Csecsebecse

Divat, szépség és kényeztetés, kívül és belül, azoknak, akik szeretnek időnként a felszín alá lesni... ennek ellenére színes, szagos és szépséges marad. Itt biztosan elérsz, ha kérdeznél, ötletelnél, ajánlanál vagy éppen gonoszkodnál: virgogirl@freemail.hu

Lájk

Szólj hozzám!

Még több divat

Minden, ami érdekes

6 (7) 8 (7) 9 (6) agyrém (72) ajánlat (95) arcápolás (18) arctisztító (8) armani (8) a jó ügy (34) blog (12) blogdolog (13) casual celeb (78) chanel (14) christian dior (9) christian louboutin (7) cipő (38) csizma (9) divat (844) divatbemutató (77) dolce&gabbana (7) ékszer (27) elie saab (9) elmélkedés (9) érdekesség (258) esküvő (12) ezadivat (6) ezer alatt (6) fehérnemű (17) film (15) fotó (913) gála (38) galéria (39) haj (41) harpers bazaar (5) haute couture (16) hellókarácsony (5) heti kérdés (21) híresség (1022) hit&miss (10) ikon (462) ikon klasszik (42) illat (22) internet (16) jean paul gaultier (6) jön (77) kedvenc (8) készpénz vagy kártya (13) kiegészítő (12) kipróbálva (27) klasszikus (10) köröm (11) krém (6) lancome (6) lista (27) louis vuitton (7) luxus (83) magazin (63) marchesa (6) marc jacobs (6) melyik a menő (23) modell (62) napicuki (5) napipasi (14) nap műtárgya (28) nyár (11) ok vagy ko (12) ősz (12) parfüm (93) parfümpéntek (21) pasi (38) red carpet (48) reklám (153) resort (13) retro (8) ruha (36) ruhamustra (27) ruhatár (6) rúzs (7) s/s2011 (11) smink (55) stílus (56) szandál (7) szavazás (56) személyes (29) szempilla (6) szépség (70) szín (5) születésnapos (12) táska (26) tavasz (22) tél (11) termék (59) tervező (5) test (8) testápolás (13) teszt (31) tipp (44) történet (5) ünnep (6) vanity fair (7) versace (6) vicces (115) videó (152) vogue (18) zene (5)

Stílus, divat, videó: Beyoncé új klipje

2008.10.14. 09:00 - Virgogirl

Címkék: stílus videó divat híresség

Hááát, nem valami nagy szám.

(ja, és nagyon nem szeretem, ahogy B táncol...)

A bejegyzés trackback címe:

https://csecsebecse.blog.hu/api/trackback/id/tr87712860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Miért nem bírod? Olyan szexisen közönségesen táncol. Engem Shakira sokkal jobban irritál. Azért nem írok most többet, mert csak félig tudtam megnézni...
rettenetesen agresszívnak tartom, és nem a szó jó értelmében
Beyonce hangját szeretem, nézni nem annyira, de ez a szám nem tetszik így elsőre, és nem hiszem, hogy csak ezzel tudná eladni magát. Mindenesetre jól válogatja a táncosait, hogy ne látszon a nagy alteste olyan nagynak. :-)))
sztem jó mozgása van, és rika h a főcsajt nem táncolják le a hivatásosok. de azt a robot kezet nem értem.
Dzsuli, 7/9 igazi szexszimbólum a borg-ember világban, biztos rá akartak utalni a robotkézzel. A Marilyn Monroe utánzás már uncsi. (:

...

Én szeretem B-t, de ez a klip nekem sem bejövős. Virgó, biztos azért nem tetszik, ahogy táncol, mert itt pl. nem is táncol. ((: A Jay-Z-vel közös számának a klipjét is pont ezzel a rángatózással szúrta el a végén (szerintem), addig azért elég szexuálisan adta elő magát a néni (szerintem).

Hadd jegyezzem meg egyébként, hogy sokszor pl. a nagyra tartott Madonna sem alakít azért ennél többet tánc/koreográfia címén (az új klipjében pl. csak lépked ill. a kezét tekergeti, de az legalább jól néz ki a stroboszkóp-hatás miatt). A Justin Timberlake-kel előadott tánca meg (szerintem) kifejezetten kaki volt, pedig még vmi díjra is jelölték őket emiatt. (: Namindegy, ízlések és pofonok, nameg trendek és divatok.
etain, nagy részt egyetértek. Pl. a párom szerint JLo a világ egyik legjobb táncosa, de szerintem azért annyira nem menő, mert az esetek nagy részében szintén agresszív és mindig ugyanazt csinálja...

