :D

Jössz majd hozzám is? (olyan régen voltál... hiányzol! :o) )


süti beállítások módosítása