Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Ikon of the day: Natalie Imbruglia

2008.10.26. 20:21 - Virgogirl

Címkék: fotó divat ikon híresség hit&miss

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de Natalie Imbruglia rettenetesen öregnek és elhasználtnak tűnik: sem az új frizura, sem a ruha nem az igazi neki...

4/10

A fenti nem túl jól sikerült összeállításhoz képest Eva Green csodálatosan néz ki. Van ugyan egy eléggé különleges stílusa, de az esetek nagy részében tudja viselni a ruhákat, így ezt a gyönyörű estélyit is...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr23733209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Natalia I-t meg sem lehet ismerni, borzasztoan nez ki. szetmutette az arcat???!! felelmetes az arca.

Uuuu...Virgo ha nem írod a kép alá, h ki, meg sem ismertem volna Natalie I-t :S Borzasztóan néz ki..."kiélt prosti" feje van! Pedig olyan helyes volt régen:( Eva ruhája gyönyörűséges, de a sminkje és a frizurája lehetett volna sokkal jobb!
Pedig Imbrulia milyen kis friss, vagány, natúr nő volt. Döbbenetes. És ez a ruha is hozzá, Jaaaaaaj! :-(((

Eva Green: nem rossz, de ezt a darkos beütést mellőztem volna. Szép zöld szeme van a csajnak.
... kékes-szürke ;-)
uhhh nataliaaaaaaaaa :s
én annyira szerettem őt barna, hosszabb hajjal.. de erre a szőkére meg a szerelésre nincs mentség, +20 év
.. tudom már, a golden girls nénik ilyenek!
Jajjj, szegénynek nem tett valami jót a válás:(
Tényleg elvált? Nem is tudtam, hogy férjnél van/volt! :-D
tényleg szörnyű a nő is és a ruha is, pedig régebben én is csíptem, pont természetessége miatt. a ruha hátulról még hülyébben néz ki, láttam a többi képet is;-)
Scala :-DDD, én még a koncerten is kint voltam, '86-ban :-D
Amikor megláttam ki az ikon of the day, mondtam magamban, hogy hú de jó, ezer éve hallottam erről a nőről.

Aztán lejjebb görgettem és most próbálom összeszedni az állkapcsom darabjait.
Olyan helyes nő volt... meg még most is az lehetne, ha nem lenne szőke, meg... (szünet, visszagörgettem...). Nem térek magamhoz.
Tényleg nagyon durva, de azt nem értem, mitől ilyen merevek a vonásai? Botox?!?! Még ahhoz fiatal... vagy nem? :-(((
Scala itt nem csak botox volt... arccsont implant, szemhej emeles... az egesz arca megvaltozott, nem ertem miert volt ra szuksege. raadasul eleg kontar munka!
Igen, iszonyat sz*r lett. Pedig ez a nő egy helyes, egyedien friss fuvallat volt!
Szerintem itt valami a fejében nem volt / nincs rendben. Vagy próbált spórolni a dokin?! Uhhhhh.

Van gyereke, hány éves?
Első körben a haját hozassa rendbe, azt még a legkönnyebb...
nem tudtam rola hogy van gyereke es a hazassagarol sem. biztosan a valas miatt kattantt meg. nagyon termeszetes no volt, talan tulzottan is. de most nagyon atesett a lo masik oldalara. kar erte.
Nem biztos, hogy van gyereke... nem tudok róla.
A Silverchair nevű aussie zenekar elég jóképű frontemberének volt becses neje, de nem rég váltak el....
szegény natalie,olyan,mint egy lecsúszott öregedő egykori ikon,csúnya parókával a fején és még csúnyább ruhában.hova lett az egykori hamvassága???

eva green nagyon szép,bár itt nekem túl gótikusra vette a figurát.
Én nem értek a plasztikai sebészethez, de a szája és az arcát diszitő almácskái biztosan utólagos sebészeti remekek.
És a csodálkozó tekintete, ami durván "túl lett húzva"... :-(
Ajkait nem tudom, szerintem csak a ráncot töltötték fel, vagy mi.

Betonpanda a linkelt képeken legalább a ruhája jobb, és némely szögből egészen felismerhető!
Lélekgyógyászt natalienak, és egy új hajszínt! Rendel!


süti beállítások módosítása