Nem mintha én olyan hiperszuper táncos lennék, de ha valaki ebből (is) él, attól egy kicsit azért többet várnék
Igen, pl. a legújabb(?), a Do it well-hez készült klip koreográfia/tánc szempontjából az én véleményem szerint kritikán aluli. [:
nekem tetszik a videó ötlete,jó,mert dinamikus és a koreográfia sem rossz!az más kérdés,hogy B nem tartozik a nagy kedvenceim közé,tényleg elég agresszív....de általában minden pop maca az amikor táncol,Britney,Madonna,Fergie,Jlo....talán Gwen Stefanit szeretem a legjobban.
de annyira nem rossz ez a klipp,nem untam meg 1 perc után.
egy másik, régi klipnek az "újraértelmezése" egyébként

www.youtube.com/watch?v=KU3N5c2Kxnw
Éppen akartam mondani, hogy színpadon Britney Spears (kinek művészetében most hétvégén volt szerencsém elmélyülni, is meglehetősen imperatív, brutál módon nyomatja a táncot, és nagyon sokszor ugyanazt...)

Megnézem mégegyszer a klipet. Most csak annyit: Igazat adok, itt valóban nem tűnik nagynak Beyoncé, alkatilag, lehet ez a dressz is segít, némi slimming hatást vélek benne felfedezni: összefogja a koffert... :-D
Nekem nincs bajom a klippel. Beyonce mellett nagyon kell keresgélnem olyan énekesnőt, aki profi szinten énekel és táncol is egyben. És élőben is csúcsminőséget hoz. (lásd: B day - koncertdvd)
Egyetértek Cicomicoval! :-) Bár az is igaz,h ez a klip elég ugribugri lett ,de szerintem nemross z :-D
mint szakember.... nem táncol csak a seggét rázza, egyébként ezt a koreográfiát egy délelőtt alatt betaníthatod egy egész ovis csoportnak is :))
Tényleg?!
Akkor nem kicsit gagyi, nem?
Megnéztem az eredetit. Naggyon jó!

Azért látszik, hogy a nagy sztárcsinálók sem dúskálnak az ötletekben. Koppintani azt tudnak, csak épp nem verik nagy dobra... és hány ilyen eset van.
Szia Lizim,
Tegnap jártam a Style Optikában látásvizsgálaton, nagyon-nagyon köszönöm az ajánlást! Még mennem kell a napokban, mert képzeljétek Scala szemüveges lesz... Aztán kontkatlencse. Vagy csak lencse, de ezt ma reggel találtam ki... asszem szakmailag teljesen helytelen elgondolás.

A gond, hogy nem látok élesen távolra, feles mindkét szemem. A napokban ki kell választanom A SZEMÜVEGKERETET. Amúgy teljesen korrigálva - 0.75-ös lencsék kellenének, de azt annyira élesnek éreztem a jelenlegi helyzethez képest, hogy már zavart, sőt feszélyezett. Ezt úgy próbáltuk ki, hogy sétálnom kellett vele. Szóval elég lesz a 0.5-ös de annyi viszont kell, muszáj... :-(
Most , a rendelés leadásakor csak előleget kell hagynom. Tesóm örülni fog, mert az egészségpénztárnak végre le tud adni számlát. :-D

Jaaaaaaj. :-( Vagy nem?! Szóval a szemüvegkeret valahol öltöztet is... Több is tetszik, amúgy.

És egy Furla napszemüveg is van ott, amit mintha nekem kreáltak volna! ;-) Majd beszámolok.
Jaj de jó, mármint hogy tetszett.

Szerintem nem kell félned, mert már olyan szép keretek vannak, amik valóban öltöztetnek.

Ekkora diopriánál meg még talán kontaklencse sem kell, ha strandolni akarsz vagy sportolni, mert ahhoz nem ol yan rossz a szemed.
De ha mégis, ajánlom a napi lencsét, azt akkor veszed fel, amikor éppen kell és a nap végén kidobod. Ez a leggazdaságosabb és a leghigiénikusabb.

Majd mesélj a fejleményekről. :-)
Tényleg a napi lencse gazdaságos?! Ezt nem is gondoltam volna...
Ma nem tudtunk menni, mert férjem nem ért rá. Holnap nincsenek, sajnos. Hétfőn pedig Sopronba megy a férjem, és csak 18h-ra tudunk menni, remélem nem kell lemondanom... Majd mesélek, persze! ;-)
Bár ha ennyit sz*kodik, megkérlek titeket segítsetek választani!
Küldjek linkeket? Bár ezt a fejemen kellene látni... Nagyon csalóka, más arcon, mint képen. Mondjuk, ha valaki gyakorlott tudja, hogyan áll. Pl. a hölgy a boltban. :-)
Küljél csak, a képekből már valamennyire ki lehet indulni. :-)

Gazdaságosabb, ha valaki nem a hónap 30 napján hordja, hanem mondjuk csak 20 napon vagy a felén.
Mivel komolyan be kell tartani a szavatosságát, egy hónap után ki kell dobnod a havi lencsét, ha 10 alkalommal használtad csak akkor is.
Ez pl. jól állt, de nem tudom a fekete nem sok-e... Úgy állandóan:
www.styleoptika.hu/webbolt/thumbs/2784.jpg
Kékben vagy szürkében nagyon tetszene...

