Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikons of the day: Gwyneth és Catherine

2008.11.05. 11:25 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség hit&miss

Gwyneth Paltrow ruhája egyáltalán nem tetszik - csinos lenne, ha nem fehér bugyi és melltartó lenne a fekete csipkerész alatt -, a cipője még annyira sem, az ékszerei és a sminkje viszont jól sikerültek.

Szerencsére itt van nekünk Catherine Deneuve, aki elegáns és vonzó, még mindig. Kérdés: miért kell a Birkinnek mindig nyitva lennie? Ez valami íratlan szabály?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr34751088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gwyneth

Ezt a bokacsizmácskát szerintem inkább nadrággal lehet stílusosan viselni... ;) A fekete fehérnemű jobban mutatott volna. Valóban... ;)

Catherine

Annyira stílusos, annyira szép még mindig. Imádom!
Birkinre nincs válaszom, de már én is gondolkodtam rajta... :D A cipője is nagyon klassz! Talán Roger Vivier?!
Én is odavagyok Deneuvért! És olyan természetes is, nem? Sztem a Birkin is ezért maradt nyitva! Jaj Virgo, mennyire köszönöm ezt a képet! :-)))

Paltrow, a smink jó, a többi elég közepes, de nem mondanám, hogy ocsmány. A nőt amúgy nem bírom.
Élmény volt Catherine őutána! :-)
Gwyneth cipője olyan, mintha egy fehér zokni lenne rajta.
szerintem paltrow nagyon csinos itt,nekem tetszik a ruha és az is,hogy fehér -fehérnemű van rajta :) a cipőválasztás jobb is lehetett volna,a bokacsizma nem nagyon jó szoknyával...
deneuve pedig eszméletlen,olyan jól néz ki,én ha nem tudnám hány éves max.40re tippelnék....milyen szép az arca,annyira elegáns és sugárzó.
a birkint pedig kérem karácsonyra :D
Lizi, a zokni nekem is eszembe jutott, gyanús is volt.

Paltrow nagyon-nagyon furcsán néz ki.
és rém ronda térde van. vagy csak rossz helyen vágja el a ruha?
a cipő (ami sztem nem szép) is rossz lábat csinál..
ez nem sikerült
és az a fehér bugyi.....eleve, olyan ruhát, amiben átlátszik a bugyi ki vesz fel?

Deneuve-t tanítani kéne.
A legtökéletesebb francia nő a francia nőkre jellemző laza eleganciát a legmagasabb fokon műveli
Csodálatos!
Apukám nagy kedvence :o)
Jaj, róla tényleg csak szuperlatívuszban lehet beszélni.
Gwyneth ahogy öregszik egyre jobban néz ki.Régebben nem volt az igazi, mostanában pedig már majdnem azt mondom rá, hogy dögös:D
Tényleg olyan, mintha fehér zokni lenne rajta. Ezek a csipkebetétes ruhák meg néha nagyon nagy melléfogások.
Jaaaa, csakmost láttam Paltrow hm. alsóneműjét... ööööö. Gáz.

Koimbra, akkor nézd meg Strangenél, amikor smink nélkül megy egy partyra! ;-)

mici, pontosan! Én is ezt a tarmészetességet szeretem a francia színésznőkben! Néha egy kicsit sok persze, no nem Deneuve-re gondolok, hanem pl. Juliette Binocha, amikor olyan arccal és hajjal jelenik meg a Cannes-i filmfesztiválon, mint aki most rohant a konyhapult mellől, ruha fel, minimál smink a kocsiban készül, hajamba pedig beletúrtam a parkolás alatt! :-)))

Gwyneth ruhája feketében nagyon tetszene:-) A bokacsizma tényleg melléfogás...a sminkje viszont tetszik. Deneuve pedig maga a nagybetűs francia NŐ:-)))
Gwyneth ruhája olyan, mint a gépészeti szétfűrészelt szemléltető modellek. Ismeritek, lehet látni a belsejét. ( Nem akartam azt irni, hogy anatómiai preparátum...)
A fehérnemű jó, ha kint van, v. kilátszik, mert szekszi, vagy dugjuk teljesen el. Cipő: ronda. Smink, kiegészítők: király.
A csaj viszont jó, jó az alakja.
Gwyneth-t feleségnek, Catherine-t anyósnak elfogadnám.
Feca, még jó, hogy nem fordítva ;-)
Gwyneth tényleg melléfogott ezzel a ruhával és a cipővel is. Bár csodás alakja van, valahogy ebben a ruhában nem mutatkozik meg. Bár nagyon szép arca van és a mosolya is nagyon bájos

Ohhh Cath Deneuve! A neve már maga egy fogalom. Hát ez a nő valami fantasztikusan néz ki. Mindig elegáns, mindig gyönyörű. Én is max 4O-nek mondanám ha nem tudnám hány éves: csodaszép az arca még mindig, sőt a kor előrehaladtával még szebb lett. Szóval nagyon sugárzik nő, lehet az is közrejátszik, ha igazak a hírek, hogy komoly férfi ember van a dologban már egy ideje.
Ebből is látszik, hogy a szépség és a galamour-osság tényleg valahonnan legbelülről fakad. Minden tiszteletem az övé, bár én is így tudnék kinézni majd ennyi évesen.


süti beállítások módosítása