Vagy most ezeken kezdtem el gondolkodni, bár nem próbáltam még:
www.styleoptika.hu/webbolt/thumbs/61.jpg
www.styleoptika.hu/webbolt/thumbs/64.jpg
esetleg még:
www.styleoptika.hu/webbolt/thumbs/65.jpg
Bár utóbbi túl szögletes talán, leginkább a színe miatt tetszik.
Köszi Lizi, amit a lencséről írtál, egyre jobban preferálom azt a megoldást... :-)))
De azért csak írjatok véleményt a keretekről, hátha! ;-)
Az első nagyon szép.

Guccihoz ragaszkodzs mindenképp, mert múltkor nagyon szépeket láttam, meg nem mondom milyen márkájú, de mindjárt keresek egyet...
Nem ragaszkodom a Guccihoz... lehet Dior is! :-D
Tényleg szép az első, szerintem is, csak mindennapokra túl sok, nem? Pl. tréningalsóban itthon, mosásra váró hajjal... uhhh.
Egy ilyen szemüveghez úgy érezném folyton a topon kell lennem... Meg kicsit lehet, h. deprimálna a színe... egy idő után.
Túl karakteres, nem?
Sok mindentől függ milyen keretet választasz.

Ha nem akarod, hogy túl hangsúlyos legyen, nagyon szép tud lenni egy keret nélküli is, vagy csak aminek felül van kerete.

Mondjuk mivel sötét a hajad, lehet hogy előnyösebb lenne egy kicsit világosabb árnyalatú keret.
Egyébként ahogy elnéztem az online kinálatot érdemesebb a boltban szétnézni és hallgatni az Anitára. Ilyen kérdésekben érdemes.
Igen, néztünk keret nélküli Silhouette-et is (fúrt szemüveg), de ott meg a szára... talán nem volt az a tökéletes. Olyan nehéz!

Ugye, én is arra gondolok, nagyon sötétítetne a fekete keret... Öregítne... Jaaaaaj! :-D
Olyan kedves vagy, hogy segítesz. Hétfőn megbeszélem vele a lencséket, de azért még próbálgatok néhány keretet is...
Scala, ne siesd el a vásárlást, én a neten vettem keretet, és Amerikából szállítással együtt fele annyi volt a keret, mintha itthon boltban vettem volna.és az én színem nem is volt...Emporio Armani keretem van
Tényleg Krizzta? És honnan rendelted, szabad tudni?
Itáliában van ez: sunglassesitaly.com/
de én innen rendeltem: www.eyeglassescontacts.com/home.php

az olaszok lassúak voltak, és nekik sem volt az én színem
amerikaiak gyorsak voltak, és korrektek
Levették a klipet, pedig most akartamm újranézni... :-(

Krizzta, köszike, nagyon sokat segítettél, tegnap begolyózásig elmerültem a netes szemüvegkeret kínálatban! ;-)
Megkerestem a Youtube-on: kapkodós és sz*r! Tele van effektttel, hogy kisebbnek tűnjön a B.És Virgo, igazad van, én sem bírom ahogyan táncol! ;-)
Scala, tegnap megálmodtam 27-ét. ;-)
Rólunk álmodtál, vagy arórl, hogy miben jösz? :-D
Küldhetek újabb szemüvegkeret linkeket, Lizi? :-)

És nagyon fontos, neked lágy vagy félkemény lencséd van? Mennyibe kerülnek az eldobható lencsék?
Küldj, de szerintem térjünk át virtuális levelezésbe, mit szólsz? ;-)
Akkor várom! ;-)
Némi technikai zűr lépett fel, a vezetéke a notebookomnak kaputt! Tartalékolnom kell az energiát, holnap rohanok új zsinegért... Jaaaj. lehet, h. csak holnap tudok szöszölni a linkekkel. Most aksiról nyomatom, és visszaszámolás van. :-)
Jól van, majd átgondolom helyes prioritást állítottál-e fel... :-p

Majd írsz, ha lesz energiád.
Pusz
Saturnban vettünk egy 10 e Ftos dolgot, amiről itthon kiderült használhatatlan autócsatlakozó (?!?!) Nagyon jaaaaaj. Le fogok merülni. Teljesen.
Egyetlen esélyem van még mára: férjem kitúrása... csak az ő felszerelését nem annyira szeretem... :-)
Remélem hamarosan visszatérhetek, ez olyan, mintha a húsomba vágtak volna, komolyan!!!!

beyoncebaba 2008.10.29. 18:49:19

Akinek nem teccik fogja be!!!!!!!
naon jo szám és a vidoklipp is jo!!!
ugyhogy ENNYI
Aki meg nem tud helyesen írni, az tanuljon meg. És a toleranciáról, ill. mások véleményének tiszteletben tartásáról is tudnék mesélni...


süti beállítások módosítása